ورود

View Full Version : data picker شمسی با قابلیت ثبت در پایگاه اکسس

look20
سه شنبه 25 اسفند 1388, 19:59 عصر
با سلام من یه data picker شمسی دارم ولی میخام وقتی مثل یه تاریخی را انتخاب کردم بشه اونو توی پایگاه اکسس ثبت کرد سرچ کردم ولی همچین چیزی نبود البته نمونه هایی که هست قابلیت ثبت رکورد در پایگاه داده اکسس رو ندارند

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 25 اسفند 1388, 21:33 عصر
سلام،
اون ابزار که خودش نباید قابلیت ثبت تاریخ رو داشته باشه. همون طور که از اسمش مشخص هست فقط جنبه نمایشی و انتخاب یک تاریخ صحیح رو داره.
شما از خروجی که اون ابزار بهتون میده استفاده کنید. خروجی رو دریافت و در بانک ذخیره کنید.

look20
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 05:43 صبح
سلام،
اون ابزار که خودش نباید قابلیت ثبت تاریخ رو داشته باشه. همون طور که از اسمش مشخص هست فقط جنبه نمایشی و انتخاب یک تاریخ صحیح رو داره.
شما از خروجی که اون ابزار بهتون میده استفاده کنید. خروجی رو دریافت و در بانک ذخیره کنید.
سلام ببخشید میشه کمک کنید چکار انجام بدم اگه زحمتی نیست با کد نشون بدید این ocx رو نگاه کنید
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=45498&d=1268387786

rd.net
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 09:17 صبح
این که مشکلی ندارهadd میکنه

look20
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 19:45 عصر
این که مشکلی ندارهadd میکنه
منظورم add کردن نیست منظورم چطور مثلا یه تاریخ و اتنخاب کردم توی پایگاه اکسس ذخیره بشه

rd.net
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 23:52 عصر
منظورم add کردن نیست منظورم چطور مثلا یه تاریخ و اتنخاب کردم توی پایگاه اکسس ذخیره بشه
به نظر شما ذخیره یعنی چی.؟؟؟؟

rd.net
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 23:57 عصر
خروجی شو میتونی اینجوری Caltext1.text بگیری.

look20
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 14:56 عصر
خروجی شو میتونی اینجوری Caltext1.text بگیری.
ببخشید من تازه کازم میشه توی فرم ویژوال نشونم بدید

kooroush
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 15:48 عصر
دوست عزیز شما می تونید با یک Ado و دو خط برنامه نویسی مقداری که درdata picker انتخاب می شه رو تو یک بانک اکسس ذخیره کنید ....
به بخش آموزشی پایگاه ها داده در وی بی مراجعه کنید ...
حتما پیدا می کنید ....

و خداوند ...........:لبخند:.........را آفرید!!!

look20
شنبه 29 اسفند 1388, 15:31 عصر
ببخشید منکه گشتم چیزی پیدا نکردم اگه می دونید کدوم قسمت بخش آموزشی پایگاه ها داده در وی بی هستش راهنمایی کنید لطفاً

look20
یک شنبه 01 فروردین 1389, 20:06 عصر
با سلام ببخشید منکه از دوستان نخواستم لقمه آماده برام بگیرن فقط من اصلا رشته کامپیوتر نخوندم و از روی علاقه با این نرم افزار کار می کنم و اگه زیاد می پرسم دلیل بر تنبلی نیست بلکه دلیل به آشنایی خیلی کم من با این نرم افزاره!

mehdiqwerty
چهارشنبه 12 مرداد 1390, 14:17 عصر
سلام دوستان
این ocx رو چطوری میشه در اکسس ازش استفاده کرد

sehm67
چهارشنبه 13 مهر 1390, 07:12 صبح
project \ components

or

Ctrl + T

Restlesa
چهارشنبه 13 مهر 1390, 20:09 عصر
با سلام من یه data picker شمسی دارم ولی میخام وقتی مثل یه تاریخی را انتخاب کردم بشه اونو توی پایگاه اکسس ثبت کرد سرچ کردم ولی همچین چیزی نبود البته نمونه هایی که هست قابلیت ثبت رکورد در پایگاه داده اکسس رو ندارند
به جاي اينكه 13 تا پست الكي و بي خودي بزنيد و شخص سوال كننده رو به دردسر بندازيد يه راست برين سره اصل مطلب و جواب مستقيم رو به گوينده سوال بدين
اين قدر بي خودي پست نزنين و بگين تو سايت هست ... اگر هست پس چرا آدرسشو نمي زارين ؟؟؟ ... اگرم بلد نيستين نياين و بي خودي پست بزنين و بگين تو سايت هست

دوست عزيز ... آقا/خانوم look20 :
راهي كه به ذهن بنده ميرسه اين هستش كه چون كنترل مذكور امكان اتصال مستقيم به پايگاه داده رو نداره شما بايد اين كار رو خودتون به صورت دستي و كد نويسي بصورت زير انجامش بدين
Adodc1.Recordset.Fields("Data")=Caltext1.text
اين كد به اين صورت عمل مي كنه كه مقدار خاصيت Text ابزار data picker رو كه همون تاريخ انتخاب شده توسط كاربر هستش رو در فيلد Date از جدول بانكي كه به برنامه تون وصل هست ميريزه
نكته اي كه حتما بايد بهش توجه كنيد اين هست كه نوع فيلد data در هنگام طراحي جدول تون حتما حتما بايد از نوع text باشه در غير اين صورت با خطا مواجه خواهيد شد
اميدوارم كه تونسته باشم مشكلت رو حل كرده باشم