View Full Version : DAL و Linq to Sql
Future
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 18:50 عصر
سلام دوسpتان, من در پروژهایی که می نوشتم سعی می کردم که N_tier programming استفاده کنم و از این روش هم بسیار راضی هستم. سوالی که اینجاست اینه که من می خوام Linq to Sql model رو در DAL قرار دهم ولی نمی دونم چطوری؟ آیا اصلا این کاره درستی هست؟
ممنون میشم اگه اساتید بگن چطوری باید Linq to Sql رو در DAL قرار دهم.
با تشکر
Omid.Mafakher
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 19:31 عصر
-------------------------------------
Future
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 06:38 صبح
خیلی ممنون دوست عزیز, میشه یکم بیشتر توضیح بدید
Mostafa_Dindar
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 09:17 صبح
خیلی ممنون دوست عزیز, میشه یکم بیشتر توضیح بدید
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&oi=revisions_result&ct=result&cd=1&ved=0CAYQhgIwAA&url=http%3A%2F%2Fimar.spaanjaars.com%2FQuickDocId. aspx%3Fquickdoc%3D476&ei=hsKhS8vyEoT20wTE8MDuCQ&usg=AFQjCNGAuQIbrDOvk1dGJBvZDEPlWk1MDQ&sig2=iT6Hz0H9bydsVbfUogdV0g
Omid.Mafakher
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 14:54 عصر
Future
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 17:12 عصر
سلام, راستش من N-tier رو خوب بلدم و باهاش کار می کنم . حالا که می خوام با linq to sql کار کنم یه مقداری گیج شدم. یعنی نمی دونم باید جکار کنم بطوزیکه روش n_tier رو هم باهاش پیاده سازی کنم. آخه در n-tier همه چیز منظمه و خیلی راحت میشه برنامه را دنبال کرد.
Omid.Mafakher
پنج شنبه 27 اسفند 1388, 17:32 عصر
Future
جمعه 28 اسفند 1388, 06:21 صبح
میشه یه وب سایت معرفی کنید که مباحث جدید دات نت رو معرفی کرده باشه.
یه سوا دیگه که داشتم اینه که چه فرفی بین N_tier Programming و MVC هست؟
با تشکر
Omid.Mafakher
یک شنبه 01 فروردین 1389, 22:38 عصر
mehdi.mousavi
دوشنبه 02 فروردین 1389, 03:20 صبح
ببین دوست عزیز Tier و Layer یک معنی رو میدن.
سلام.
خیر اینطور نیست. اگر چه این دو واژه به اشتباه، عموما جای همدیگه استفاده میشن، اما در واقعیت Tier، به جداسازیهای "فیزیکی" لایه ها اشاره میکنه، در حالیکه Layer به جداسازی "منطقی" لایه ها. وقتی میگیم N-Tier یعنی لایه های مختلف، امکان اجرا روی سیستمهای فیزیکی مجزا رو دارن...
موفق باشید.
Mostafa_Dindar
دوشنبه 02 فروردین 1389, 03:34 صبح
سلام.
خیر اینطور نیست. اگر چه این دو واژه به اشتباه، عموما جای همدیگه استفاده میشن، اما در واقعیت Tier، به جداسازیهای "فیزیکی" لایه ها اشاره میکنه، در حالیکه Layer به جداسازی "منطقی" لایه ها. وقتی میگیم N-Tier یعنی لایه های مختلف، امکان اجرا روی سیستمهای فیزیکی مجزا رو دارن...
موفق باشید.
سلام
آيا قرار دادن لايه ها در ClassLibrary ها متفاوت هم جزء جدا سازي فيزكي محسوب ميشن يا خير ؟
mehdi.mousavi
دوشنبه 02 فروردین 1389, 11:52 صبح
سلام . آيا قرار دادن لايه ها در ClassLibrary ها متفاوت هم جزء جدا سازي فيزكي محسوب ميشن يا خير ؟
سلام.
خیر. باید واقعا بصورت فیزیکی روی ماشینهای مجزا قرار گرفته باشن. Class Library جداسازی منطقی محسوب میشه، مگر اینکه اونها رو روی ماشینهای مختلف قرار بدین، که اینطوری جداسازی فیزیکی خواهد بود.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.