ورود

View Full Version : تفاوت LAN programming و WAN programming

Ehsan rashydy
جمعه 28 اسفند 1388, 14:37 عصر
سلام.
میشه یه توضیح بدید که چه تفاوتی بین نوشتن یه برنامه تحت شبکه محلی با نوشتن یه برنامه تحت شبکه جهانی وجود داره؟(مثلا میتونم از hibernate تو LAN استفاده کنم؟)

و یه ساختار کلی از نحوه ی پیاده سازی اونها(مثلا معماری نوشتن تو LAN (اصلا معماری خاصی داره؟))
با تشکر

Ehsan rashydy
جمعه 28 اسفند 1388, 22:21 عصر
ما همچنان منتظریم.

Ehsan rashydy
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 00:15 صبح
آقا کسی نیست کمکی به ما کنه؟
لطفا!

darkstar
یک شنبه 08 فروردین 1389, 23:56 عصر
ببینید در مرد hibernate که جواب قطعا مثبته. حتی تو یک پروژه local هم شما می تونید از hibernate استفاده کنید. راستش من شخصا app مخصوص lan ننوشتم تا اگر معماری شناخته شده ای مخصوص این scale وجود داره به شما معرفی کنم ولی اصولا app ها تو lan یک اینترفیس سوینگی(یا ...) دارند و یک سری سوکتینگ جهت ارتباط و خوب بخش سرور می تونه لایه Dal جداگانه داشته باشه . در مورد wan که خوب به نظر من با keyWord هایی مثل j2ee تو وب یه دوری بزن هر وقت سرت گیج رفت آب قند بخور لول (شوخی کردم دوست عزیز مراد رسوندن وسعت تکنولوژی ها و فریم ورک های java base ای بود که وجود داره).

Ehsan rashydy
دوشنبه 09 فروردین 1389, 14:32 عصر
ممنوم از توجهتون.
درمورد WAN یه سر سوزن آشنایی دارم.
بیشتر مشکلم رو LAN هست.
حالا سوالم اینه:
در کل یه برنامه ی LAN از دو نسخه تشکیل شده، یه نسخه برای server ویه نسخه برای client.
که هر کدوم کد نویسی خاص خودش رو داره.
درسته؟

darkstar
سه شنبه 10 فروردین 1389, 17:24 عصر
دقیقا! مسلما یک قسمت از نرم افزار شما روی سرور اجرا می شه تا به کلاینت ها سرویس بده. در مورد J2SE و ُُSocket Programming مطالعه کنید . البته با فریم ورک های J2ee هم قابل پیاده سازی هست. مانده به نیازمندی های شما و سیستمی که قراره پیاده سازی کنید.