ورود

View Full Version : سوال: سریال هارد

peumanjon
شنبه 29 اسفند 1388, 01:55 صبح
سلام من یک برنامه نوشتم حالا دوست ندارم این برنامه دست کسی باشه میخواهم فقط به دوستانم بدهم.

میخواهم برنامه با سریال هارد کار کنه یعنی سریال هاردی که من جایی قرار میدهم مثلا روی هاست سایتم برنامه میدم شما اگه سریال هارد شما روی هاست من بود برنامه کار کنه اگه نبود برنامه کار نکنه لطفا کمکم کنید ضروری است من تازه کارم حالیم کنید :قلب:
اگه اینجور نمیشه یا روش ساده تری است راهنمایی کنید

peumanjon
دوشنبه 02 فروردین 1389, 12:51 عصر
خواهش میکنم یکی کمک کنه :گریه:

حمید محمودی
دوشنبه 02 فروردین 1389, 13:20 عصر
سلام
دوست عزیز نوشتن این برنامه خیلی ساده هست . سریال هارد رو میگیرید . درون به فایل با فرمت مورد نظرتون قرار میدید . هر جایی که دوست داشتین (سیو ) میکنین. بعدشم یا اول دانلودش میکنین میخونینش و یا از همون جا میخونین.

اینم بگم این جور برنامه ها رو میشه خیلی راحت با olllydbg دور زد.

من چون vb کار نمیکنم کدهاشو دقیقا یادم نیست. ولی برنامشو احتمالا دارم. چند دقیقه دیگه میام

حمید محمودی
دوشنبه 02 فروردین 1389, 13:38 عصر
دانلود فایل :

Private Declare Function DoFileDownload Lib "shdocvw.dll" (ByVal lpszFile As String) As Long

Private Sub Form_Load()
DoFileDownload StrConv("http://Yourhost.com/directory/file.txt", vbUnicode)
End Sub

اینم سورس اطلاعات(و سریال ) هارد با وی بی:

موفق باشید

peumanjon
دوشنبه 02 فروردین 1389, 23:23 عصر
آقا من ممنون شما هستم که این سورس و کدها رو قرار دادین اما کمکم کنید توضیح بدهید کامل تا من را اندازی کنم یا سورس کاملی که کار کنه بزارید :قلب:

sina26
یک شنبه 08 فروردین 1389, 10:32 صبح
آقا من ممنون شما هستم که این سورس و کدها رو قرار دادین اما کمکم کنید توضیح بدهید کامل تا من را اندازی کنم یا سورس کاملی که کار کنه بزارید :قلب:
سلام
دوست گرامی این برنامه که دانلود کردی سریال هارد رو به برنامتون تعریف کنید اگه سریال هارد با شماره ای که تو برنامه دادین برابر نباشه اکتیو نشه

peumanjon
یک شنبه 08 فروردین 1389, 16:20 عصر
من که متوجه نشدم گفتم تازه کارم :گریه:

حمید محمودی
یک شنبه 08 فروردین 1389, 20:00 عصر
سلام. چی رو متوجه نشدید!!

خوب اول سریال هارد رو میگریم میزاریم توی یه متغییر. بعد توی فرم یه دکمه میزاریم و یه تکست باکس. بعد میگیم IّF سریال سی پی یو مساوی با text1.text نبود then پیام بده مساوی نیست Else پیام بده مساویه.

ولی با این حالتی که شما میگین . بیاین اینم برنامه ای که براتون اماده کردم.

گرفتن سریال هارد رو کلیک کنید بهد اون سریالی که بهتون داد رو باید در text2 بنویسید که اگه برابر نبود پیغام میده.

برای آپلود و دانلود از هاست هم که دیگه خودتون راش بندازین. که خیلی هم راحته. و من وقت ندارم. موفق باشید

peumanjon
دوشنبه 09 فروردین 1389, 20:12 عصر
خواهش میکنم کامل کنید این درخواست من را که از روی هاست اطلاعات بگیره همون چیزی که من تو زهنمه :افسرده:

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 09 فروردین 1389, 20:37 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=678634&postcount=281