View Full Version : یک مشکل عجیب در اکسس
amir_shield
یک شنبه 01 فروردین 1389, 09:51 صبح
با سلام و تبریک سال نو به همه عزیزان
من یه برنامه با کلی زحمت با اکسس تهیه کردم و همه قسمتها رو اوکی کردم ولی مشکلی که دارم اینه که روی فرم هرچی command bottom میزارم موقعی که فرم رو اجرا میکنی و روی دکه کلیک میکنی این پیغام زیر رو میده....حالا از اساتید محترم درخواست کمک دارم واقعا حالمو گرفته..... باتشکر
45859
ali190
یک شنبه 01 فروردین 1389, 11:55 صبح
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
سال نو مبارک
دوست عزیز وقوع این مشکل علتهای بسیاری دارد ولی به شخصه تجربه به من ثابت کرده که وقتی یکی از آبجکتهای اکسس با نام فارسی ذخیره میشه یا در یک کوئری یک expr رو با نام فارسی مینویسیم و بعد از اون کوئری در فرم استفاده میکنیم این ارور به نمایش در می آید.
شما در مرحله اول نام کلیه آبجکتها و... رو از فارسی به انگلیسی تبدیل کن و سپس کدهای vba خود رو با نام های جدید انگلیسی update کن به احتمال 99% مشکلت حل میشه.
امتحان کن نتیجه رو بگو ، اگر نشد باز هم در خدمت هستم.
amir_shield
یک شنبه 01 فروردین 1389, 13:05 عصر
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
تمام این کارها رو کردم و همه رو انگلیسی کردم و دوباره و کدهای VBA رو هم آپدیت کردم ولی متاسفانه مشکلم حل نشد....دیگه نمیدونم چیکار کنم...:ناراحت:
با تشکر
ali190
یک شنبه 01 فروردین 1389, 14:10 عصر
فایلت رو بذار تا چکش کنم
amir_shield
یک شنبه 01 فروردین 1389, 16:26 عصر
با عرض سلام اینم فایل خدمت شما البته تا حد زیادی خلاصه شده و در قسمت فرم اگر دکمه هارو بزنید متوجه عیب میشوید... با تشکر فراوان از شما
45868
ali190
یک شنبه 01 فروردین 1389, 17:57 عصر
با سلام
دوست عزیز مشکلت حل شد
نمیدونم چرا اینقدر توی فرمت کدهای عجیب غریب بود.اونارو حذف کردم به جاش از مارو استفاده کردم.
اگر اشتباه نکنم داری برای یه سیستم pm یا نگهداری تعمیرات دیتابیس میسازی ، درسته؟
بازهم کار داشتی در خدمتم
amir_shield
یک شنبه 01 فروردین 1389, 20:40 عصر
با تشکر از شما آقای ali190 که وقت گذاشتید ... اما مشکل من حل نشده البته من خودم میدونستم که با ماکرو میتونم اوکی کنم اما مشکل من اینه که من نمیخوام دکمه ها رو با ماکرو راه بندازم اگر بتونید کمکم کنید که ببینم مشکل از کجاست خیلی ممنون میشم
با تشکر
smderfan
دوشنبه 02 فروردین 1389, 18:45 عصر
http://msmvps.com/blogs/access/archive/2008/04/23/the-expression-on-click-you-entered.aspx
mehdi_fiz
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 16:13 عصر
سلام دوست عزیز
شما باید یک فایل اکسس جدید ایجاد کنی و کلیه آبجکت هایی که در فایل ایجاد کردی رو به این فایل ایمپورت کنی به احتمال 90 درصد مشکلت بر طرف میشه
موفق باشی
amir_shield
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 18:43 عصر
سلام دوست عزیز
شما باید یک فایل اکسس جدید ایجاد کنی و کلیه آبجکت هایی که در فایل ایجاد کردی رو به این فایل ایمپورت کنی به احتمال 90 درصد مشکلت بر طرف میشه
موفق باشی
با سلام
دوست عزیز این کار و هم کردم ولی متاسفانه جواب نمیده و دقیقا همون ارور رو میده
با تشکر
smderfan
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 01:02 صبح
سلام
مشکل شما مربوط به فیلدهای درج شده در فرم است که احتمالاً خوب سازماندهی نشده.
اگر شما فیلدها رو حذف و دوباره اضافه کنید درست کار می کنه.
amir_shield
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 10:23 صبح
سلام
مشکل شما مربوط به فیلدهای درج شده در فرم است که احتمالاً خوب سازماندهی نشده.
اگر شما فیلدها رو حذف و دوباره اضافه کنید درست کار می کنه.
با تشکر از شما دوست عزیز من همین کار رو کردم و مجبور شدم فرم رو دوباره بسازم و همونطور که گفته بودم این فرم خیلی کاملتر بود واسه همین خیلی وقتمو میگیره ولی خدارو شکر با ساختن فرم جدید مشکلم حل شد با تشکر از شما و بقیه اساتید عزیز و گرامی که این چند روز واقعا زحمت کشیدند و به من ایده دادند
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.