View Full Version : کاربرد V P N در فیل تری نگ چیه؟
mg_mahyar
یک شنبه 01 فروردین 1389, 19:54 عصر
سلام
من یه تحقیقی دارم در مورد وی پی ان
اما چیزایی که پیدا کردم نشون میداد یه شبکه خصوصی هست بین دو کامپیوتر توی اینترنت . و این هیچ ربطی به فیلتر نداشت. یعنی اگر قرار هست دو تا کامپیوتر به هم وصل بشن چطوری میشه از فیلتر عبور کرد باهاش؟
عکسایی که دیدم نشون میداد مثل یه لوله هست خوب اگر از وسط لوله رد بشه که همو انترنت هست و اگرم به کامپیوتر مقصد وصل بشه دیگه سایتا و سرور های وسط راه رو چطوری سر میزنه؟:عصبانی++:
حسابی گیج شدم. اگر خم میشه کلا در مورد فیلترینگ یه توضیحی بدید فکر کنم به تحقیقم کمک میکنه. یا دست کم مراجعی رو معرفی کنید.
ممنون
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posa/8803/tunnel-2-3.jpg
Babak.Hassanpour
یک شنبه 01 فروردین 1389, 20:07 عصر
امنیت در تبادل اطلاعات به روش رمزگذاری دیتای رد و بدل شده بطوری که در صورت گوش ایستادن بین راه دیتای شنود شده قابل استفاده نبوده و بدین ترتیب فقط دو سمت در خواست دهنده و سرور از قابلیت رمزگشایی و استفاده از دیتا برخوردار خواهند بود.از آنجا که سرور معمولا در کشوری وجود دارد که برای دسترسی به سایت ها با مشکل فیلترینگ مواجه نمی باشد ؛ ازین رو درخواست شما را جهت بارگذاری صفحه مربوطه دریافت و آن را ازین مسیر امن در اختیار شما می گذارد.
امیدوارم منظور را رسونده باشم.
مرتضی پیروزی
یک شنبه 01 فروردین 1389, 23:12 عصر
شبکه های خصوصی برای مکانیزم انتقال امن به جای استفاده از خطوط استیجاری از مسیریاب های اینترنت استفاده میکند.VPN برای اینکه تمام شبکه های محلی و میزبانهای متعلق به عناصراطلاعاتی یک شرکت که در نقاط مختلف از نظر جغرافیایی قرار دارن،همدیگرو ببینند و فاصله ها رو حس نکنند از مفهومی به نام تونل کشی استفاده میکنن.
در تونل کشی بین تمامی عناصر مختلف یک VPN تونل زده میشه.در تونل کشی از مفهومی به نام لفافه بندی بسته های اطلاعاتی استفاده میشه به طوری که در یک VPN هر یک از عناصر دارای آدرس اختصاصی هستند که هر کدام از آدرس های همدیگه مطلع اند و زمان ارسال داده از این آدرس ها استفاده میکنن.وظیفه یک VPN اینه که بسته های اطلاعاتی را روی بسته های انتقالی لفافه بندی کنه و پعد از انتقال امن از محیط ارتباط عمومی اون بسته ها رو از حالت لفافه بندی خارج کنه و با توجه به آدرس قبل از لفافه بندی کردن اون رو به عنصر گیرنده برسونه. در این تونل که بین دو نقطه برقرار میشه ممکنه که مسیرهای مختلفی عبور کنه ولی کسی قادر به ورود به این شبکه خصوصی نیست.VPN با استفاده از ارتباطات ایمن در اینترنت امنیت یک شبکه خصوصی رو افزایش میده.
وظیفه VPN:
1-باید اعتبار کاربر تائید بشه این عمل رمزگذاری نامیده میشه.
2-داده هایی که تبادل میشن باید با کد گذاری اطلاعات در زمان بار گذاری ایمن بشن.
3-VPN باید ترافیک شبکه رو حین اینکه در اینترنت بین شبکه های ایمن و کامپیوتر جریان
داره حفاظت کنه که این عمل کپسوله کردن IP نام داره.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.
موفق باشی
Saeed.Masoumi
یک شنبه 01 فروردین 1389, 23:20 عصر
سلام دوست عزیز
ببینید شما وقتی یک وی پی ان ایجاد می کنید در واقع سعی دارید یک شبکه محلی در بستر اینترنت ایجاد کنید حالا این شبکه محلی یک سرور داره که اینترنت خارج از شبکه رو به داخل شبکه هدایت می کند حالا فرض کن این سیستم که نقش سرور رو داره در جایی خارج از محل شما (از نظر جغرافیایی و سیاسی) قرار دارد یعنی چی یعنی اینترنتش فیلتر نشدس خوب حالا شما که به اون اینترنت متصل می شید شما نیز از فیلتر عبور می کنید
البته این یک شبیه سازی بود برای درک بهتر
------
شرمنده با هم پست دادیم
توضیحات بالا رو بخون
این رو هم بخون
-------
دوستان اگه اشتباه می کنم منو از اشتباه در بیارید ممنون
m2148059
دوشنبه 02 فروردین 1389, 01:02 صبح
نه آقای معصومی دقیقا درست می گید دقیق ترش و لری ترش اینه که شما از خونتون وصل
می شید به یک شبکه محلی در خارج از کشور !
شما چه جوری تو سازمان به شبکه اون وصل می شید یه کابل شبکه ور میدارین میارین و می زنین یه سرش به کامپیوتر خودتان یه سرشم به switch(مثلا)و اینطوری با همه کامپیوترهایی که آنها هم به این switch وصل هستند شبکه می شوید و می توانید تبادل اطلاعات کنید . حالا اگه شرکت یک اینترنت هم داشته باشه اونو تو این شبکه share می کنه یا با nat و یا با ics (البته اگر شبکه کوچک باشه) و همه می تونن از این اینترنت استفاده کنند . vpn هم یه همچین چیزیه که شما به یک شبکه داخلی وصل می شید توی خارج از کشور بدین صورت که بجای اینکه سیم بکشید بین خودتونو اون شبکه (که خیلی دوره) از طریق اینترنت به اون شبکه وصل می شین و وارد شبکه داخلیش می شین و می توننین از کلیه امکاناتی که در آن شبکه است استفاده کنید از جمله اینترتی که اون شبکه شیر کرده (که چون اون اینترنت تو خارج و خارجه هم فیلتر نداره شما می تونین آزادانه تو اینترنت به گشتو گذار بپردازید). فقط می مونه اینکه حالا ما اگه تو سازمانه بودیم فقط افراد داخل سازمان می تونستند با ما تبادل اطلاعات کنند و امنیت تقریبا بالا بود حالا که می خوایم به یک شبکه تو خارج وصل شیم چون پل ارتباطی ما اینترنت است و امنیت تو اینترنت پایینه از vpn استفاده می کنیم که یک تونل امن بین ما و اون شبکه خارجیه میکشه (با پروتکل pptp یا L2tp)که باعث می شه کسی نتونه بین راه اطلاعات ما رو بدزده یا شنود کنه . :لبخندساده:
مرتضی پیروزی
سه شنبه 03 فروردین 1389, 00:11 صبح
سلام دوست عزیز
یک نگاه به لینک زیر بنداز( فارسی)، در مورد ف..... و روش های اون توضیحاتی داده، امیدوارم مفید
واقع بشه.
http://www.irandoc.ac.ir/data/e_j/vol6/velayati.htm
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.