PDA

View Full Version : گفتگو: عمر برنامه نويس چقدره ؟

Mostafa_Dindar
دوشنبه 02 فروردین 1389, 01:00 صبح
سلام ،

تنها از روي كنجكاوي ميخواستم بدونم عمر برنامه نويس چقدر هست .تا جايي كه من ديدم يكي از چهره ههاي قديمي معروف سايت آقاي وحيد نصيري بودند
تاريخ عضويت : جمعه 11 بهمن 1381

يك تاريخچه از عمر برنامه نويس بزارين بد نيست ها !؟

mehdi.mousavi
دوشنبه 02 فروردین 1389, 01:25 صبح
سلام ،

تنها از روي كنجكاوي ميخواستم بدونم عمر برنامه نويس چقدر هست .تا جايي كه من ديدم يكي از چهره ههاي قديمي معروف سايت آقاي وحيد نصيري بودند
تاريخ عضويت : جمعه 11 بهمن 1381

يك تاريخچه از عمر برنامه نويس بزارين بد نيست ها !؟

سلام.
من در مورد قدمت این سایت اطلاعی ندارم، اما دیدن این صفحه Cache شده (http://web.archive.org/web/20040615084804/home.barnamenevis.org/)، که مربوط به سال 82 هستش، خالی از لطف نیست. اونموقع، 315 نفر عضو بودن و ... خودتون ببینید :)

موفق باشید.

amin1softco
دوشنبه 02 فروردین 1389, 09:52 صبح
من تازه فکر کردم می خواستی بگی کلا برنامه نویسا چندی عمر می کنند ها؟ و حالا وحید نصیری فوت کرده شما نگران شدید:گیج:
سایت برنامه نویس رو علی آقا باید جواب بده ولی فکر کنم به تاریخ عضویت خودش نگاه کنی متوجه می شی:تشویق:

Fh_prg
دوشنبه 02 فروردین 1389, 11:08 صبح
تا جايي كه بنده يادم مياد سايت برنامه نويس اولين بار توسط اخبار تلويزيون در ارديبهشت سال 81 معرفي شد و من هم از روز سوم تاسيس اين سايت عضو سايت بودم
اولين دامنه اين سايت barnamenevis.com بود كه به دلايلي از دست رفت و در ابتدا تشكيل شده بود از يه فروم ساده asp با مديريت آقاي حسينلو كه نميدونم الان كجاست....
همونطور كه از يوزر من مشخصه بنده نفر 325 ام هستم و تاريخ ثبت نامم ارديبهشت 81 بوده كه البته تاريخ همه يوزرهاي قديمي سايت به 11 بهمن 81 تغيير پيدا كرده و ثابت هست....

البته در مورد سال 80 يا 81 شك دارم شايدم خيلي قبلتر بود !

mehrzad007
دوشنبه 02 فروردین 1389, 11:14 صبح
و اما تاریخ :

زمان شروع دقیق فعالیت سایت رو یادم نیست(فکر کنم یک سال قبل یا بعد از شاه شهید ! ;)) اما یادمه قبل از این دومین آقای کرامتی سایت رو زیر مجموعه یکی از دامنه های خودشون (احتمالا دلفی اسیستانس) اداره می کردند . و قبل از اون هم سایت دارای دو دامنه به نامهای barnamenevis.com , barnamenevis.net بود . که مالک قبلی به دلایلی از ادامه کار منصرف شد و آقای کرامتی از اون موقع تا حالا زحمت سرپا نگهداشتن این سایت رو می کشن .
جالبه بدونید سایت اولیه با یکی از نسخه های فروم وب ویز گاید ! کار می کرد . و بعدا به پی اچ پی بی بی که آقای کرامتی زحمت فارسی سازی اون رو می کشند اداره و بعد به وی بولتن منتقل شد .

----------
جا داره به آقای کرامتی تبریک بگیم بخاطر پشتکارشون و تشکر کنیم از ایشون به خاطر زحماتشون و هزینه هایی که بی هیچ چشمداشت و منتی توی این دهه متحمل شدند . (یواش یواش داریم ده ساله میشیم ها ؟!!!)

shs_night
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 05:47 صبح
خیلی خوب میشه اگه آقای کشاورز یا آقای کرامتی هم یه مختصری درباره پیشینه این سایت توضیح بدن

مهدی کرامتی
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 11:54 صبح
خلاصه تاریخ در پست شماره 5 گفته شده است.