PDA

View Full Version : سوال: Refresh کردن فرم در c#



HOSSEINGHOLI
سه شنبه 03 فروردین 1389, 12:42 عصر
من یک data را از یک فرم به فرم دیگزر انتقال دادم
چطوری میتونم فرم را Refresh کنم تا اون داده رو ببینم؟

mostafah110
سه شنبه 03 فروردین 1389, 13:00 عصر
شما می توانید از دستور refresh استفاده کنید. به عنوان مثال اگر فرمی راrefresh کنید می توانید این گونه بنویسید:



public void refreshForm()
{
this.Refresh();
}

HOSSEINGHOLI
سه شنبه 03 فروردین 1389, 14:53 عصر
من 2 تا فرم دارم که هر دو همزمان باز هستند حال میخام با click روی datagrid در فرم دیگر در text box نمایش داده شود
باید چیکار کنم؟

mostafah110
سه شنبه 03 فروردین 1389, 15:18 عصر
من 2 تا فرم دارم که هر دو همزمان باز هستند حال میخام با click روی datagrid در فرم دیگر در text box نمایش داده شود
باید چیکار کنم؟

من این برنامه را نوشتم.
http://astane.persiangig.com/change%20another.rar
اونو دانلود کن و تحلیل کن... اگر به دردت خورد و فهمیدی که هیچی، اگه نه بگو که برات توضیح بدم....

ما در خدمتیم.

HOSSEINGHOLI
سه شنبه 03 فروردین 1389, 17:10 عصر
مرسی ممنون از لطفت
ولی اون چیزی که میخاستم نبود

ali1564
سه شنبه 03 فروردین 1389, 18:19 عصر
اول دیتا رو تو یه متغیر تو فرم جدید ست کن و بعد تابعی هست به اسم
public override void ResetText که وقتی صداش بزنی توش می تونی اول textbox رو ریست کنی بعدش به مقدار دیفالت که همونی که اول ستش کردی برگردونی.

Rejnev
سه شنبه 03 فروردین 1389, 18:25 عصر
سلام
خاصیت modifier مربوط text box در فرم دو رو public
در فرم اصلی یک فیلد سراسری از نوع فرم دوم تعریف کنید



class Form1:Form {
Form2 f;
...
}



حالا این فیلد باید مقدار بگیره(به یک جا ارجاع کنه) مثلا در زمانی که فرم دوم را میسازید یا وقتی یک کلید زده شد یا هر زمان دیگه:




public partial class Form1 : Form
{
Form2 f;
public Form1()
{
f = new Form2();
f.Show();
InitializeComponent();
}...


حالا هر کجا میخواید از این f استفاده کنید. مثلا:




private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
f.textBox1.Text = "hello";
}

mostafah110
سه شنبه 03 فروردین 1389, 18:41 عصر
مرسی ممنون از لطفت
ولی اون چیزی که میخاستم نبود

ولی به نظر من که درسته حالا اگه مشکلت را دقیق تر بگی ..
یا برنامه را بفرستی ...میشه یه کارهایی کرد...

در ضمن بقیه دوستان هم جواب های خوبی دادند...

به سلامت

mahdichayi
دوشنبه 09 بهمن 1396, 14:09 عصر
با سلام.من تو برنامم دوتا فرم دارم.میخوام فرم 2 رو ریست کنم و فرم 2 از صفر شروع بشه ولی دیگه وارد فرم اولم نشم و داده های اون بمونه.راهکار چیه؟