View Full Version : سوال: FarsiLibrary برای ویژوال بیسیک
look20
سه شنبه 03 فروردین 1389, 23:19 عصر
با سلام نسخه جدید FarsiLibrary را کسی داره البته برای ویژوال بیسیک نه vb.net
HjSoft
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 06:57 صبح
FarsiLibrary چیه ؟
look20
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 09:24 صبح
FarsiLibrary چیه ؟
یه تقویم باحاله عکسشو ضمیمه میکنم همه نوع تقویمی( شمسی قمری میلادی) ولی نمیدونم برای ویژوال بیسیک هست یا نه!
HjSoft
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 09:57 صبح
نه ظاهرش مربوطه به .net ها مثل #C که به احتمال زیاد همینه ... آخه تو سایت زیاد در مورد تقویم با #C هست . اما فکر نکنم ربطی به FarsiLibrary داشته باشه . ( از لخاظ معنیش می گم ) .
به جای اون میتونید از اکتیوایکسی که MBT توی سایت گذاشتن ، استفاده کنید .
look20
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 09:59 صبح
نه ظاهرش مربوطه به .net ها مثل C# که به احتمال زیاد همینه ... آخه تو سایت زیاد در مورد تقویم با C# هست . اما فکر نکنم ربطی به FarsiLibrary داشته باشه . ( از لخاظ معنیش می گم ) .
به جای اون میتونید از اکتیوایکسی که MBT توی سایت گذاشتن ، استفاده کنید .
به چه اسمیه
look20
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 11:58 صبح
با سلام ولی این قابلیت ثبت توی پایگاه داده رو نداره البته کامپونت fardate هست ولی ظاهرش جالب نیست دوستان نمونه دیگری سراغ ندارند
HjSoft
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 12:25 عصر
گفتم که جستجو کنید . عبارت تقویم فارسی از MBT ... دیگه دقیق تر نمی تونم بگم ... ظاهرش که نسبتا خوبه ، استایل هاش بد نیست . من خودم ازش استفاده می کنم ، چند جای دیگه هم دیدم و مشکلی هم نداره .
look20
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 16:31 عصر
گفتم که جستجو کنید . عبارت تقویم فارسی از MBT ... دیگه دقیق تر نمی تونم بگم ... ظاهرش که نسبتا خوبه ، استایل هاش بد نیست . من خودم ازش استفاده می کنم ، چند جای دیگه هم دیدم و مشکلی هم نداره .
ببخشید پیداش کردم ولی دوست عزیز قابلیت اتصال به پایگاه داده رو نداره! پس شما چطور از اون استفاده می کنید آیا با روش خاصی ارتباط برقرار میکنید
HjSoft
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 16:53 عصر
میشه واضح تر بگی که قابلیت اتصال به پایگاه داده چیه ؟
look20
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 17:49 عصر
میشه واضح تر بگی که قابلیت اتصال به پایگاه داده چیه ؟
شما این ocx بنام fardateرو دیدید یه چیز مثل این می خوام ولی ظاهرش قشنگ نیست MBComboCalendar قشنگه منتهی قسمتی که در propertise توی تصویر نشون دادم نیست
فایلfardate.ocx)
http://barnamenevis.biz/forum/attachment.php?attachmentid=27656&d=1232724135
همچنین قسمت مربوط propertise رو ضمیمه کردم:
HjSoft
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 18:03 عصر
حالا متوجه شدم شما واسه چی این قابلیت رو می خواید ، شما می خواید که تاریخی که انتخاب میکنه به دیتابیس انتقال پیدا کنه ، مثلا طرف می خواد یک تاریخ چک مشخص کنه از تقویم استفاده میکنه . خوب به جای این کار شما در نهایت که مثلا چک ثبت می شه یک گزینه دارین که ذخیره سازی رو انجام میده ، خوب با این کد مقدار خروجی تقویم رو بریزید در فیلد مربوطه و لازم نیست که حتما به بانک وصل باشه .
rst.field("date") = calendar.text
rst.update
البته تا قبل از Update مثل حالتیه که بهش وصل شدید . Update رو به بانک که پاس بدید مورد جدید اضافه شده و بانک به روز میشه .
موفق باشید ./
look20
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 18:29 عصر
حالا متوجه شدم شما واسه چی این قابلیت رو می خواید ، شما می خواید که تاریخی که انتخاب میکنه به دیتابیس انتقال پیدا کنه ، مثلا طرف می خواد یک تاریخ چک مشخص کنه از تقویم استفاده میکنه . خوب به جای این کار شما در نهایت که مثلا چک ثبت می شه یک گزینه دارین که ذخیره سازی رو انجام میده ، خوب با این کد مقدار خروجی تقویم رو بریزید در فیلد مربوطه و لازم نیست که حتما به بانک وصل باشه .
rst.field("date") = calendar.text
rst.updateالبته تا قبل از Update مثل حالتیه که بهش وصل شدید . Update رو به بانک که پاس بدید مورد جدید اضافه شده و بانک به روز میشه .
موفق باشید ./
با تشکر ببخشید این کد رو کجا کپی کنم البته همونطور که بارها گفتم به ویژوال وارد نیستم به همین خاطر هی سوال می پرسم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.