ورود

View Full Version : سوال: کوری و فست ریپورت؟؟؟؟

firststep
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 12:01 عصر
من قسط دارم فست ریپورت رو به یه کوری وصل کنم اما یعد از تمامی کار ها یک ارور عجیب میده>>>> درست یادم نمیاد ولی شبیه اینه cloud not use some database ایا مگه باید کاره خاصی بکنم این ارور تا زمانی که دارم به صورت یک لیبل در گزارشم استفاده می کنم مشکل نمی گیره و نمایشش هم درسته ولی زمانی که به master data یا همون داده اصلی وصل می کنم ایراد میگیه در نمایشش و همین ارور رو می نویسه............

ممنونم از همه اساتید ................. روزگارتان خوشششش:قلب::بوس::لبخندساده:

hamid-nic
جمعه 06 فروردین 1389, 02:09 صبح
من قسط دارم فست ریپورت رو به یه کوری وصل کنم اما یعد از تمامی کار ها یک ارور عجیب میده>>>> درست یادم نمیاد ولی شبیه اینه cloud not use some database ایا مگه باید کاره خاصی بکنم این ارور تا زمانی که دارم به صورت یک لیبل در گزارشم استفاده می کنم مشکل نمی گیره و نمایشش هم درسته ولی زمانی که به master data یا همون داده اصلی وصل می کنم ایراد میگیه در نمایشش و همین ارور رو می نویسه............

ممنونم از همه اساتید ................. روزگارتان خوشششش:قلب::بوس::لبخندساده:
سلام
دوست عزیز frxReport1 را هم به یک کوئری وصل کردید بهتر است به این روش اجرا کنید :
ابتدا یک frxReport1 و یک frxDBDataset1 روی فرم بگذارید و سپس در تنظیمات frxDBDataset1 بر روی Data source کلیک کرده و منبع دیتا سورس را مشخص کنید (به صورت استاندارد بر روی یک دیتا ماژول) سپس بر روی frxReport1 دو بار کلیک کرده تا پنجره ی ویرایش گزارش باز شود . از منوی report گزینه ی data را انتخاب کرده و frxDBDataset1 را تیک بزنید و آن را انتخاب کنید حال با گذاشتن یک لایه اصلی (Master data)و انتخاب کردن frxDBDataset1 مربوطه دیگه مشکلی نخواهید داشت .
موفق باشید .