ورود

View Full Version : در مورد ابزارهای codeJock

skh1300
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 12:08 عصر
با سلام
سال نو را به همه تبریک میگم
(دیگه نمی دونم کجا باید تاپیک بزنم که این مدیران آن را پاک نکنند.
خوبه که اینجا بهش میگن تالار و بحث در مورد سوال های مطرح شده هست(اگر این جوری پس چرا باید سوال بپرسیم به هر حال امیدوارم همراه با سال نو این ها هم نو شوند) ....)

چند تا سوال داشتم :
1-من با این ابزار ها در برنامه ام استفاده کرده ام حالا می خوام این برنامه را setup کنم آیا مشکلی پیش نمیاد(من شندیم با لایسنس های اون هم کنارش باشه )
2- این لایسنس ها چیه؟
3-فرض کنید یک رایبون درست کردیم که یکی چند تا دکمه داره و یکی هم اسمش ویرایش هست و یک دیتا گرید هم داریم حالا می خواهیم هر موقع روی این دیتا گرید دوبار کلیک کردیم دستورات مربوط به دکمه ویرایش اعمال بشه.
4-درمورد ابزار های textBox ,ComboBox ,CheckBox در رایبون کسی نحوه کار با این ها را بلده.(فقط در رایبون را میگم)

kooroush
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 13:24 عصر
منم کلی مشکل دارم با اکتیوش !!
یکی به دادمون برسه !

earse+erse
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 21:26 عصر
سلام بر همه و سال نو به همه تون تبریک می گم.

0- جای سوال پرسیدن همینجا و صفحات اصلی تالار ها است نباید درون اعلان ها سوال پرسید.:چشمک:

1- نه مشکلی پیش نمیاد ولی باید لایسنس همراهش باشد.

2- لایسنس ها تا اونجایی که من می دونم فایل هایی با پسوند .lic هست مثل Codejock.Controls.v12.1.1.lic
برای دانلودش هم مدیران به این نتیجه رسیدند که وارز نیست و تو سایت برنامه نویس هم موجوده ولی چون پیداش نکردن تو ضمیمه دانلود کنین.
البته باید بگم این فایل ها باید کنار این اکتیواکس باشد

3- این رو تو اعلان مربوط به این ابزار، درون همین تالار مطرح کنین. اینجا (http://www.barnamenevis.biz/forum/showthread.php?t=187072) رو میگم

4- ایجادش رو بلدم ولی نحوه استفاده از اون رو نه؛ اگه شما هم فهمیدین به من بگین:چشمک:

به دادت رسیدم آقا kooroush ?:لبخند:

باز هم عیدتون مبارک

یا علی

HjSoft
جمعه 06 فروردین 1389, 08:59 صبح
سلام ، من سوال شما رو روز پنجشنبه ساعت 1 جواب دادم ، جالبه ثبت نشده ...

همونطور که دوستمون گفتن ، اگه ابزاری که شما دانلود کردید کرک شده باشه . منظور Path ، دیگه لازم نیست اون ها رو با Lic ها بزارید و خودشون به تنهایی جواب می دن و مشکلی هم ندارن . این ابزار رو نسخه 13 رو من پچ کردم . اگر از اون استفاده می کنید مشکلی نداره . نسخه 13 پچ شده با نام کاربر من هست . اگر تو سایت نبود ( به دلیل وارز پاک شده بود ) بگید تا براتون بزارم .

من در عجم چرا دوستان از CommandBarDesigner استفاده نمی کنند و همه سعی دارن از راه کد ریبون بسازن . من دقیقا این ریبون ها رو با Designer خود codejock می سازم و هر چی که دوست داشته باشی میتونی بزاری تو ریبون . من بدون اینکه تاپیک codejock رو خونده باشم خودم با دیزاینرش یک ریبون ساختم .

برای اون رویداد هم که گفتی من نمیدونم ، شما فهمیدی به من هم بگو .

aryasoft2872
جمعه 06 فروردین 1389, 10:07 صبح
خود مجموعه رو با حجم 32 مگابایت از سایت بگیر بعد برو تو مثال هاش و یا تو راهنماش همش هست من خودم از تکستش که نیاز داشتم با استفاده از همونا استفاده کردم ولی الان کافی ام و به کدهاش دسترسی ندارم.اگه کرک 13.2.1 رو هم خواستی برو از اینجا بگیر (http://ppdfr.mihanblog.com)
(13.3.1 هم اومده که فک نکنم تغییر زیادی کرده باشه...)

skh1300
جمعه 06 فروردین 1389, 11:41 صبح

همونطور که دوستمون گفتن ، اگه ابزاری که شما دانلود کردید کرک شده باشه . منظور Path ، دیگه لازم نیست اون ها رو با Lic ها بزارید و خودشون به تنهایی جواب می دن و مشکلی هم ندارن . این ابزار رو نسخه 13 رو من پچ کردم . اگر از اون استفاده می کنید مشکلی نداره . نسخه 13 پچ شده با نام کاربر من هست . اگر تو سایت نبود ( به دلیل وارز پاک شده بود ) بگید تا براتون بزارم .

من در عجم چرا دوستان از CommandBarDesigner استفاده نمی کنند و همه سعی دارن از راه کد ریبون بسازن . من دقیقا این ریبون ها رو با Designer خود codejock می سازم و هر چی که دوست داشته باشی میتونی بزاری تو ریبون . من بدون اینکه تاپیک codejock رو خونده باشم خودم با دیزاینرش یک ریبون ساختم .

میشه بیشتر توضیح بدبد یعنی چه جوری؟

در ضمن دوستان تقریبا بیشتر نسخه های CodeJock را دارم 13.2 و 13.1 بیشتر استفاده میکنم
بعد من به وسیله پچ این ها را کرک کردم

skh1300
جمعه 06 فروردین 1389, 11:44 صبح
خود مجموعه رو با حجم 32 مگابایت از سایت بگیر بعد برو تو مثال هاش و یا تو راهنماش همش هست من خودم از تکستش که نیاز داشتم با استفاده از همونا استفاده کردم ولی الان کافی ام و به کدهاش دسترسی ندارم.اگه کرک 13.2.1 رو هم خواستی برو از اینجا بگیر (http://ppdfr.mihanblog.com)
من تمام پکش دارم اما هر چی داخل این مثال هاش نگاه کردم چیزی متوجه نشدم میشه اسم اون پوشه را بهم بگی

earse+erse
جمعه 06 فروردین 1389, 12:04 عصر
من تا حالا اسم CommandBarDesigner رو نشنیده بودم
می شه بیشتر توضیح بدین.

aryasoft2872 (http://barnamenevis.biz/forum/member.php?u=56437) عزیز میشه روش کنترل اشیا روی ریبون رو توضیح بدی؟
منظور من اینه که مثلا تو یه رویداد دیگه و شیء دیگه بگم که اگه تو تکست باکس ریبون نوشته بود فلان چیز بره فلان جا

ممنون از همه

aryasoft2872
جمعه 06 فروردین 1389, 17:56 عصر
والا من الان میشه گفت مسافرتم و به سورس هام دسترسی ندارم ولی تا چند روز آینده که برگردم کدهاش رو می زارم ( برید توی اون مثالی که شبیه ورد 2007 هستش فک کنم از اونجا پیداش کردم )

HjSoft
جمعه 06 فروردین 1389, 18:35 عصر
واقعا تعجب می کنم اسم Designer رو نشنیدین ... Designer این کدجاک در پوشه Bin هست . از اونجا به راحتی toolbar و Menu و Ribbon میتونید بسازید . شاید شما نسخه کامل رو دریافت نکردید . من از خود کدجاک دریافت کردم و خودم به روش پچ کرکش کردم و ازش هم استفاده می کنم مشکلی هم نداره . در ضمن من در تاپیک کدجاک dr.bornx شرکت نکردم چون فکر نکنم دلیلی داشت ایشون بیان از طریق کد ریبون ایجاد کنند . یک بار برنامه رو بررسی کنید توی پوشه bin همین برنامه است .
عکش در زیر هست . اگر نسخه 13.0.0 رو استفاده می کنید . براتون بزارم در غیر اینصورت باید برید دانلودش کنید .

skh1300
شنبه 07 فروردین 1389, 09:15 صبح
واقعا تعجب می کنم اسم Designer رو نشنیدین ... Designer این کدجاک در پوشه Bin هست . از اونجا به راحتی toolbar و Menu و Ribbon میتونید بسازید . شاید شما نسخه کامل رو دریافت نکردید . من از خود کدجاک دریافت کردم و خودم به روش پچ کرکش کردم و ازش هم استفاده می کنم مشکلی هم نداره . در ضمن من در تاپیک کدجاک dr.bornx شرکت نکردم چون فکر نکنم دلیلی داشت ایشون بیان از طریق کد ریبون ایجاد کنند . یک بار برنامه رو بررسی کنید توی پوشه bin همین برنامه است .
عکش در زیر هست . اگر نسخه 13.0.0 رو استفاده می کنید . براتون بزارم در غیر اینصورت باید برید دانلودش کنید .
ممنون من هم پک کامل را از کد جاک گرفتم و این ابزار را دارم میشه نحوه درست کردنش را مختصر بگی

HjSoft
شنبه 07 فروردین 1389, 09:21 صبح
والا همش رو بخوام بگم که خیلی طول میکشه . فقط شما یک فرم کاملا خالی (Blank) ایجاد کن . بعد از قسمت سمت راست و جای Toolbar رو Add کلیک کن و Ribbon رو انتخاب کن . بعد پایین همون صفحه یک نوشته میاد Add Ribbon Button اون رو کلیک کن و بقیه رو طبق همون دنبال کن . خودش بهت توضیح میده .

skh1300
یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:10 عصر
یه مشکل من دارم
این که زمانی که در آن چک باکس یا رادیوباتن قرار میدم آنها را که کلیک می کنی بصورت تیک دار یا انتخاب در نمیان باید چیکار کنیم

aryasoft2872
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 11:46 صبح
واسه کنترل تکست باکس هم که گفته بودید:

سلکت کیس رو که که توی رویداد excute کاماندبارتون انجام دادید،حالا:

Case ID_ZOOM_TEXT:
If Control.Text = "AYBABTU" Then
Secret.Show
Control.Text = Int(pdfViewer.zoomPercent)
ٍEnd If

rojg@r
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 14:45 عصر
سلام
من ابزار Codejock.Xtreme.Toolkit.Pro.v12.0.2 رو با سریالش دارم ولی نمیتونم که به خوبی ازش استفاده کنم.
در این مورد میتونید با من همکاری کنید.
من اونو رو کامپیوترم بار گذاری نمودم ولی میگردم اما نمیتونم ازش استفاده کنم.
با تشکر...

HjSoft
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 16:48 عصر
بیشتر توضیح بدین .... یعنی چه که نمی تونید ./ خودش یه عالمه مثال داره !

rojg@r
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 20:12 عصر
بیشتر توضیح بدین .... یعنی چه که نمی تونید ./ خودش یه عالمه مثال داره !
ممنون از جوابتون .
شما درست می فرمایید اما مثالهاش همه تو Modules نوشته شده و من هم هیچ ازش سر در نمی یارم.
مثلا داخل یک Modules این کدها نوشته شده :

Microsoft Developer Studio Workspace File, Format Version 6.00
# WARNING: DO NOT EDIT OR DELETE THIS WORKSPACE FILE!

################################################## #############################

Project: "CommonControls"=".\CommonControls_vc60.dsp" - Package Owner=<4>

Package=<5>
{{{
}}}

Package=<4>
{{{
}}}

################################################## #############################

Global:

Package=<5>
{{{
}}}

Package=<3>
{{{
}}}

همه ی مثالهاش این جوری اند .
ممنون اگه همکاریم کنید.

HjSoft
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 20:32 عصر
خواهش میکنم ، این وظیفه ماست که به دوستای گلمون کمک کنیم .
ببینید مثال هایی که من دارم چیزی تو Module نیست ، کلا :
ابزار Controls که چیزی نداره .
ابزار SkinFrameWork هم 3 خط کد می خواد . که Load skin و ApplySkin و FrameColor هست .
ابزار CommandBar هم با Designer خیلی راحته و دقیقا 1 خط کد می خواد .
بقیه رو هم من کار نکردم .

skh1300
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 21:55 عصر
واسه کنترل تکست باکس هم که گفته بودید:

سلکت کیس رو که که توی رویداد excute کاماندبارتون انجام دادید،حالا:

Case ID_ZOOM_TEXT:
If Control.Text = "AYBABTU" Then
Secret.Show
Control.Text = Int(pdfViewer.zoomPercent)
ٍEnd If

دوست عزیز این کدی که گذاشتی را من تست کردم زمانی که کلمه AYBABTU را تایپ میکنیم وبعدش حتما باید اینتر بزنی تا بقیه کد را اجرا کنه آیا میشه مثل تکت باکس خود وی بی رویداد text_chenge را براش بنویسی یعنی اینکه به محض اینکه کلمه AYBABTU را تایپ کردی خودکار یه فرم باز بشه؟

aryasoft2872
جمعه 13 فروردین 1389, 11:47 صبح
این یکی رو بلد نیستم..:خجالت:

aryasoft2872
جمعه 13 فروردین 1389, 11:49 صبح
ممنون از جوابتون .
شما درست می فرمایید اما مثالهاش همه تو Modules نوشته شده و من هم هیچ ازش سر در نمی یارم.
مثلا داخل یک Modules این کدها نوشته شده :

Microsoft Developer Studio Workspace File, Format Version 6.00
# WARNING: DO NOT EDIT OR DELETE THIS WORKSPACE FILE!

Project: "CommonControls"=".\CommonControls_vc60.dsp" - Package Owner=<4>

Package=<5>
{{{
}}}

Package=<4>
{{{
}}}

Global:

Package=<5>
{{{
}}}

Package=<3>
{{{
}}}

همه ی مثالهاش این جوری اند .
ممنون اگه همکاریم کنید.

معلوم هست دوست عزیز کجا رفتی همچین چیزی وجود نداره....

rojg@r
جمعه 13 فروردین 1389, 15:51 عصر
دوباره ممنون از جوابها و علاقه تون به مطلب و مشکلی را که من با اون مواجه بودم.
دوست عزیز من خیلی گشتم برای پیداکردن این ابزارها .فایلهای زیادی رو تو کامپیوترم بارگذاری نمودم.
تو همه ی بارگذاریها با مشکلی برخورد کردم.لطف کنید میتونید بگید که این ابزارها رو با کرکش از کجا میتونم تامین کنم.؟
با تشکر...

aryasoft2872
جمعه 13 فروردین 1389, 18:36 عصر
ببینید وقتی شما فایل 32 مگابایتی رو دانلود و نصب می کنید بهدش یک توی پروگرم فایل یک پوشه ای ایجاد میشه تحت عنوان codejock shofware داخل اون پوشه پوشه های bin & Help & Links & Utils هستش توی پوشه ی bin شما فایل های اصلی اکتیوایکس رو می بینید که 11 هستند من هم 3 تاش رو که کاربردی هستند کرک کردم و توی پند پست قبل گفتنم اونایی که کرک شدن رو جایگزین کنید و بعدش رجیستر کنید.

(یه سوال : واقعا وی بی 6 اینقدر کم ابزار ریبون داره که همه چسبیدن به کدجاک.آخه دات نت که خیلی ریبون داره؟)

HjSoft
جمعه 13 فروردین 1389, 19:18 عصر
آره ، وی بی خیلی کم ریبون داره و فکر کنم همین کدجاک بیشتر نیست ، البته ریبون فارسی پیام هست که اون هم هسته ی کدجاکه . که البته من نسخه آخر کدجاک که کرک شده یعنی 13.3.3 رو پیشنهاد می کنم . البته بگم دوستان اگر نسخه جدیدتری اومد برای من بفرستید تا براتون کرکش کنم . آخه خیلی راحته !

skh1300
جمعه 13 فروردین 1389, 23:14 عصر
من فکر می کنم با همین ابزار کدجاک خیلی کارا میشه کرد (اما این واقعا جای تاسف داره که فکر کنم همین ابزار هست که رایبون میسازه) به هر حال باید این را هم غنیمت دانست و ازش به خوبی استفاده کرد دوم اینکه من یه مثال درست کردم با همین CommandBarsDesigner حالا دیگه خودتون ببخشید اگه خیلی کارا نیست

rojg@r
دوشنبه 16 فروردین 1389, 21:51 عصر
من ابزارهای CodeJock (http://www.codejock.com/products/overview.asp?platform=com) رو با سریالش پیدا کردم ولی با وجود آموزشهای Dr.Bronx (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=48204)اما هنوز هم نتونستم که یک فورم ریبون بسازم.
لطفاَ اساتید محترم میتونند که یکی دو مثال با شرح بزارند .
خیلی ممنون...

skh1300
سه شنبه 17 فروردین 1389, 11:01 صبح
شما این فایل ضمیمه در دانلود کردید من یه رایبون درست کردم و گذاشتم پس به مثالش توجه کن

HjSoft
سه شنبه 17 فروردین 1389, 12:47 عصر
[/URL]
[URL="http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=110239"]دوست من ! (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=110239)
شما مشکلت رو بگو ما حل میکنم . متاسفانه جناب Dr.Bronx به صورت کد نویسی یاد دادن نه به صورت Desginer .... شما مشکلت رو با این ابزار بگو تا ما حل کنیم .

rojg@r
سه شنبه 17 فروردین 1389, 15:20 عصر
شما مشکلت رو بگو ما حل میکنم . متاسفانه جناب Dr.Bronx به صورت کد نویسی یاد دادن نه به صورت Desginer .... شما مشکلت رو با این ابزار بگو تا ما حل کنیم .
ممنون از پاسخاتون.
ورژنی که من از اون استفاده می کنم Codejock.Xtreme.Suite.Pro.ActiveX-v12.0.1.Retail-ZWT است و متاسفانه از Desinger اون هم نتونستم استفاده کنم.
شاید قابلیت های این ورژن از دیگر ورژنها کمتر نیز باشد؛به هر حال تنها اینو تونسته بودم که بیابم.
گفته بودم که دیگر ورژنها رو نتونسته بودم دانلود کنم.
اگه شما لطف بفرمایید و از ابزاری را که شما هم از اون استفاده می کنید،لینک دانلود با کرکش رو با پیغام خصوصی ارسال بفرمایید که خیلی عالی میشد.
ممنون از جواباتون.

earse+erse
سه شنبه 17 فروردین 1389, 16:52 عصر
ممنون از پاسخاتون.
ورژنی که من از اون استفاده می کنم Codejock.Xtreme.Suite.Pro.ActiveX-v12.0.1.Retail-ZWT است
نتونسته بودم دانلود کنم.
اگه شما لطف بفرمایید و از ابزاری را که شما هم از اون استفاده می کنید،لینک دانلود با کرکش رو با پیغام خصوصی ارسال بفرمایید که خیلی عالی میشد.
ممنون از جواباتون.
جون عزیزتون قبل پاسخ دادن سریع به تاپیک و مطرح کردن مشکلتون یه سری به پست ها و صفحه های قبل بندازین شاید یه کسی یه چیزی گفته بود که به دردتون می خوره.

به من پیام خصوصی بدین

skh1300
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 14:50 عصر
برای رایبون چگونه میشه منو گذاشت

earse+erse
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 15:07 عصر
برای رایبون چگونه میشه منو گذاشت

از طریق کد نویسی نمیدونم ولی با استفاده از CommandBars Designer خیلی راحت میشه انجامش داد ولی اگه تو رایبونتون تب داشته باشید خیلی قشنگ در نمی آید.:شیطان:

skh1300
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 22:50 عصر
از چه قسمتی باید منو گذاشت
2-راه حلی برای سوال text Box داخل رایبون پیدا نکردی(راه حل TextCheng)؟

kami_63
جمعه 27 فروردین 1389, 00:28 صبح
با سلام
کسی در مورد Chart Pro Eval.ActiveX.v7.0.0 اطلاعاتی داره؟؟

skh1300
جمعه 27 فروردین 1389, 11:56 صبح
اين ابزار براي چارت هستش و مال خود CodeJock هستش سايت دانلودش هم
http://codejock.com/download/evaluation/ChartProEval.ActiveX.v7.0.0.zip
اين هست
حجم : 2.51 مگابایت
با استفاده از اين كنترل مي توان چارت هاي 2 بعدي يا 3 بعدي ساخت

skh1300
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 11:08 صبح
کسی آموزشی در مورد markup نداره

earse+erse
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 13:01 عصر
کسی آموزشی در مورد markup نداره
اینجا (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=212171&highlight=Markup) یه بحثی شده ولی کامل نیست

Black_Strom
سه شنبه 29 شهریور 1390, 19:59 عصر

اقا این لینک که دادی خرابه یعنی تو سایتش که میری بعد رو بخش دانلود کرک شده میگردی expire ده لینک یا خرابه

اگر از بچه کسی نسه بدون اشکالشا داره بی زحمت به ایمیل من هم ارسال کنه
من حتی فیلم آموزشیشم پیدا کردم و دانلود کردم
اما متاسفانه هر چی فایل rar بود که دانلود کردم مربطو به نسخه کرک شده یا حتی sample ها و ... جواب نمیدن
یعنی حتی جواب نمیدن

farshid_vb
یک شنبه 06 آذر 1390, 20:34 عصر
چرا کسی جواب نمیده ؟؟
من هم میتونم جزء کامپوننتها اضافه کنم
ولی وقتی م خوام روی فرمم بیارم پیغام ریجستر میده !!!
چی کنم ؟

کسی جواب درستی نداده . باز هم متشکر

Armin62
پنج شنبه 10 آذر 1390, 09:36 صبح
سلام
یک سوال مهم
اگر از ابزارهای -codeJock استفاده کنیم و برنامه مونو داخل ویندوز 32 بیتی بسازیم و از اون ستاپ بسازیم داخل ویندوز 64 بیتی هم کار میکنه

Parviz-Turk
شنبه 28 دی 1392, 03:11 صبح

داداش اون ورژن 13 رو که پچ کرده بودی میزاری اینجا؟ یا بهم تو PM میدی؟

آخه من لینک دانلودی پیدا نکردم. من از ACP Ribbon استفاده کردم تو برنامه هام. استفادش از اینا راحتره ولی حیف RTL نداره.

اگه بزاری خیلی ممنون میشم. (هم خود کنترل هم Desinger)