ورود

View Full Version : مبتدی: تغییر محل کنترل ها در صفحه

Zabi42
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 20:01 عصر
با سلام و تبریک نوروز 89 به تمام دوستان

سوال من این است که برای تغییر محل کنترل ها در صفحه چه باید کرد؟؟؟؟
ایا استفاده از Absolute Positioning کار مناسبی است یا خیر؟؟اگر بله که لطف کنید و نحوه ی صحیح استفاده از اونو بهم بگید که توی مونیتور با اندازهای مختلف یا در مرورگرهای مختلف شکل صفحه یا چیدمانمون تغییری نکنه و اگر هم خیر لطف کنید و بگید که برای تغییر محل کنترل ها در صفحه از چه روشی باید استفاده کرد.

و در واقع سوال اصلی من این است که من می خواهم صفحه ی خودمو توسط چند div قسمت بندی کنم و نمی دونم که از چه روشی باید استفاده کنم تا توی تمام مونیتورها و مرورگرها ثابت بمونه

mmnoody2006
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 20:57 عصر
سلام دوست عزیز
این مشکل رو بعضی از دوستان که از application به وب میان دارن ولی دوست من
توی وب از این خبرا نیست شما باید با روند خاصی جای هر یک از کنترل ها رو تعیین
کنید
معمولا با table یا div این کار ها رو انجام می دن خودتو اذیت نکن شما کم کم آشنا می شی

mehdi.mousavi
جمعه 06 فروردین 1389, 02:39 صبح
با سلام و تبریک نوروز 89 به تمام دوستان

سوال من این است که برای تغییر محل کنترل ها در صفحه چه باید کرد؟؟؟؟
ایا استفاده از Absolute Positioning کار مناسبی است یا خیر؟؟اگر بله که لطف کنید و نحوه ی صحیح استفاده از اونو بهم بگید که توی مونیتور با اندازهای مختلف یا در مرورگرهای مختلف شکل صفحه یا چیدمانمون تغییری نکنه و اگر هم خیر لطف کنید و بگید که برای تغییر محل کنترل ها در صفحه از چه روشی باید استفاده کرد.

و در واقع سوال اصلی من این است که من می خواهم صفحه ی خودمو توسط چند div قسمت بندی کنم و نمی دونم که از چه روشی باید استفاده کنم تا توی تمام مونیتورها و مرورگرها ثابت بمونه

سلام.
کار درستی هستش، اما نباید برای همه صفحه از این روش استفاده کنید. معمولا در یک صفحه، جایگاه چند Element محدود رو بدین شکل تعیین میکنن. مگر اینکه Parent Element رو relative بگیرید (positioning اش رو) و child element رو absolute. بدین ترتیب میتونید جایگاه Child element رو نسبت به Parent Element تعیین کنید، نه کل Client Area.

در مورد بخش بعدی سوال، ما چند مدل layout داریم: liquid، fluid، elastic و ... در مورد هر یک از اینها که در گوگل جستجو کنید، انواع و اقسام نمونه ها رو هم خواهید یافت.

موفق باشید.