ورود

View Full Version : اكتيو كردن برنامه از طريق اينترنت

sunyniazi
جمعه 06 فروردین 1389, 02:51 صبح
چطور ميشه كاري كرد كه برنامه از طريق اينترنت با ما مرتبط بشه و ما بتونيم اجازه اجرا رو بهش بديم يا سريال برنامه رو كنترل كنيم تا از استفاده غير مجاز كپي رايت جلوگيري كنيم.
مثلا برنامه اكتيو بشه با دستور ما

هدف :
ميخواهم برنامم طور بشه كه هر ماه نياز به اتصال به اينترنت داشته باشه و از اون طريق بتونم برنامه مشتري هام رو زير نظر داشته باشم و اگه كسي غير قانوني استفاده ميكنه از كار بندازم.

البته من سورس و ... نميخوام فقط نوع مدلشو ميخوام بدونم كه روش كار كنم
مثلا بايد با يه ديتابيس سايت مرتبط باشه يا ....
متشكر:لبخندساده:

HjSoft
جمعه 06 فروردین 1389, 08:43 صبح
میشه ،اما تک تک مشتری ها رو بخوای کنترل کنی باید به تعداد اون ها در روشی که من می گم روی هاستت فایل تکست ایجاد کنی . اینطوری طبق یک الگوریتم خاص هر ماه نسبت به تاریخ و ... یک کد تولید می کنی و میزاری و هر مشتری به اینترنت وصل میشه و اون تکست رو چک میکنه و اگر شرط برقرار بود برنامه یک ماه باز میشه . راه گرفتن تکست قبلا تو سایت بود .
اما راه دیگه ای هم هست اینه که از بانک اطلاعات استفاده کنی و اونو رو سرور بزاری که البته من بلد نیستم .

ali682344
جمعه 06 فروردین 1389, 09:17 صبح
با سلام
براي اين كار بايد كمي با asp كار كرده باشي
همون طوري كه دوستمون گفت شما به يه هاست (فضاي اينترنتي)نياز داريد مثل persiangig كه البته persiangig زبان asp رو ساپورت نمي كنه

من يه سورس درمورد ساخت نسخه ازمايشي رو قرار دادم مي توني نحوه عملكرد چنين برنامه هاي رو فهميد.
مثل توليد كد سخت افزاري براي هر سيستم مجزا
توليد كد فعالسازي براي سيستم

از لينك زير قابل دريافته

http://barnamenevis.biz/forum/attachment.php?attachmentid=45985&d=1269514498