PDA

View Full Version : برنامه اي كه بايد روي LCD هاي 42 اينچ اجرا بشه



csharpprogramer88
جمعه 06 فروردین 1389, 19:18 عصر
من مي خوام برنامه اي بنويسم كه قراره بر روي LCD هاي 42 اينچ اجرا بشه و اگر هم آن ال سي دي كوچك تر يا بزرگتر هم باشد برنامه با آن صفحه تطبيق پيدا كند يعني هر برنامه در هر نوع صفحه نمايشي درست اجرا شود همانطوري كه من روي سيستم خودم مي بينم
دوستاني كه مي دونن لطف كنن كمك كنن .
باتشكر

بهار بر همگان مبارك

حمید محمودی
جمعه 06 فروردین 1389, 19:28 عصر
سلام. یعنی چی؟ من متوجه نشدم منظورتون دقیقا چیه؟ اگه منظورتون اینه که کنترل هایی که در برنامه استفاده کردین در همه سیستم ها با هر رزولایشنی بدون مشکل مثل زمان طراحی رزولایشن سیستم خودتون باشه، خوب باید روش های طراحی GUI رو خوب یاد بگیرین و در برنامتون از اون اصول استفاده کنین. در کل من فرم هایی که از حالت MDI و ریبون استفاده کردنو پیشنهاد میدم. good luck

csharpprogramer88
جمعه 06 فروردین 1389, 21:44 عصر
سلام. یعنی چی؟ من متوجه نشدم منظورتون دقیقا چیه؟ اگه منظورتون اینه که کنترل هایی که در برنامه استفاده کردین در همه سیستم ها با هر رزولایشنی بدون مشکل مثل زمان طراحی رزولایشن سیستم خودتون باشه، خوب باید روش های طراحی GUI رو خوب یاد بگیرین و در برنامتون از اون اصول استفاده کنین. در کل من فرم هایی که از حالت MDI و ریبون استفاده کردنو پیشنهاد میدم. good luck

سلام
جناب من مي خوام چيزي را كه الان مشغول برنامه نويسي آن هستم و روي سيستم خودم ميبينم روي هر صفحه نمايش ديگري چه بزرگ و چه كوچك حتما همينطوري نشان بده و تغييري در جالت نماش آن نشان نده

Rejnev
جمعه 06 فروردین 1389, 21:49 عصر
باید anchor و dock کنترل ها رو به دقت تنظیم کنید.
وقتی رزولوشن مانیتور بالا رفت با بزرگ کردن فرم کنترلها هم به همون نسبت بزرگ میشن و مشکلی وجود نداره.
مگه این که طرح خاصی رو پیاده سازی کرده باشین که با ذکر جزئیات و تصویر میتونیم روش بحث کنیم.

csharpprogramer88
جمعه 06 فروردین 1389, 22:18 عصر
باید anchor و dock کنترل ها رو به دقت تنظیم کنید.
وقتی رزولوشن مانیتور بالا رفت با بزرگ کردن فرم کنترلها هم به همون نسبت بزرگ میشن و مشکلی وجود نداره.
مگه این که طرح خاصی رو پیاده سازی کرده باشین که با ذکر جزئیات و تصویر میتونیم روش بحث کنیم.



دوست من تشكر از اينكه جواب دادي
ولي من خوب متوجه نشدم
اگه من يه button داشته باشم و خاصيت anchor آن را Top, Left, Right قرار بدم سرنوشت اين button چي ميشه يعني با اين كاري كه شما گفتيد مكان اين باتن با توجه به رزوليشن صفجه تغيير مي كنه ؟

Rejnev
جمعه 06 فروردین 1389, 22:44 عصر
right و left رو اگه اعمال کنید دکمه با بزرگ شدن فرم کشیده میشه. یعنی بزرگ میشه.
ولی اگه میخواید دکمه اندازش ثابت باشه و فقط مکانش تغییر کنه باید ببینید دکمه به کدوم گوشه نزدیکه، بعد به همون گوشه anchor کنید.
مثلا یک دکمه دارید سمت راست پایین، anchor دکمه رو روی right و bottom قرار بدین حله.

mn_zandy63
جمعه 06 فروردین 1389, 23:26 عصر
برای تست هم کافیه رزولوشن خودت رو کم و زیاد کنی، تا دستت بیاد ;)

حمید محمودی
شنبه 07 فروردین 1389, 14:30 عصر
سلام
جناب من مي خوام چيزي را كه الان مشغول برنامه نويسي آن هستم و روي سيستم خودم ميبينم روي هر صفحه نمايش ديگري چه بزرگ و چه كوچك حتما همينطوري نشان بده و تغييري در جالت نماش آن نشان نده

سلام.

خوب همون چیزیه که من از پست اولوتون متوجه شدم. جوابم فکر کنم مشخص باشه. دوست عزیز ببینید عمده مانیتور های کوچیکی که الان کاربرها باهاش کار میکنن 17" هستش. بعد شما هم میخاین که طراحی برنامتون توی همه رزولایشن ها مشکلی رو ایجاد نکنه. به نظر من ببینبد که برنا مه ای که دارین مینویسید در حیطه کاری ریبون بار مایکروسافت هستش یا نه.(تا احیانا کار برعکس در نیاد) بعد هم همه چیز بستگی به برنامتون داره که چطور بخواین طراحیش بکنین. بعضی ها که از این قضیه هراس دارن که مبادا مشکلی برای برنامشون در رزولایشن های مختلف پیش بیاد میان حداقل رزولایشنو 1024x768 (همون 17") در نظر میگیرن و طراحی فرمشونو کاری میکنن که بزگتر و کوچکتر از یه حدی نشه که مشکل ساز بشه.

در کل اگه بیشتر توضیح بدین که برنامتون چیه و یا اگه یه اسکرین شات از برنامتون بزارین شاید بهتر بشه کمک کرد. یا اگه امکانش نیست ببینید که شبیه برنامتون تا حالا کسی ننوشته تا ازش الگو بگیرین.

موفق باشید

csharpprogramer88
شنبه 07 فروردین 1389, 16:58 عصر
سلام.

خوب همون چیزیه که من از پست اولوتون متوجه شدم. جوابم فکر کنم مشخص باشه. دوست عزیز ببینید عمده مانیتور های کوچیکی که الان کاربرها باهاش کار میکنن 17" هستش. بعد شما هم میخاین که طراحی برنامتون توی همه رزولایشن ها مشکلی رو ایجاد نکنه. به نظر من ببینبد که برنا مه ای که دارین مینویسید در حیطه کاری ریبون بار مایکروسافت هستش یا نه.(تا احیانا کار برعکس در نیاد) بعد هم همه چیز بستگی به برنامتون داره که چطور بخواین طراحیش بکنین. بعضی ها که از این قضیه هراس دارن که مبادا مشکلی برای برنامشون در رزولایشن های مختلف پیش بیاد میان حداقل رزولایشنو 1024x768 (همون 17") در نظر میگیرن و طراحی فرمشونو کاری میکنن که بزگتر و کوچکتر از یه حدی نشه که مشکل ساز بشه.

در کل اگه بیشتر توضیح بدین که برنامتون چیه و یا اگه یه اسکرین شات از برنامتون بزارین شاید بهتر بشه کمک کرد. یا اگه امکانش نیست ببینید که شبیه برنامتون تا حالا کسی ننوشته تا ازش الگو بگیرین.

موفق باشید

دوست عزيز من هنوز شروع به برنامه نويسي نكردم و تازه ميخوام كارهاي اوليه برنامه را انجام بدم براي شروع اين خيلي مهمه كه مطمئن باشم برنامه نهايي روي هرصفحه نمايشي به درستي اجرا مي شه يا نه .
حیطه کاری ریبون بار مایکروسافت اصلا چي هست خواهشا سطح بالا صحبت نكنيد چون چيزي نمي فهمم

حمید محمودی
شنبه 07 فروردین 1389, 17:27 عصر
دوست عزيز من هنوز شروع به برنامه نويسي نكردم و تازه ميخوام كارهاي اوليه برنامه را انجام بدم براي شروع اين خيلي مهمه كه مطمئن باشم برنامه نهايي روي هرصفحه نمايشي به درستي اجرا مي شه يا نه .
حیطه کاری ریبون بار مایکروسافت اصلا چي هست خواهشا سطح بالا صحبت نكنيد چون چيزي نمي فهمم

سلام. خوب اینکه شروع نکردین که دلیل نمیشه!!! بفرمایید که برنامتون در چه زمینه ای هست؟ آیا شبیه اون تا حالا نوشته شده؟

به نظر من شما با طراحی GUI خوب مشکل دارید. در باره ریبون بار باید بگم که این کنترل رو مایکروسافت پیشنهاد میکنه که در زمینه های خاصی استفاده بشه و اگه در برنامه ای که لازم نیست باشه، اونو بکار ببریم کار برعکس درمیاد و کاربرها از برناممون فراری میشن و به نوعی سردرگمی براشون پیش میاد. طراحی ریبون بار هم استانداد های خاص خودش رو داره. متاسفانه دقیقا یادم نیست که کجای سایت مایکروسافت این مطلب رو خونده بودم و لینکشو الان دستم نیست. فکر کنم MSDN یه سرچ کنین حتما اونجا باشه.

مطلب آخر هم اینکه پیشنهاد میکنم در حین طراحی برنامتون خودتونو جای همه جور کاربری بزارین( مبتدی تا .... ) تا کلا کاربرهای مختلف مشکلی باهاش نداشته باشن.

موفق باشید

sd.CSharpProgrammer
شنبه 07 فروردین 1389, 21:08 عصر
دوست عزيز من هنوز شروع به برنامه نويسي نكردم و تازه ميخوام كارهاي اوليه برنامه را انجام بدم براي شروع اين خيلي مهمه كه مطمئن باشم برنامه نهايي روي هرصفحه نمايشي به درستي اجرا مي شه يا نه


سلام خدمت همه دوستان

اگه رزولیشن دقیق میخوای و این مساله برات خیلی مهمه برنامه ات رو با wpf بنویس. با استفاده از wpf میتونی مشکل رزولیشن رو براحتی حل کنی (البته اگه اصولی بری جلو).

موفق باشی

csharpprogramer88
یک شنبه 08 فروردین 1389, 16:10 عصر
سلام. خوب اینکه شروع نکردین که دلیل نمیشه!!! بفرمایید که برنامتون در چه زمینه ای هست؟ آیا شبیه اون تا حالا نوشته شده؟


اين برنامه بصورت اسكرين سيور اجرا ميشه كه بصورت فول اسكرين است و قراره تاريخ و ساعت را نشان بده يا بصورت ديجيتال يا صورت آنالوگ و پيام هاي خوش آمدگويي براي مشتريان و نشان دادن تصاويري كه از محصولات فروشگاه كه هم ساعت و تاريخ و هم محصولات و هم پيام ها بايد تمام صفحه نمايش را پوشش دهند و هر كدوم ده ثانيه توقف كنن و مورد بعدي بياد . علاوه بر اينها شايد نياز بشه مانيتور به دو قسمت تقسيم شود يكي ثابت و فقط ساعت و تاريخ و قسمت ديگر تصاوير و پيام ها را نشان بده .

Rejnev
یک شنبه 08 فروردین 1389, 16:29 عصر
در قسمتهای ثابت مثل ساعت و غیره میتونید anchor به یک جای خاص کنید
اگه مثلا میخواید یک شی با اندازه ثابت همیشه در مرکز فرم باشه باید یکم کد نویسی کنید و بر اساس طول و عرض صفحه نمایش مکان اشیا رو تنظیم کنید.
اما اگر میخواید اشیا (مثل تصاویر) با بزرگ شدن مانیتور هم بزرگ بشن از همون anchor به اطراف استفاده کنید. فقط ممکنه در مانیتورهای بزرگ یکم کیفیت افت کنه چون زوم شده.
مسئله شما بغرنج نیست(درست نوشتم؟) همون anchor کافیه چون تعداد اشیا کمه مشکلی هم پیش نمیاد. مگه این که بخواید از انیمیشن و حرکت و ازین جور جینگولک بازیها انجام بدید که باید با کد نویسی و بر اساس درصد خودتون زحمت تعیین مکان رو برای هر چیزی که دوست دارید بکشید.

AliRezaPro
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:32 عصر
اين برنامه بصورت اسكرين سيور اجرا ميشه كه بصورت فول اسكرين است و قراره تاريخ و ساعت را نشان بده يا بصورت ديجيتال يا صورت آنالوگ و پيام هاي خوش آمدگويي براي مشتريان و نشان دادن تصاويري كه از محصولات فروشگاه كه هم ساعت و تاريخ و هم محصولات و هم پيام ها بايد تمام صفحه نمايش را پوشش دهند و هر كدوم ده ثانيه توقف كنن و مورد بعدي بياد . علاوه بر اينها شايد نياز بشه مانيتور به دو قسمت تقسيم شود يكي ثابت و فقط ساعت و تاريخ و قسمت ديگر تصاوير و پيام ها را نشان بده .
شما حتما باید با استفاده از برنامه نویسی سی شارپ این مشکل رو حل کنین؟مثلا فلش و محیط ها و ابزار های اون شما رو در حل این مشکل یاری نمیکنه؟

csharpprogramer88
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:32 عصر
در قسمتهای ثابت مثل ساعت و غیره میتونید anchor به یک جای خاص کنید
اگه مثلا میخواید یک شی با اندازه ثابت همیشه در مرکز فرم باشه باید یکم کد نویسی کنید و بر اساس طول و عرض صفحه نمایش مکان اشیا رو تنظیم کنید.
اما اگر میخواید اشیا (مثل تصاویر) با بزرگ شدن مانیتور هم بزرگ بشن از همون anchor به اطراف استفاده کنید. فقط ممکنه در مانیتورهای بزرگ یکم کیفیت افت کنه چون زوم شده.
مسئله شما بغرنج نیست(درست نوشتم؟) همون anchor کافیه چون تعداد اشیا کمه مشکلی هم پیش نمیاد. مگه این که بخواید از انیمیشن و حرکت و ازین جور جینگولک بازیها انجام بدید که باید با کد نویسی و بر اساس درصد خودتون زحمت تعیین مکان رو برای هر چیزی که دوست دارید بکشید.
دوست من سلام
من درك درستي از anchor ندارم اگر امكانش هست با يه مثال توضيح بديد
اگه مثلا میخواید یک شی با اندازه ثابت همیشه در مرکز فرم باشه باید یکم کد نویسی کنید و بر اساس طول و عرض صفحه نمایش مکان اشیا رو تنظیم کنید.
با اين چيزي كه شما گفتيد من چطوري بايد بر اساس طول و عرض صفحه نمايش مكان اشيا را تنظيم كنم آيا بايد از طريق resolution اقدام كنم يا براساس خود ال سي دي 42 اينچ ويا راه ديگري داره البته بايد كيفيت عكس ها و ساعت هم در نظر گرفته شود
دوست عزيز من از انيميشن نميخوام استفاده كنم و فقط ميخوام با سي شارپ كد بنويسم

csharpprogramer88
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:37 عصر
شما حتما باید با استفاده از برنامه نویسی سی شارپ این مشکل رو حل کنین؟مثلا فلش و محیط ها و ابزار های اون شما رو در حل این مشکل یاری نمیکنه؟

دوست من ، منم ميخوام با سي شارپ اين مشكل را حل كنم اما نميدونم چطوري مشكل مانيتور هاي مختف را حل كنم البته براي فعلا كه خيلي نياز منه ال سي دي 42 اينچه ولي براي بعدا خيلي مهمه كه برنامه قابليت تفكيك پذيري روي هرنوع مانيتوري را داشته باشد .
اگر لطف كنيد توضيح يا مثالي بزنين تا من بهتر متوجه بشم و بتونم اين مشكل را حل كنم خيلي خوبه .
با تشكر

حمید محمودی
یک شنبه 08 فروردین 1389, 21:29 عصر
سلام.

دوست عزیز معلوم شد که اون توضیحاتی که من ابتدا در پست های اولم گفتم در این برنامه اصلا به کارتون نمیاد ( با این توضیحاتی که شما دادین و میخاین همچین برنامه ای بنویسید )

بنابراین من فکر میکنم که باید اندازه فقط محیط فرمتون رو به سه قسمت تبدیل کنید. قسمت مربوط به متن خوشامد. قسمت تاریخ. قسمت تصاویر. دوقسمت اول رو که خیلی راحت میشه با انچور راهش بندازین.

خوب حالا قسمت تصاویر رو با توجه به اندازه رزولایشن به چند قسمت تبدیل میکنید.( با پنل)

بعدشم اگه کیفیت تصویر مد نظرتون هست به نظرم باید با توجه به اندازه های پنل های ساخته شده تصویر رو ریسایز بدید. یعنی در مانیتور های خیلی بزرگ (با توجه به رزولایشنی که بدست میارید) تعداد پنل ها بیشتر و در مانیتورهای با رزولایشنی کوچکتر تعداد پنل ها کمتر(یعنی تعداد تصویر -برای حفظ کیفیت تصویر در ریسایز - کمتر است ) خواهد بود. (بدون پنل هم میشه البته)


به هر حال این روش به نظرم رسید.

روش بعدی هم اینه که ضمن استفاده از روش قسمت بندی بالا متن خوشامد و تاریخ رو هم روی تصاویر نمایش بدید.


تصویر زیر رو هم ببینید.(ترتیب چیدن تصاویر رو هر جور خواستین فرض کنین ) موفق باشید

Rejnev
دوشنبه 09 فروردین 1389, 00:46 صبح
این هم یک مثال از بنده
امیدوارم کار راه انداز باشه.
یک تصویر از فرم در اندازه کوچک


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46167&stc=1&d=1269808368


و یکی در حالت maximaize (بزرگ)


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46168&stc=1&d=1269808368


سورس رو هم در ضمیمه قرار دادم

حمید محمودی
دوشنبه 09 فروردین 1389, 02:37 صبح
سلام.

خیلی خوبه. ولی مشکلش اینه که ما از همه فضای فرم استفاده نمیتونیم بکنیم. بعد هم مشکل بزرگتر چیدن چند تا تصویر با هم در روی رزولایشن های مختلف هست که در مثال شما باهاش فکر کنم بشتر مواجه بشیم.

موفق باشید

csharpprogramer88
دوشنبه 09 فروردین 1389, 10:08 صبح
این هم یک مثال از بنده
امیدوارم کار راه انداز باشه.
یک تصویر از فرم در اندازه کوچک


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46167&stc=1&d=1269808368


و یکی در حالت maximaize (بزرگ)


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46168&stc=1&d=1269808368


سورس رو هم در ضمیمه قرار دادم




دوست عزيز لطف كرديد و مثال زديد اما يه مشكل وجود داره كه شايد من بد منظورم را رساندم ، قراره به مدت ده ثانيه يك ساعت نشان داده بشه ، ده ثانيه بعد تاريخ ، ده ثانيه بعد پيام خوش آمد گويي ، ده ثانيه بعد تصوير كه بصورت random مي ياد كه هر كدوم از اين حالت ها بايد كل مانيتور را بگيرند مثلا ده ثانيه مربوط به ساعت ، كل مانيتور را ساعت بگيره و ده ثانيه تصوير ، ساعت حذف بشه و كل مانيتور را تصوير بگيره و ... . اميدوارم منظورم را رسانده باشم . اگر كسي برنامه مشابه داره بفرسته

Rejnev
دوشنبه 09 فروردین 1389, 15:27 عصر
سلام.

خیلی خوبه. ولی مشکلش اینه که ما از همه فضای فرم استفاده نمیتونیم بکنیم. بعد هم مشکل بزرگتر چیدن چند تا تصویر با هم در روی رزولایشن های مختلف هست که در مثال شما باهاش فکر کنم بشتر مواجه بشیم.
موفق باشید
با تشکر
باید دستی به سر و گوشش کشید. فقط یک مثال زدم که anchor و تیبل و Dock و ... چطوریَن
در ضمن قرار نبود چند عکس همزمان نمایش داده بشه.


قراره به مدت ده ثانيه يك ساعت نشان داده بشه ، ده ثانيه بعد تاريخ ، ده ثانيه بعد پيام خوش آمد گويي ، ده ثانيه بعد تصوير كه بصورت random مي ياد كه هر كدوم از اين حالت ها بايد كل مانيتور را بگيرند مثلا ده ثانيه مربوط به ساعت ، كل مانيتور را ساعت بگيره و ده ثانيه تصوير ، ساعت حذف بشه و كل مانيتور را تصوير بگيره و ... . اميدوارم منظورم را رسانده باشم .
ok
برای این کار اگه من باشم هر کدوم از اینها رو توی یک panel جداگانه میذارم و Dock اونها رو Fill میکنم. چون قرار با بزرگ شدن صفحه اونها هم بزرگ بشن. با این کار ما panel ها رو که حاوی کنترل های Fill شده هستند تغییر اندازه میدیم و خود به خود تغییر اندازه در محتویاتشون اعمال میشن. اما اگر یک panel حاوی بیش از یک کنترل باشه باید از برای کنترل های داخل اون از anchor به جهت های مختلف استفاده کنید.
میمونه قرار دادن panel ها در جای مناسب و اندازه مناسب.
احتمالا جای اون همیشه وسط خواهد بود. پس با کد نویسی اون رو به وسط میارم:



panel1.Left=screen.ClientSize.X/2-panel1.Width/2;
panel1.Top=screen.ClientSize.Y/2-panel1.Height/2;

قبل از نوشتن کد تغییر اندازه مسئله ای که هست اینه که باید دقت کنید panel ها زیادی کشیده نشن(در مانیتورهای عریض)


برای پانل ساعت باید طوری پنل رو تغییر اندازه بدید که همیشه مربعی بمونه.
پس:



on form resize event write:
panel2.Width = panel2.Height = Height-100;
panel2.Left = Width / 2 - panel2.Width / 2;
panel2.Top = Height / 2 - panel2.Height / 2;

در مورد پنل pictureBox نگران نسبت طول و عرض و ... نباشید چون خود PictureBox خاصیتی داره به نام SizeMode که اگه اون رو روی Zoom بذارید خیلی خوب براتون کار میکنه. فقط باید Anchor پنل رو به چهار جهت بزنید. تا فرم از جهتی که کشیده شد اون هم به همون جهت بزرگ بشه و پنل رو هم اندازه فرم در نظر بگیرید. همچنین میتونید به جای این کارها در فرم لود داک اون رو Fill کنید. در ضمن اگه بخواید یک متن هم زیر عکس باشه باید مثل مثال قبلی از تیبل استفاده کنید و ...


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46214&stc=1&d=1269861043


پنل تاریخ:
استفاده از چند Label در زیر هم مشکلی پیش نمیاره

این هم یک عکس از محیط دیزاین که میبینید تغییر اندازه پنل روی ساعت چه بلایی آورده


http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46213&stc=1&d=1269861043



نتیجه گیری کلی:



باید جدای از استفاده از امکاناتی نظیر Anchor و Dock و... برای تنظیم رابط کاربری کمی هم کد نویسی کنید تا مشکلاتی رو که احتمال وقوعشون هست حذف بشه.
با تشکر

csharpprogramer88
دوشنبه 09 فروردین 1389, 16:47 عصر
[/RIGHT]
[/CENTER]
باید جدای از استفاده از امکاناتی نظیر Anchor و Dock و... برای تنظیم رابط کاربری کمی هم کد نویسی کنید تا مشکلاتی رو که احتمال وقوعشون هست حذف بشه.
با تشکر

[/RIGHT]
[/LEFT][/QUOTE]

دوست من لطفا بگيد چه چيزهايي بايد كدنويسي بشه يا بگيد در مورد چه چيزهايي بايد جستجو كنم
با تشكر از شما

csharpprogramer88
جمعه 13 فروردین 1389, 18:25 عصر
دوستان عزيز اگر كسي نظر ديگه اي داره بگه خواهشا بخصوص اونائيكه در اين زمينه تجربه دارن

Rejnev
جمعه 13 فروردین 1389, 18:43 عصر
شما هنوز دارید تحقیق میکنید.:متعجب:
من که گفتم کافیه شروع کنید و بعد مشکلات احتمالی رو رفع کنید.
منظورم هم از اون جمله این بود که در پست 21 دیدید من جدای از امکانات Anchor و Dock یک سری کد هم نوشتم تا برنامه همونطور که میخوام کار کنه.
اما شما میخواید ... چی بگم:چشمک:

csharpprogramer88
جمعه 13 فروردین 1389, 21:38 عصر
دوست من شما لطف داري حرفتون درسته هنوز شروع نكردم (به دليل پاره اي از مشكلات) اما خواستم از نظرات دوستاني كه پروژه مشابه انجام دادن استفاده كنم

حمید محمودی
شنبه 14 فروردین 1389, 02:41 صبح
به نظرم من اگه هنوز میخاین تحقیق کنید Demo های اسکرین سیور هایی که برای نمایش تصویر هست بسیار مناسب میتونه باشه

موفق باشید