View Full Version : سوال: بهترین روش طراحی سایت؟
sahab63
جمعه 06 فروردین 1389, 23:26 عصر
سلام به همگی
راستش می خوام واسه اولین بار یک وب سایت برای کارای تبلیغاتیم طراحی کنم .یک سری اطلاعات در مورد html ،dream weaver دارم و با cms میترا(فارسی شده ی جوملا)هم یکم کار کردم.می خوام بدونم واسه طراحی سایتی که همه ی صفحاتش ایستا هستن اگه فقط از deam weaver استفاده بشه اشکالی نداره؟ و اینکه امنیت سایت به طراحیش بستگی داره یا به شرکتی که دامین و هاست میده؟ لطفا بهم بهترین پیشنهاد بدین که :بوس:
دانش آموز
شنبه 07 فروردین 1389, 01:27 صبح
نه اتفاقا" اگه همه صفحه هاش ایستاست همون dream weaver خوبه
sahab63
شنبه 07 فروردین 1389, 13:47 عصر
مرسی از جوابت دوست خوبم ولی اطلاعات بیشتری میخوام مثلا واسه همون امنیت سایت که گفتم
دانش آموز
شنبه 07 فروردین 1389, 23:52 عصر
ببین دوست عزیز شما فرم ورودی برای گرفتن اطلاعات نداری یعنی اصلا" بانک اطلاعاتی نداری پس نگران اسکریپت نویسی نباش اگر هم فرمی داری که کاربر باید داده وارد کنه قبل از وارد کردن داده داده ها را رمزنگاری
کن(hashing)
meisam3322
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 09:57 صبح
من نميدونم اين جوملا چي از جون ما ميخواد... بابا جون هر كي دوست دارين برنامه نويسي كنين، ول كنين اين جوملا و امثال اين مزخرفات رو....
بنده خدا با اين سيرويسهاي مسخره كار ميكنه خودش Web Programmer ميدونه...........
به اميد موفقيت
meisam3322
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 09:59 صبح
دانش آموز درست ميگه، اگه صفحاتش Static هست با همون Dreamweaver كار كني فوق العاده است.
Babye..................
meisam3322
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 10:01 صبح
دانش آموز فكر كنم شما هم PHP بازين . چون همش دارين صحبت از اسكريپت مي كنين. متاسفانه اين PHP مثل خوره افتاده به جون بچه هاي ايروني...................................... ....
بي خيال
meisam3322
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 10:04 صبح
بيا ببين، اين فروم با نرم افزار فروم ساز با استفاده از PHP ساخته شده (برنامه نويسي نشده) . من مطمئنم تعداد پستهاي من 13 تاست ولي واسم 12 تا رو شمارنده انداخته. صفحه هم Refresh شده....
البته اين ربطي به PHP نداره برنامه ساخت فروم گند زده به دار قالي
mostafadam
دوشنبه 15 مرداد 1397, 11:12 صبح
به نظر من بهترین روش ساخت سایت و کلا ایجاد سایت استفاده از سایت سازهای آنلاینه یه مقاله توی همین زمینه دکتر وردپرس هم نوشته پیشنهاد میکنم از دستش ندید
https://doctorwp.com/best-cms-to-build-site/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.