PDA

View Full Version : برنامه Selection Maker



mahmoodramzani
شنبه 07 فروردین 1389, 00:15 صبح
این برنامه رو من با WPF و CSharp نوشتم.
برنامه ایده ساده ای داره.
چند وقت پیش میخواستم تعدادی آهنگ برای یک مهمونی انتخاب کنم.با توجه به اینکه تعداد آهنگ هایی که داشتم خیلی خیلی زیاد بودن انتخاب بهترین آهنگ ها کار بسیار سختی بود.یعنی همش باید آهنگ ها رو Play میکردم و از این پوشه به اون پوشه میرفتم تا بتونم آهنگ هایی که به نظرم خوب هستن رو کپی کنم.
این بود که به این فکر افتادم که چه خوب میشود برنامه ای باشه که بتونه ی پوشه خاص رو جستجو کنه و تمام آهنگ ها رو لیست کنه و آهنگ ها در خود برنامه Play بشن.و اگه آهنگ رو خواستم انتخاب کنم و در آخر کار هم تمام آهنگ های انتخاب شده رو بشه فرستاد به یک پوشه دیگه.
این برنامه دقیقا همین کار رو میکنه.
http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/03/selectionmaker-06.png

http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/03/selectionmaker-07.png

http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/03/selectionmaker-08.png

خوشحال میشم نظرات دوستان رو بشنوم.
خود برنامه و سورسش رو میتونید از اینجا (http://selectionmaker.codeplex.com/) دانلود کنید.

http://selectionmaker.codeplex.com/

hakelberfin
شنبه 07 فروردین 1389, 23:02 عصر
سلام دوست عزیز


خود برنامه و سورسش رو میتونید از اینجا (http://selectionmaker.codeplex.com/) دانلود کنید.
من برنامتونو دیدم ، سورسی در کار نبود.



با تشکر

mahmoodramzani
یک شنبه 08 فروردین 1389, 00:01 صبح
من برنامتونو دیدم ، سورسی در کار نبود.


http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/03/selectionmake-codeplex-source.png

hrbaban
شنبه 14 فروردین 1389, 12:48 عصر
با سلام . . .
من برنامه را دانلود كردم اما موقع اجرا پيغام خطا ميده . . .
كد رو هم اجرا كردم اونم خطا داد .

لطفا يه با ر خودتون تست كنيد .

mahmoodramzani
شنبه 14 فروردین 1389, 14:17 عصر
با سلام . . .
من برنامه را دانلود كردم اما موقع اجرا پيغام خطا ميده . . .
كد رو هم اجرا كردم اونم خطا داد .

لطفا يه با ر خودتون تست كنيد .
شما اولین کسی هستید که میگید error میده،لطفا پیغامی که میده رو اینجا بزارید تا ببینم مشکل از چی هست.

hrbaban
شنبه 14 فروردین 1389, 15:23 عصر
وقتي سورس را اجرا ميكنم پيغام زير رو ميده :

Error 1 The property 'VirtualizingStackPanel.VirtualizationMode' does not exist in XML namespace 'http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation'. Line 161 Position 68. C:\Documents and Settings\Hamidreza\My Documents\Downloads\Compressed\selectionmaker-44132\trunk\SelectionMaker\Window1.xaml 161 68 SelectionMaker


و وقتي برنامه رو نصب ميكنم و اجراش ميكنم پيغام :

Selection Maker has encounteredd a problem and need to close .We are sorry for the inconvenience

mahmoodramzani
شنبه 14 فروردین 1389, 18:44 عصر
وقتي سورس را اجرا ميكنم پيغام زير رو ميده :

Error 1 The property 'VirtualizingStackPanel.VirtualizationMode' does not exist in XML namespace 'http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation'. Line 161 Position 68. C:\Documents and Settings\Hamidreza\My Documents\Downloads\Compressed\selectionmaker-44132\trunk\SelectionMaker\Window1.xaml 161 68 SelectionMaker


و وقتي برنامه رو نصب ميكنم و اجراش ميكنم پيغام :

Selection Maker has encounteredd a problem and need to close .We are sorry for the inconvenience

با توجه به اون خطی از برنامه که error میده و نوع error که میده.
و با توجه به این لینک و عکس:
http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/04/barnamenevis-4-3-2010-5-57-58-pm.png
برگفته از VirtualizingStackPanel Class (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.controls.virtualizingstackpanel.asp x)
تنها حدسی که می تونم بزنم اینه که احتمالا شما Dot NET 3.5 SP1 ندارید.
چون اون خط از برنامه جز منطق برنامه نیست و کد XAML هستش و همون طور که تو عکس بالا نشون داده شده در Dot NET 3.5 SP1 این قابلیت اضافه شده.
لطفا بررسی کنید که آیا Dot NET 3.5 SP1 رو دارید،و نتیجه رو به من هم اعلام کنید
ممنون.

hrbaban
شنبه 14 فروردین 1389, 23:21 عصر
من ويژوال استاديو 2008 رو رو سيستمم دارم . دات نت 3.5 هم نصبه ولي با اين حال رفتم و دات نت 3.5 SP1 رو هم دانلود كردم اما بازم همون پيغام ها رو ميده .!!!! البته وقتي از طريق فايل setup برنامه رو نصب ميكنم اما وقتي توي ويژوال بازش ميكنم درسته .

اما يه مشكل ديگه پيدا شد !!!
فايل هاي صوتي رو پخش نمي كنه مثل Mp3
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mahmoodramzani
یک شنبه 15 فروردین 1389, 10:51 صبح
از بین دوستان ،کس دیگه هم به این مشکل بر خورده؟

hrbaban
یک شنبه 15 فروردین 1389, 11:59 صبح
حالا كه اجرا شد پس چرا فايل صوتي رو پخش نمي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahmoodramzani
یک شنبه 15 فروردین 1389, 13:12 عصر
حالا كه اجرا شد پس چرا فايل صوتي رو پخش نمي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای پخش آهنگ ها من از MediaElement (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.controls.mediaelement.aspx)استف اده کردم.که بازم طبق این عکس:
http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/04/barnamenevis_4-4-2010-12-10-18-pm.png
برگرفته از Supported Media Formats, Protocols, and Log Fields (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc189080%28VS.95%29.aspx)
باید فایل های با فرمت MP3 رو پخش کنه.
برای نصب کردن این برنامه باید Dot NET 3.5 SP1 داشته باشید.که متاسفانه انگار روی سیستم شما نصب نمیشه.دلیل اون رو نمی دونم،می تونه از ویندوز هم باشه.
برای اجرای پروژه شما باید Visual Studio 2008 Service Pack 1 داشته باشید که فکر می کنم ندارید،چون اگه اون رو نصب کنید Dot NET 3.5 SP1 رو هم نصب می کنه،پس وقتی شما Dot NET 3.5 SP1 رو دستی نصب کردید معنیش اینه که VS 2008 SP1 ندارید.

hrbaban
یک شنبه 15 فروردین 1389, 14:20 عصر
از كجا ميتونم بفهمم ويژوال استوديوم با چه سرويس پكي كار ميكنه ؟

ميتوني با دات نت 3.5 كامپايل كني و يه نسخه از اون رو آپ لود كني ؟

mahmoodramzani
یک شنبه 15 فروردین 1389, 16:50 عصر
از كجا ميتونم بفهمم ويژوال استوديوم با چه سرويس پكي كار ميكنه ؟

ميتوني با دات نت 3.5 كامپايل كني و يه نسخه از اون رو آپ لود كني ؟
به قسمت about ی نگاهی بنداز
http://mhdrs.files.wordpress.com/2010/04/barnamenevis-4-4-2010-3-28-28-pm.png

در مورد کامپایل با دات نت ۳.۵ هم باید بگم همون طور که در مطالب قبل نشون دادم ،توی این برنامه از قابلیت هایی استفاده شده که در سرویک پک ۱ دات نت اضافه شده،پس با ورژن های پائین تر اصلا کامپایل نمیشه.

hrbaban
یک شنبه 15 فروردین 1389, 20:19 عصر
نسخه ويژوال من :

Untitled-1.jpg (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46526&stc=1&d=1270480877)
http://www.justupit.com/files/04ILK6NY/Untitled-1_1.jpg

mahmoodramzani
یک شنبه 15 فروردین 1389, 20:37 عصر
نسخه ويژوال من :

Untitled-1.jpg (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46526&stc=1&d=1270480877)
http://www.justupit.com/files/04ILK6NY/Untitled-1_1.jpg
همون طور که تو عکس هم معلومه شما Visual Studio 2008 RTM رو دارید که SP1 نیست.
می تونید از اینجا (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=27673C47-B3B5-4C67-BD99-84E525B5CE61&displaylang=en)سرویس پک ۱ رو دانلود کنید.
بعد اون رو روی همین ورژن نصب کنید.تبدیل میشه به سرویک پک ۱ .

hrbaban
یک شنبه 15 فروردین 1389, 20:41 عصر
ظاهرا برنامه شما دات نت 3.5 SP1 ميخواد كه اونم نصبه.

ديگه براي اجرا كه كاربر نبايد بره ويژوال استوديو نصب كنه!!!!!!!!!!!!!!

mahmoodramzani
یک شنبه 15 فروردین 1389, 20:59 عصر
ظاهرا برنامه شما دات نت 3.5 SP1 ميخواد كه اونم نصبه.

ديگه براي اجرا كه كاربر نبايد بره ويژوال استوديو نصب كنه!!!!!!!!!!!!!!
من که عرض کردم برای اجرا دات نت ۳.۵ سرویس پک ۱ میخواد .اما برنامه روی سیستم شما نصب نمیشه.گفتم که می تونه از ویندوز شما هم باشه یا هر دلیل دیگه.اما فایل Setup برنامه درست کار می کنه،و تست شده.
وگرنه نصب برنامه که اصلا نیاز به VS نداره.
شما بعد گفتید چرا تو VS درست اجرا نمیشه من هم گفتم که باید VS 2008 SP1 داشته باشید که شما ندارید.

hrbaban
یک شنبه 15 فروردین 1389, 21:08 عصر
من دات نت 3.5 SP1 رو كامل نصب كردم .
حالا هم ستاپ كار داد و هم ويژوال استاديو ايرادي نگرفت .
توي فايل ضميمه كه توي چند پست قبلي گذاشتم هم كه نشون ميده اين سرويس پك نصبه .
برنامه شما هم همه جاش كار ميكنه بجز پخش موزيك .!!!!

hrbaban
جمعه 14 خرداد 1389, 17:53 عصر
من ويژوال استوديو 2010 هم نصب كردم اما هنوز كار نميده و فايل mp3 رو پخش نمي كنه . چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahmoodramzani
یک شنبه 16 خرداد 1389, 19:44 عصر
من ويژوال استوديو 2010 هم نصب كردم اما هنوز كار نميده و فايل mp3 رو پخش نمي كنه . چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از ویندوز ۷ استفاده می کنید؟
ویندوز شما ۶۴ بیتی است؟

hrbaban
شنبه 22 خرداد 1389, 14:02 عصر
شما از ویندوز ۷ استفاده می کنید؟
ویندوز شما ۶۴ بیتی است؟



نه ، من از ويندوز xp 32bit استفاده ميكنم .

mahmoodramzani
چهارشنبه 07 مهر 1389, 13:46 عصر
ورژن ۱.۶ (http://selectionmaker.codeplex.com/releases/view/53094) برنامه که از دات نت ۴ استفاده می کنه و در تمام ویندوز های ایکس پی به بعد(۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی) اجرا می شه.
http://selectionmaker.codeplex.com/releases/view/53094

zentex
پنج شنبه 30 دی 1389, 00:30 صبح
هم برنامه نصب شد هم کدها دیباگ شد
کارت حرف نداره یعنی ایده عالی بود
ولی کلی حالم گرفته شده- یعنی میشه یروز منم اینقدر کاربلد بشم:گریه:
:لبخند:شادوتندرست باشی

milad222
یک شنبه 02 مرداد 1390, 15:17 عصر
سلام.
روی دستگاه من درست اجرا می شه و MP3 پخش می کنه.
مشخصات برنامه های من:
Net Framework 4
Visual Studio 2010