PDA

View Full Version : حرفه ای: برنامه کمکی تغییر ساختار دیتابیس sql



mohammad diba
شنبه 07 فروردین 1389, 07:41 صبح
سلام بر دوستان من یه برنامه دارم در نمایندگی های یک شرکت در شهرهای مختلف .
تویه ورژنهای جدید ساختار دیتابیس من تغییر می کنه یه سری جداول اضافه می شه یه سری فیلدها کم و زیاد می شه و.... می خوام کاربرا که نگارش جدید رو دانلود کردند برنامه خودش ساختار جدید به روز کنه تو رو خدا کمکم کنید خیلی گیرم. ممنون

keivan mousavi
شنبه 07 فروردین 1389, 09:12 صبح
شما باید فایل دیتابیس تون رو به صورت Attach شده در داخل پروژه اتون Add کنید و در داخل یک DLL قرار دهید یا میتونی از LINQ استفاده کنی

mohammad diba
شنبه 07 فروردین 1389, 14:08 عصر
با تشکر از شما آقای موسوی ولی من می خوام جداول جدید رو اضافه کنم چیزی که شما گفتید درسته ولی مشکل منو حل نمی کنه یا من بد متوجه شدم.

*unos*
شنبه 07 فروردین 1389, 15:02 عصر
سلام
برای جدول های جدیدیت می تونی روش کلیک راست کنی
all tasks ->generate sql script رو بزنی
و برای تغییراتی که در ساختار جدولی می دی داخل تولبار از save change script می تونی اسکریپت هاشو برداری
فقط می مونه اجرا کردنش رو سیستم مقصد
موفق باشی

keivan mousavi
شنبه 07 فروردین 1389, 15:21 عصر
شما با استفاده از LINQ میتونی Table , View , Stored Procedures و... (هرکاری که توی دیتابیس میتوان انجام داد) را میتوان پیاده سازی کنی شما اصلاً میتونی یک بانک اطلاعاتی کامل رو با LINQ بنویسی بیشتر شرکتها برای نوشت package هم از این روش استفاده میکنند مثلاً یک حلقه ای رو ایجاد میکنند که اگر فلان Table و یا فلان بانک اطلاعاتی در داخل سرور نبود اونو بساز و حتی میتونی داده های پیش فرض رو در داخل اون Table قراربدی

karim_medusa
شنبه 07 فروردین 1389, 15:24 عصر
سلام بر دوستان من یه برنامه دارم در نمایندگی های یک شرکت در شهرهای مختلف .
تویه ورژنهای جدید ساختار دیتابیس من تغییر می کنه یه سری جداول اضافه می شه یه سری فیلدها کم و زیاد می شه و.... می خوام کاربرا که نگارش جدید رو دانلود کردند برنامه خودش ساختار جدید به روز کنه تو رو خدا کمکم کنید خیلی گیرم. ممنون


نگارش جدید برنامه باید با توجه به نسخه دیتا بیس چند کوری را روی دیتابیس اجرا کند از جمله ALTER TABLE , ALTER COLUMN و غیره در واقع تغییراتی که باید انجام شود.
البته باید کوری ها طوری نوشته شوند که داده های قبلی از بین نروند.

mohammad diba
شنبه 07 فروردین 1389, 17:37 عصر
سلام من بیشتر مشکلم راجه به ستونهای جدید . دیاگرام و قیدها و... است جداول جدید رو چک می کنم اگه نبود اضافه می کنم. در بعضی مواقع حتی اسم فیلدم تغییر نکرده ولی دیتاتایپ اون تغییر کرده من فکر کنم خیلی ها این مشکل رو دارند. بیاید با همفکری این مشکل رو حل کنیم

keivan mousavi
یک شنبه 08 فروردین 1389, 13:19 عصر
سلام من بیشتر مشکلم راجه به ستونهای جدید . دیاگرام و قیدها و... است جداول جدید رو چک می کنم اگه نبود اضافه می کنم. در بعضی مواقع حتی اسم فیلدم تغییر نکرده ولی دیتاتایپ اون تغییر کرده من فکر کنم خیلی ها این مشکل رو دارند. بیاید با همفکری این مشکل رو حل کنیم


دوست عزیز مطلبو میخونی ولی بهش توجه نمیکنی من گفتم شما هرکاری که توی DB میخوای انجام بدی با LINQ هم میتونی انجام بدی