View Full Version : سوال: فهمیدن اینکه کدام فایل FXP در حال اجرا است
Mojtaba.Kh
شنبه 07 فروردین 1389, 09:50 صبح
سلام
نوروزتان مبارک
در فاکس پرو تحت داس ورژن 2.6 در حین اجرای برنامه می خواهم بدانم کدام فایل در حال حاضر در حال اجراست.
آیا راهی برای فهمیدن این موضوع در ادیتور فاکس پرو هست؟
خیلی فوری
آب دستتونه بخورید و جواب منو بدبد.
مرسی
Esikhoob
یک شنبه 08 فروردین 1389, 13:40 عصر
با سلام
فایلی که ازش استفاده میکنه lock میشه ، یعنی موقع delete پیغام خطا میده.
در محیط برنامه نویسی FoxPro نمیدونم ، ولی با برنامه Unlocker میشود با راست کلیک کردن روی یک فولدر فهمید : کدام فایل این فولدر در حال حاظر lock شده.
در google جستجو کنی داره.
amir.azimi2000
یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:43 عصر
با سلام .
تابع Program نام فایل یا پروسیجر در حال اجرا را بر میگرداند و با پارامتر اختیاری این تابع نیز می توان تا چندین مرحله نام فایل و یا پروسیجرهای قبلی را که منجر به اجرای فایل جاری شده اند را از تابع درخواست کرد .
موفق باشید .
Mojtaba.Kh
دوشنبه 09 فروردین 1389, 14:01 عصر
با سلام .
تابع Program نام فایل یا پروسیجر در حال اجرا را بر میگرداند و با پارامتر اختیاری این تابع نیز می توان تا چندین مرحله نام فایل و یا پروسیجرهای قبلی را که منجر به اجرای فایل جاری شده اند را از تابع درخواست کرد .
موفق باشید .
ممنون
اما تابع پروگرم رو میشه از طریق منوها صدا زد؟
هنگام اجرای برنامه چطور این تابع رو صدا بزنم
توضیح بیشتری میدید؟
amir.azimi2000
دوشنبه 09 فروردین 1389, 14:35 عصر
ممنون
اما تابع پروگرم رو میشه از طریق منوها صدا زد؟
هنگام اجرای برنامه چطور این تابع رو صدا بزنم
توضیح بیشتری میدید؟
----------------------------------------------------------------------------------
با سلام مجدد
اگر داخل برنامه میخواهید استفاده کنید :
()Prgname = Program
نام فایل در حال اجرا در متغیر Prgname ذخیره می شود .
و یا (1)Prgname = Program
نام فایلی که منجر به اجرا شدن فایل فعال در حافظه شده است را در متغیر مذکور ذخیر می کند .
از این تابع معمولا برای خطایابی در برنامه ها استفاده میشود که البته همچون توابع دیگر از طریق پنجره فرمان نیز قابل اجرا است (هنگامیکه برنامه خطا میدهد شما میتوانید گزینه Suspend را انتخاب سپس این تابع را در پنجره فرمان با پارامتر اختیاری اجرا کنید) .
متاسفانه متوجه سوال اول شما نشدم ، مگر توابع دیگر را میتوان از طریق منوها صدا زد ؟ منظورتون چه شکلیه ؟
جهت توضیحات بیشتر هم میتوانید از راهنمای خود فاکس پرو استفاده کنید .
اگر مشکلی داشتید بنده در خدمتم .
موفق باشید .
Mojtaba.Kh
سه شنبه 10 فروردین 1389, 12:39 عصر
----------------------------------------------------------------------------------
با سلام مجدد
اگر داخل برنامه میخواهید استفاده کنید :
()Prgname = Program
نام فایل در حال اجرا در متغیر Prgname ذخیره می شود .
و یا (1)Prgname = Program
نام فایلی که منجر به اجرا شدن فایل فعال در حافظه شده است را در متغیر مذکور ذخیر می کند .
از این تابع معمولا برای خطایابی در برنامه ها استفاده میشود که البته همچون توابع دیگر از طریق پنجره فرمان نیز قابل اجرا است (هنگامیکه برنامه خطا میدهد شما میتوانید گزینه Suspend را انتخاب سپس این تابع را در پنجره فرمان با پارامتر اختیاری اجرا کنید) .
متاسفانه متوجه سوال اول شما نشدم ، مگر توابع دیگر را میتوان از طریق منوها صدا زد ؟ منظورتون چه شکلیه ؟
جهت توضیحات بیشتر هم میتوانید از راهنمای خود فاکس پرو استفاده کنید .
اگر مشکلی داشتید بنده در خدمتم .
موفق باشید .
ممنونم از لطف شما
ببینید من یه برنامه فاکس دارم که خیلی وقت پیش نوشته شده و از تعداد زیادی بانک و فایل fxp تشکیل شده که میخوام بخشی از اونو اصلاح کنم.اما متاسفانه نمیدونم اون بخش توی کدوم فایل prg نوشته شده بنابراین باید یا تمام فایلها که بیش از 100 فایل prg هست رو Trace کنم و ببینم اون تیکه کد کجاست و یا اینکه برنامه رو اجرا کنم وقتی به اون قسمت رسید ببینم کدوم فایل در حال اجراست که برم اونو پیدا کنم که متاسفانه نمیدونم چطور باید این کارو بکنم. مثلا با دستور do mis در ادیتور فاکس پرو اونو اجرا می کنم.
حالا برنامه اجرا می شه و منوهای برنامه ظاهر شده و خطایی وجود نداره که بخواد اجرای برنامه متوقف بشه.
اما من مثلا وارد چند زیرمنو از برنامه میشم مثلا گزینه گزارش لیست کارکنان،من فقط میخوام بدونم الان که این گزینه رو انتخاب کردم کدوم فایل fxp در حال اجراست که اون فایل رو prg اون رو با توجه به خواسته جدیدم تغییر بدم.
اگه کمک کنید گره از کار من باز کردید و خدا انشاءاله خیرتون بده.
majjjj
دوشنبه 16 فروردین 1389, 13:47 عصر
خوب خیلی سادس که اون فایل اصلی رو refox کن
بعد prg فایل رو باز کن و ببین کدم زیر منو اونیه که شما میخواهی نتونستی fxp رو بزار کمکت میکنم
البته پیغام خصوصی بده چون تو تالار فاکس خیلی نمیام
موفق باشین
بني حسيني
سه شنبه 17 فروردین 1389, 07:51 صبح
اگه فايلهات prg هست از نقطه اي كه ميخواهي اصلاح كني فرمان set step on بذار و از اون نقطه شروع كن سطر به سطر با حرف s جلو رفتن و دنبال عيب گشتن. يه راه ساده اينه.
Mojtaba.Kh
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:38 عصر
خوب خیلی سادس که اون فایل اصلی رو refox کن
بعد prg فایل رو باز کن و ببین کدم زیر منو اونیه که شما میخواهی نتونستی fxp رو بزار کمکت میکنم
البته پیغام خصوصی بده چون تو تالار فاکس خیلی نمیام
موفق باشین
دوست من بیش از 100 فایل fxp و prg هست که من نمیدونم توی کدومشونه من میخوام هنگام اجرای برنامه بفهمم کدوم فایل fxp در حال اجراست همین:گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.