View Full Version : سوال: در اختیار گذاشتن پروژه
ebrahimashori
شنبه 07 فروردین 1389, 11:43 صبح
یک چیز برای من قابل درک نیست.
چه دلیلی وجود دارد ؟ برنامه ای که ماه ها وقت صرف کرده ام را براحتی در اختیار دیگران قرار بدهم. بعضی از این دوستان که پروژه های خود را در اختیار دیگران می گذارند چه فکر می کنند؟ آیا این پروژه ها ساخته خودشان نبوده که برایگان منتشر می کنند؟
ali682344
شنبه 07 فروردین 1389, 11:54 صبح
عزيزم فقط براي اموزش
حمید محمودی
شنبه 07 فروردین 1389, 15:15 عصر
سلام.
دلایلش متفاوت میتونه باشه. خیلی حس انسان دوستانه دارند و اصلا ذاتا مالیاند که هر چی میدونند رو به دیگران هم یاد بدند. بعضی ها هم برای تبلیغات و ... گروه با شرکت نرم افزاری خودشون اینکارو میکنند. تازه این پروژه هایی که میگین هر چقدر هم که بزرگ باشن به سر فایرفوکس و برنامه های امثالهم که توی سورس فورج هست نمیرسن که!!!
شما وقتی میتونین اون پروژه هایی که حتی میلون ها کاربر در جهان داره رو سورسشو راحت دانلود کنین چه برسه به این پروژه ها!!!!
به هر حال پژوه های متن باز که تحت لایسنش خودش عرضه میشن برای پیشرفت بیشتر و ... در دسترس هستند.
mpmsoft
شنبه 07 فروردین 1389, 15:55 عصر
ببینید ، زمانی که شما مطلبی رو در اختیار دیگران قرار می دید که خودتان اطلاعاتی فراتر از آن داشته باشید !!!
بنده چنتا سورس کد گذاشتم که خدا رو شکر به درد خیلی ها خورد و موردی هم داشتم طرف از شهرستان با من تماس گرفت و برای بنده به زور هدیه ارزشمند فرستاد :لبخند:
به هر حال طرز فکرها متفاوته بنده خودم پروژه هایی که از نظرم مشکلی نداشته باشه هرچند زحمت زیادی برده باشه با رضایت کامل در اختیار دیگران می ذارم و اصلا برام مهم نیست اسمی از من برده بشه یا نه
حمید محمودی
شنبه 07 فروردین 1389, 16:18 عصر
ببینید ، زمانی که شما مطلبی رو در اختیار دیگران قرار می دید که خودتان اطلاعاتی فراتر از آن داشته باشید !!!
نه فکر نکنم اینطظور باشه. اون موقع (دوره جونی رو میگم :لبخند:) که هیچی از برنامه نویسی بلد نبودم تا الان که :متعجب:، دوست داشتم و دارم که مطالبی رو که خودم میدونم رو به دیگران هم یاد بدم و برام فرقی نمیکرد که مطالبی که میدونم فراتر ازش هست یا نه. به نظر من که خیلی ها مثل من باشن. ولی متاسفانه خیلی وقتها وقت نمیشه که بتونیم کمک کنیم
sina26
یک شنبه 08 فروردین 1389, 10:22 صبح
سلام
ما اینجا جمع شده ایم تا هم یاد بگیریم هم یاد بدهیم
دیگران کاشتند ما خوردیم ما بکاریم دیگران بخورند
زکات علم نشر آن است (امام علی ع)
kooroush
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:17 عصر
منهم با این موضوع موافقم !
خودم به شخصه دارم سه تا پروژه فوق العاده در زمینه حسابداری و کار با بانک و گزارشگیری تهیه می نم فقط برای آپلود کردن در این سایت !!!!
aryasoft2872
دوشنبه 09 فروردین 1389, 18:11 عصر
برید توی planet sourcecode و ببینید برنامه های بسیار زیادی روزانه قرار داده می شه
(خواستم بگم مختص ما ایرانی ها نیست)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.