ورود

View Full Version : دادن هایپرلینک مستقیم از لیبل

حمید محمودی
شنبه 07 فروردین 1389, 16:13 عصر
سلام

راستش میخاستم یه برنامه ای بنویسم که توش از هایپر لینک استفاده شده. ولی روش هایی رو که دیدم میان مستقیما یه استرینگ رو (مثلا http://www.google.com ) بهش میدن تا با بروزر بازش کنه. اما متن مورد نظر من توی یه Label هستش که من نتونستم به shellExecute مستقیما نسبت بدم.

متشکرم

Mahmood_M
شنبه 07 فروردین 1389, 20:56 عصر
اگر منظورتون اينه كه مثلا آدرس مورد نظر روي يك Label نوشته شده و مي خوايد اون رو باز كنيد مي تونيد به صورت زير عمل كنيد :

ShellExecute(Handle, nil, PChar(Label1.Caption), nil, nil, SW_SHOWNORMAL);

موفق باشيد ...

حمید محمودی
یک شنبه 08 فروردین 1389, 00:34 صبح
سلام. ببخشید nil در دلفی برابر چه مقداریه؟؟

SAASTN
یک شنبه 08 فروردین 1389, 03:12 صبح
اوا خاک بر سرم... همون NULLه دیگه. اینجا به عنوان یک اشاره گر بدون مقدار ارسال شده. PChar اشاره گر به یک نوع رشته است ما هم چون اینجا برای parameters و directory مقداری لازم نداریم nil می فرستیم.
البته من همیشه استحبابا جای nil اولیه 'open' می گذارم. حتی برای لینکهای اینترنتی.

حمید محمودی
یک شنبه 08 فروردین 1389, 19:19 عصر
اوا خاک بر سرم...

نمیدونم منظورتون چی بوده اما ، دوست عزیز شما هم اگه مثل من ظرف 3-4 ماه چندتا زبان برنامه نویسی رو با هم یاد میگریفتین فکر میکنم Var رو هم یادتون میرفت چه برسه به nil. اما من منظورم این بود که مخفف چه کلمه ای هست؟

راستی این nil مقدار عددی هم داره؟ یا مثلا یه مقدار دیگهای که توی دلفی با این nil برابر باشه هست تا در پارامترها ازش استفاده بکنیم ؟؟

SAASTN
دوشنبه 09 فروردین 1389, 19:34 عصر
نمیدونم منظورتون چی بوده
به جان خودم هیچ منظوری غیر از تلطیف فضا نداشتم، تو رو خدا یک وقت برداشت دیگه ای نکنی.
عزیزان می گن که فقط بحثهای فنی کنید و از صحبتهای اضافه پرهیز کنید که می تونه مشکلی ایجاد کنه، ما هی گوش نمی کنیم، اینم نتیجش.:افسرده:

دوست عزیز شما هم اگه مثل من ظرف 3-4 ماه چندتا زبان برنامه نویسی رو با هم یاد میگریفتین ...
مرسیییی، ان شا الله که موفق باشی.:تشویق:

اما در مورد مسائل دیگه:
nil مخفف هیچ چیزی نیست. babylon اون رو "صفر،پوچ ،هيچ ،معدوم" ترجمه می کنه.

در مورد مقدار عددی مشابه nil کد زیر رو اجرا کن:

ShowMessage(IntToStr(Integer(nil)));

در مورد استفاده از این مقدار عدی بجای nil هم احتمالا همون کد بالا توضیح میده که این کار امکان پذیر نیست. شما تنها جاهایی می تونی از مقدار عددی استفاده کنی که پارامتر از نوع عددی تعریف شده باشه. جاهایی که پارامتر از نوع اشاره گر تعریف شده نمی شه عدد قرار داد و باید فقط از خود nil (یا یک مقدار از نوع اشاره گر) استفاده کرد. در صورتی هم که بخوای از عدد استفاده کنی باید به اشاره گر تبدیل نوعش کنی. درست برعکس تبدیل نوع انجام شده در بالا که اشاره گر تبدیل به عدد شده.
سوال: اساسا چرا می خوای بجای nil از چیز دیگه ای استفاده کنی؟:متفکر: