View Full Version : SourceSafe
pooya1072
شنبه 07 فروردین 1389, 21:10 عصر
با سلام به دوستان عزيز
یه سوال داشتم درباره SourceSafe که در پایان ذخیره کردن هر پروژه ای کادر مربوط به اون ظاهر میشه.می خوام بدونم اصلا چه کاربردی داره
با تشکر
Babak.Hassanpour
یک شنبه 08 فروردین 1389, 11:53 صبح
یک نوع svn عقب افتاده است.
svn سیستم مدیریت نسخ برنامه که اجازه میده چند نفری که دارند روی پروژه کار میکنند امکاناتی نظیر داشتن آخرین نسخه تغییر یافته توسط سایر اعضا - امکان برگشت به نسخ قبلی و ... داشته باشند.
kooroush
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:50 عصر
SourceSafe اصلا چی هست ؟؟؟؟ فکر ما آماتورها رو هم بکنید !:متعجب:
pooya1072
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:53 عصر
راستش من درباره SourceSafe همين قدر مي دونم كه وقتي يه پروژه اي رو مي خواهيم ذخيره كنيم در پايان كادر مربوط به اون رو هم ok كنيم. همه كسايي كه با vb كار كردن باش برخورد داشتن.ولي خوب اينكه چه كاربردي داره هنوز درست نمي دونم.حتي ديدم توي vb.net اصلا يه برنامه جداگانه به نام visual source safe در حين نصب visual studio.net نصب ميشه.
حمید محمودی
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:59 عصر
سلام. دوست عزیز این برنامه که برای یک تیم نرم افزاری که به طور مشترک روی یک پروژه کار میکنند کاربرد داره. با استفاده از این جور نرم افزاره ها میشه وقتی چند نفر بطور همزمان روی یه پروژه کار میکنند رو میزان تغییر و پیشرفت کارشون رو ببینیم و میشه حتی نسخه کاملتر رو از بین همه انتخاب کرد. داشتن بک آپ از نسخه های قبلی و .... . که دوستان بالا توضیح دادن
kooroush
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:59 عصر
نه !!!! من اصلا چنین چیزی برام اتفاق نیافتاده راحت پروژه رو ذخیره می کنم !!!!
vcldeveloper
یک شنبه 08 فروردین 1389, 23:59 عصر
SourceSafe اصلا چی هست ؟؟؟؟ فکر ما آماتورها رو هم بکنید !
اگر Version Control یا SubVersion را در سایت جستجو کنید، متوجه میشید که SourceSafe چی هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.