ورود

View Full Version : انتخاب اگاهانه

apadana34
شنبه 07 فروردین 1389, 21:20 عصر
من دریک شرکت تجارت الکترونیک وابسته به یک بانک کار می کنم . به من پیشنهاد طراحی سایت
انجا را دادن اما من ماندم و برای من قبول کردن ورد ان فرقی نداره اما نکته این است که من چیزچندانی
در این رابطه ندارم وباید برم تحقیق کنم ویاد بگیرم به نظر شما بهتر نیست برای خودم دردسر نسازم
و انجام ان را که می دانید دنگ وفنگ خودشو داره رها کنم یا اینکه قبول کنم وانجامش بدم
اخر برای من منفعتی نداره
محکم ترین دلیل من برای ردش مسئله امنیت سایت و اطلاعات ان است اخر وابسته به یک بانک است
من با توجه به اینکه تجربه ندارم می ترسم از پس امنیت ان برنیام و یک جا را اشتباه کنم

مهدی کرامتی
یک شنبه 08 فروردین 1389, 01:13 صبح
اگر اطلاعات کافی در زمینه تکنولوژی ای که قراره باهاش سیستم رو بسازید ندارید بهتره کار رو قبول نکنید. چنین کارهایی رو نمیشه با آزمون و خطا پیش برد.

apadana34
یک شنبه 08 فروردین 1389, 08:33 صبح
من هر چقدر ندونم از مسئله امنیت ان یه چیزهایی می دانم و می دانم چقدر مشکل داره
ولی هرچی می گم چون خودشون از لحاظ فنی خیلی نمی دانن می گن شما کار کن
شما مطالعه کن و خودت بساز من چه جوابی بهشون بدم که راحت شم چون یه جورهای
قبلا قبول کردم والان می خوام به این دلایل رد کنم

اوبالیت به بو
سه شنبه 10 فروردین 1389, 14:24 عصر
یه دوره ببین بعد شروع کن

mehdi.mousavi
سه شنبه 10 فروردین 1389, 18:35 عصر
من هر چقدر ندونم از مسئله امنیت ان یه چیزهایی می دانم و می دانم چقدر مشکل داره ولی هرچی می گم چون خودشون از لحاظ فنی خیلی نمی دانن می گن شما کار کن شما مطالعه کن و خودت بساز من چه جوابی بهشون بدم که راحت شم چون یه جورهای قبلا قبول کردم والان می خوام به این دلایل رد کنم

سلام.
توی این سایت، سوال و جوابهای فنی باید رد و بدل بشه. اینجا جایی برای فراگیری مهارتهای زندگی نیستش! شما اون افراد رو می شناسید، خودتون رو هم می شناسید. در نتیجه بهترین کسی که میتونه در این مورد تصمیم بگیره خودتون هستید! فقط هر تصمیمی گرفتید، پای عواقبش هم بایستید. توصیه من هم اینه که اینکارو نادیده بگیرید تا کسی صدمه نبینه.

موفق باشید.