View Full Version : Splash Screen
soheril.server
شنبه 07 فروردین 1389, 23:43 عصر
با سلام،
دوستانی که با مفهوم Splash Screen آشنا هستند، لطف کنند و نحوه ی درست کردنش رو توضیح بدن.
ممنون:تشویق:
saeedIRHA
یک شنبه 08 فروردین 1389, 00:53 صبح
www.google.com
soheril.server
یک شنبه 08 فروردین 1389, 01:08 صبح
www.google.com (http://www.google.com)
دوست عزیز منظورتون؟
kobari
یک شنبه 08 فروردین 1389, 15:07 عصر
since java6
java -splash:splashscreen.gif myprog
soheril.server
یک شنبه 08 فروردین 1389, 15:41 عصر
دوست عزیز بهتر نبود واضح تر توضیح می دادید؟!!!:چشمک:
kobari
یک شنبه 08 فروردین 1389, 16:31 عصر
يكي از ساده ترين راه ها براي درست كردم splashscreen ايجاد يك image با يكي از فرمت هاي دلخواه توسط فتوشاپ است كه سپس مي توان آن را هنگام اجراي برنامه هاي جاوا بصورت splashscreen در ابتداي برنامه با دستور فوق به نمايش در آورد.
البته اين فايل splash را مي توان در فايل مانيفست نيز بصورت زير معرفي نمود:
SplashScreen-Image: splashscreen.gif
براي درست كردن splash screen هاي پيشرفته تر مي توان از كلاس SplashScreen هم بهره برداري نمود.
saeedIRHA
یک شنبه 08 فروردین 1389, 16:52 عصر
دوست عزیز منظورتون؟
منظور خیلی ساده هست ، یعنی قبل از پرسیدن سوالات این چنینی (که به راحتی قابل پیدا کردن در گوگل هستن )
از گوگل استفاده کن و اگر به جواب نرسیدی اینجا مطرح کن!
kobari
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:11 عصر
از گوگل استفاده کن و اگر به جواب نرسیدی اینجا مطرح کن!
اگر قرار بود كه جواب سئوال ها مون را در گوگل پيدا كنيم، فلسفه بوجود آمدن اين فروم برنامه نويسي براي چيه؟
mahdi68
یک شنبه 08 فروردین 1389, 23:40 عصر
اگر قرار بود كه جواب سئوال ها مون را در گوگل پيدا كنيم، فلسفه بوجود آمدن اين فروم برنامه نويسي براي چيه؟
اگه جوابتون اونجا پیدا نکردین اینجا بپرسین
jlover
دوشنبه 09 فروردین 1389, 04:37 صبح
دوست عزیز
ناراحت نشید،حق با کسانی هست که گوگل رو به شما پیشنهاد دادند.چون اینطوری به نفع شماست،چرا که مدت زمان کمتری رو برای رسیدن به جوابتون صرف میکنید در بسیاری از مواقع . خود من شاید 95 درصد مشکلاتم رو با دوست خوبم،گوگل،رفع میکنم و اکثر مواقع خیلی بیش از اونچه که احتیاج دارم بدست میارم که میتونه پاسخ سوالات بعدیم باشه حتی !
اما ما چرا دور هم جمع شدیم؟ من فکر میکنم واسه اینکه گاهی بعضی از مقوله ها پیشرفته تر هستند و نمیشه به صورت یک موضوع واحد و مشخص مثل موردی که شما مطرح کردید دنبالش گشت،یه موقعی کسی در زمینه ی بخصوصی قبلن کار کرده و میتونه تازه یه کلید به شما بده و شما جستجو،تحقیق و حرکتتون رو در جهت مناسبتری پیش ببرید،دادن یه راهنمایی کوچیک،یه کلید ، معرفی مرجع،راه انداختن یک گیری که به چشم من میاد ولی به چشم پرسشگر نمیاد با صرف کمترین زمان و بدون ناراحتی ازینکه
«واااااااای،این هنوز نرفته اون پیشنیازهای ابتدایی رو نخونده،در اینباره سوال میکنه» یا «اااااااااه فقط کافیه تو جعبه ی یه جستجوگر ، یکی از اون واژه های سوالشو مطرح کنه تا هم اعصاب خودش راحتتر باشه که دیگران بهش جواب نمیدن هم...»
و خیلی راحت امکانپذیره
اینجا نباید دنبال تعریفها گشت،اما میشه اگر در درک مفهومی از یک تعریف خاص کسی مشکل داره،دیگران کمکش کنند
من اگر جای شما بودم در این مورد اول همین عبارت splash رو در گوگل میگشتم،مطمئنن حتی مثالهایی از بکارگیری splash screen پیدا میکردم،بعد اگر تو پیاده سازی این ویژگی در یک برنامه ی خاص احتیاج به کمک داشتم (بعد از خوندن همه ی مستندات مربوطه و کلی آزمون و خطا) ، از دیگران کمک میخاستم
حتی اگر نتونستم حتی یکبار هم یه اسپلش اسکرین بسازم(با وجود تمام مطالعه و تحقیقم)،حداقل همون قطعه کد ایراد دار رو که نتیجه (یا نتیجه ی مطلوب ) نداد ، اینجا کپی میکنم.
و در کل میدونم هدف انجمنهای اینچنینی(پولی توش جابجا نمیشه) هر چی که هست مطمئنن این نیست اعضا وظیفه داشته باشند به پرسشهای همدیگه جواب بدند...
وقتی درباره ی موضوعی قبلن صحبت شده ، هم برای احترام به کسانی که قبلن درباره ش صحبت کردند و هم برای صرفه جویی در وقت خود و دیگران بهتره که از نوشته های پیشین بهره مند بشیم
mazdadoost
دوشنبه 09 فروردین 1389, 11:37 صبح
سلام:
یک منبع عالی :http://java.sun.com/developer/technicalArticles/J2SE/Desktop/javase6/splashscreen/
kobari
سه شنبه 10 فروردین 1389, 16:42 عصر
یه موقعی کسی در زمینه ی بخصوصی قبلن کار کرده و میتونه تازه یه کلید به شما بده و شما جستجو،تحقیق و حرکتتون رو در جهت مناسبتری پیش ببرید،دادن یه راهنمایی کوچیک،یه کلید ، معرفی مرجع،راه انداختن یک گیری که به چشم من میاد ولی به چشم پرسشگر نمیاد
سلام
با اين بخش از گفته هاي شما كاملآ موافقم چون فكر مي كنم كه يكي از رسالت هاي اصلي اين انجمن دقيقا دادن يك سرنخ از طرف افراد داراي تجربه فبلي به پرسشگر باشه تا بتونه بعدآ خودش با تحقيق بيشتر اطلاعاتش را از طريق گوكل يا ... كامل تر كنه.
m_amin_b
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 15:02 عصر
سلام
توی فایل jar یه پوشه به نام META-INF هست که فایل MANIFEST.MF توی اون پوشه است
فایل رو با notepad باز کن و این دستور رو کپی کن (مثلا فایل s.png عکس مورد نظر تو فایل jar موجوده )
SplashScreen-Image: s.png
مثلا
Manifest-Version: 1.0
Main-Class: NewJFrame
SplashScreen-Image: s.png
Changer
دوشنبه 20 تیر 1390, 01:26 صبح
SplashScreen f = new SplashScreen();
f.Show();
System.Threading.
Thread.Sleep(1000);
Form1 f1 = new Form1 ();
f1.Refresh();
f.Close();
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.