PDA

View Full Version : گفتگو: نرم افزار منظومه شمسی

ModernWarfare
یک شنبه 08 فروردین 1389, 15:15 عصر
با سلام نرم افزار منظومه شمسی (Solar System) که از تابستان 88 شروع شده و احتمالا تا پایان تابستان 89 ادامه ساخت داره تقریبا بخش گرافیک نرم افزار به پایان رسیده و فقط تایپ مطالب مونده.این نرم افزار دارای انیمیشن های زیبا و اطلاعات روز سیارات و همچنین یک سیستم برای سیارات شب که هر شب اعلام میکنه که چه سیاراتی قابل مشاهده است.
این نرم افزارو 4 نفره ساختیم.و احتمالا نسخه ی انگلیسی هم داره.می خواستم بدونم نظرتون درباره ی گرافیک نرم افزار چیه؟ و احتمالا چه قیمتی روش بزاریم؟و آیا نرم افزار نیاز به بخش جستوجو داره یا نه؟

ممنون

عکس ها ضمیمه شد!

M.T.P
یک شنبه 08 فروردین 1389, 15:31 عصر
جالبه !
فایل اجراییش رو بذاری فکر کنم بهتره بشه راجع بهش نظر داد.

Rejnev
یک شنبه 08 فروردین 1389, 15:41 عصر
با سلام و تشکر
اگه چند تا تصویر دیگه از ریز منوها میذاشتید بهتر میشد نظر داد
با این پیش نمایش فکر میکنم نباید اینقدر طول میکشید اون هم با 4 نفر.
بعضی اشیا زیاد جالب نیستن. مثلا اون shape های آبی که قاب عکسها رو تشکیل میدن.
میتونید بیشتر روی تم و یکپارچگی برنامه و قرار داردن انیمیشن و جلوه های گرافیکی کار کنید.
این جور برنامه ها اگه مبتنی بر فلش یا کامپوننتهای انیمیشنی در برنامه ساخته بشن خیلی قشنگتر میشن.
از منوی اصلیش خیلی خوشم اومد:لبخندساده:. زحل رو خوب اومدی!
در مورد قیمت باید بگم برنامه شما یک نرم افزار آموزشی و با توزیع عمومیه.
پس باید قیمت خیلی پایینی روش بذارید تا در مقیاس بالا به فروش بره.
مثلا یک نسخه از برنامه نباید از 5000 هزار تومان بیشتر بشه. بین 2 تا 3 هزار عالیه.
باز هم قیمت بستگی به خودتون داره. چون روش خیلی وقت گذاشتید

ModernWarfare
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:00 عصر
جالبه !
فایل اجراییش رو بذاری فکر کنم بهتره بشه راجع بهش نظر داد.

متاسفانه فعلا اقدام به رجیستر کردن Ocx ها نکردم و الا میزاشتم.هر وقت یه بخش اساسیش تموم شد میزارم.

با سلام و تشکر
اگه چند تا تصویر دیگه از ریز منوها میذاشتید بهتر میشد نظر داد
با این پیش نمایش فکر میکنم نباید اینقدر طول میکشید اون هم با 4 نفر.
بعضی اشیا زیاد جالب نیستن. مثلا اون shape های آبی که قاب عکسها رو تشکیل میدن.
میتونید بیشتر روی تم و یکپارچگی برنامه و قرار داردن انیمیشن و جلوه های گرافیکی کار کنید.
این جور برنامه ها اگه مبتنی بر فلش یا کامپوننتهای انیمیشنی در برنامه ساخته بشن خیلی قشنگتر میشن.
از منوی اصلیش خیلی خوشم اومد:لبخندساده:. زحل رو خوب اومدی!
در مورد قیمت باید بگم برنامه شما یک نرم افزار آموزشی و با توزیع عمومیه.
پس باید قیمت خیلی پایینی روش بذارید تا در مقیاس بالا به فروش بره.
مثلا یک نسخه از برنامه نباید از 5000 هزار تومان بیشتر بشه. بین 2 تا 3 هزار عالیه.
باز هم قیمت بستگی به خودتون داره. چون روش خیلی وقت گذاشتید

در واقع نرم افزار بسیار جلوه های صوتی و بصری خیلی خوبی داره که از تصاویر چیری نمیشه فهمید.بنابراین فکر کنم این زمانی که بهش اختصاص دادم خوب باشه.در مورد shape ها هم باید بگم موقتی هستند.حتی اگر توجه کرده باشید خیلی از کنترل ها بسیار ابتدایی و کنترل های پیش فرض خود VB هستند که درست میشن.
در واقع باید بگم نرم افزارو خودم ساختم نه 4 نفره.(میخاستم بدونم نظرتون چیه):قهقهه::لبخند:

اینم چند تا ScreenShot دیگه

Rejnev
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:01 عصر
برای توزیع و انتشارش چه فکری کردید؟
قیمتی که در نظر دارید چقدره؟

ModernWarfare
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:33 عصر
برای توزیع و انتشارش چه فکری کردید؟
قیمتی که در نظر دارید چقدره؟

قیمت برای مشتری احتمالا 5 تومن.به خودم هم فکر کنم بیشتر از 3 تومن نرسه.اما از اونجا که تا به حال هیچ نرم افزار آموزشی علمی درباره ی منظومه شمسی وجود نداشته و مردم ایران فوق العاده از علم نجوم بی اطلاع هستند,فکر کنم فروش خوبی کنه.

در مورد انتشار باید بگم این اولین کار من برای فروش هست و فکر کنم باید به سازمان انفورماتیک نرم افزار (اگه اشتباه نکنم) مراجعه کنم.تا بعد از یک ماه مجوز بده.تبلیغات هم اگه بتونم توی چند تا مجله میرنم.

همین:لبخند:

HjSoft
یک شنبه 08 فروردین 1389, 18:40 عصر
سلام ، والا ما که با هم رو در وایسی نداریم ، گرافیک برنامت ضعیفه ! ((( البته این فقط نظر منه )))

ببین خیلی طرح های جالبتری میتونستی روش پیاده کنی مثلا می تونستی با فلش یک Main طراحی کنه که منظومه رو از بالا نشون بده بعد دارای انیمیشن می کردی مثلا سیاره ها می چرخیدن ، ستاره ها نور می دادن بعد روی هر سیاره یک HotSpot میذاشتی که مثل یک Button عمل کنند . برنامه شما حتی با اینکه موسیقی هم داره خیلی خشک به نظر میرسه ... UserFriendly پایینه داره . از آیکون کم استفاده کردی ، دکمه هات جلوه های جالبی ندارن ....

طرح برنامه کلینکمو نگاه کن . برات آپ کردم ....
تعریف از خود نباشه ، هر کی اینو می دید می گفت امکان نداره با vb باشه !!! توی این برنامه های عمومی گرافیک حرف اول رو میزنه . شما رو برنامه نویسیت خوب کار کردی اما گرافیکت می تونه بهتر بشه . باور کن من تو گرافیک 3 برابر از کد نویسی بیشتر وقت میزام . در ضمن اگر اون عکسی که گذاشته بودی مال لودینگ بود که باید بگم ضعیفه ... یک لودینگ بهتر بزار ... بازم عکس لودینگ برنامه منو نگاه کن !!!

(( فکر کنم زیادی تعریف از خود شد ، ببخشید منظوری نداشتم :بامزه: ))
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46150&stc=1&d=1269786285
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46151&stc=1&d=1269786285

ModernWarfare
یک شنبه 08 فروردین 1389, 19:34 عصر
سلام ، والا ما که با هم رو در وایسی نداریم ، گرافیک برنامت ضعیفه ! ((( البته این فقط نظر منه )))

ببین خیلی طرح های جالبتری میتونستی روش پیاده کنی مثلا می تونستی با فلش یک Main طراحی کنه که منظومه رو از بالا نشون بده بعد دارای انیمیشن می کردی مثلا سیاره ها می چرخیدن ، ستاره ها نور می دادن بعد روی هر سیاره یک HotSpot میذاشتی که مثل یک Button عمل کنند . برنامه شما حتی با اینکه موسیقی هم داره خیلی خشک به نظر میرسه ... UserFriendly پایینه داره . از آیکون کم استفاده کردی ، دکمه هات جلوه های جالبی ندارن ....

طرح برنامه کلینکمو نگاه کن . برات آپ کردم ....
تعریف از خود نباشه ، هر کی اینو می دید می گفت امکان نداره با vb باشه !!! توی این برنامه های عمومی گرافیک حرف اول رو میزنه . شما رو برنامه نویسیت خوب کار کردی اما گرافیکت می تونه بهتر بشه . باور کن من تو گرافیک 3 برابر از کد نویسی بیشتر وقت میزام . در ضمن اگر اون عکسی که گذاشته بودی مال لودینگ بود که باید بگم ضعیفه ... یک لودینگ بهتر بزار ... بازم عکس لودینگ برنامه منو نگاه کن !!!

(( فکر کنم زیادی تعریف از خود شد ، ببخشید منظوری نداشتم :بامزه: ))
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46150&stc=1&d=1269786285
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46151&stc=1&d=1269786285

البته شما درست میگید چون معمولا اکثر جلوه های بصری باید با فلش باشه
بعضی از چیزهایی که گفتید در واقع نرم افزار من داره . مثلا وقتی روی یه سیاره کلیک میکنید سیاره به شکل زیبا بزرگ و کوچیک میشه که همشو با کد نویسی انجام دادم.(نه فلش)
فقط برای لودینگ هام از فلش استفاده کردم.درباره ی Button ها هم باید بگم به نظر خودم خوبه.:لبخند:
گرافیک نرم افزار با قیمتش رابطه مستقیم داره.(من که نمیخام گرافیک Macintosh رو بسازم!!
البته درمورد اینکه ستاره داشته باشه و چشمک بزنن خیلی خوب اومدی چون واقعا قسمت سیاراتم لخت به نظر میومد . اما درمورد چرخش سیارات کار فوق العاده سختیه و ارزشش رو نداره.

HjSoft
یک شنبه 08 فروردین 1389, 19:44 عصر
خوب شما که سر قیمت به توافق نرسیدی ، اگر بخوای این نرم افزار رو پابلیک عرضه کنی . به قول بچه ها باید 5 - 6 تومن بدی ، آره ارزشش رو نداره اما اگر بخوای خصوصی بدی مبلغ میره بالای 50 - 60 که اون موقع گرافیک لازمه !

در هر صورت کارت خوبه ... امیدوارم موفق باشی .

kooroush
یک شنبه 08 فروردین 1389, 19:51 عصر
نه دوست عزیز اونقد هم که فکر می کنی در مورد سیارات و چرخیدن اونها این کار با flash سخت نیست !! فقط کافیه اون گروه 4 نفره ای رو که گفتی بسازی تا از توش یک فلش کارم پیدا بشه !! اونوقت برنامه ات محشر می شه !!اگه ساکن مشهدی و خواستی گروه تشکیل بدی من همه جوره پایه ام !می تونیم کل پروژه ات را با flash وبرنامه نویسی اکشن اسکریپت بنویسیم !!!:قهقهه:

HjSoft
یک شنبه 08 فروردین 1389, 21:05 عصر
حتما ضرورتی نداره که فلش باشه . فرمی که من در بالا گذاشتم هم ایده خوبیه . شما بیا خورشید رو وسط بزار یا منظومه رو ، بعد هم دکمه های مختلف مثل اون عکس دور و برش !!!

Rezapcclick
یک شنبه 08 فروردین 1389, 21:34 عصر
سلام به همه دوستان مخصوصا HjSoft
با این برنامه ای که عکسش رو گذاشته واقعا خیلی عالی بود

در مورد برنامه منظومه شمسی هم باید گفت خیلی عالی و خوب کار شده ولی یه نکاتی هست که واسه برنامه نویس مشخصه و برای کاربر نه ...
کاربر فقط و فقط قصدش اینه که با نرم افزار راحت باشه و راحت ارتباط برقرار کنه همین.
پس هر چقدر گرافیک و ... بالا باشه بهتر چون همین ظاهر برنامه است که کاربر رو وادار به کار با نرم افزار می کنه .
موفق باشید

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 09 فروردین 1389, 19:57 عصر
سلام،
دوستان عزیز بجای اینکه باهم بحث کنید که آیا تاپیک در تالار مناسبی ایجاد شده یا نشده بهتر بود یک نفر تاپیک رو گزارش می کرد تا بررسی بشه.

این تاپیک از تالار "VB6" به تالار "ارزیابی نرم افزار" منتقل شد. در این بخش میشه به مباحثی همچون طراحی Interface برنامه پرداخت.

با تشکر/

ModernWarfare
یک شنبه 15 فروردین 1389, 21:41 عصر
با سلام دوباره...

حتی یک نفر هم نگفت احتمالا این نرم افزار طی مثلا 1 سال چقدر ممکنه فروش بره.

(چون واقعا اولین کار جدی منه و اصلا تجربه فروش نداشتم.)

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

Rejnev
یک شنبه 15 فروردین 1389, 23:57 عصر
با سلام دوباره...

حتی یک نفر هم نگفت احتمالا این نرم افزار طی مثلا 1 سال چقدر ممکنه فروش بره.

(چون واقعا اولین کار جدی منه و اصلا تجربه فروش نداشتم.)

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یک چیزایی درباره فروش از شما پرسیدم که برنامه تون چیه و یک تخمین قیمت هایی زده شد
به هر حال، اگه فکر میکنید برنامه بعد از تکمیل اونقدری کامل و جامع و با ارزش خواهد شد که بشه روی فروشش به صورت جدی کار کرد و مشتری ها هم ازش راضی باشن و در کل یک کار تجاری باشه، باید برنامه رو به چند شرکت انتشار و توزیع محصولات فرهنگی و آموزشی نشون بدید و در صورت تمایل طرفین به همکاری، با عقد قرارداد به تعداد زیاد تکثیر و وارد بازار کنید.

البته با توجه به حجم برنامه ممکنه این شرکت ها برنامه رو داخل یک پک آموزشی بذارن.
فکر میکنم اگه یک شرکت و سازمان درست و حسابی پشتش باشه سالانه بتونید از هر ده هزار نفر یک نسخه بفروشید.(در سطح کشور چیزی حدود 7 - 8 هزار نسخه)البته این آمار حدس و گمانی است.