ورود

View Full Version : افراد پایه برای ساخت بازی

mg_mahyar
دوشنبه 09 فروردین 1389, 19:53 عصر
سلامخوب این که یه بازی بسازیم هم کاره دیگه. من میگم هر کس پایس بیاییم اینجا یه گروم 7 نفر بشیم یه بازی بسازیم هر چی سودم کرد بینمون تقسیم میشه سودم نکرد یه چیزی یاد گرفتیم یه نمونه کار داریم و کلی تجربه کیا پایه هستن؟
خواهشا جو گیر نشید بعدا پشیمون ها

REZAsys
دوشنبه 09 فروردین 1389, 21:29 عصر
سلام
خوب با انجین کار میکنید یا دایرکت؟؟ یا OpenGl ؟؟؟

mg_mahyar
سه شنبه 10 فروردین 1389, 01:27 صبح
من هیچ موضوعی توی ذهنم نیست. شما اگر وقتشو دارید بیایید بعد سر اینکه با چی و چطور کار کنیم بحث میکنیم.
http://www.vtc.com/products/Introduction-to-Game-De velopment-Using-Unity-3D-Tutorials.htm
اینم یهه برنامه بازی سازی هست.
من میتونم دو یا سه نفر دیگم جور کنم ولی بازی ساز درست حسابی نداریم. بیشتر دانشجو نرم افزاریم که برنامه سه بعدی هم بلدن.
اگر کسی هست یه تیم بشیم یه بزای بسازیم. حالا اینکه چه مدلی باشه میتونیم روش فکر کنیم مشورت کنیم. ولی الان محدود نکنیم خودمونو. .
الان فقط آدمای پایه رو پیدا کنیم

REZAsys
سه شنبه 10 فروردین 1389, 09:51 صبح
سلام
ببینید ما نمیتونیم چشم بسته شروع به کار کنیم ، چون شما هنوز نمیدونید با چه شروع کنیم.
این لیست افراد فعال بازی ساز این سایت هست که در رشته های مختلف فعالیت میکنند:
Armin060==>دایرکت
مرتضی پیروزی==>دایرکت و انجین
parvizamd==>انجین
REZAsys==>انجین
amin1softco==> OpengL
pswin.pooya==> opengL
AliyerEdon==> دایرکت
و خیلی از دوستان دیگه . شما کدوم یکی هستید؟؟

Armin060
سه شنبه 10 فروردین 1389, 10:37 صبح
REZAsys جان ممنون. من کار به اندازه ی کافی دارم که وقت خواب نداشته باشم. بعد تصور اشتباه نکنید، من انجین رو بیشتر از دایرکت بلدم. اون بحث ها به خاطر شما بود. خلاصه بگذریم. به نظر من الان شما برید بیشتر چیز میز یاد بگیرید تا اینکه بیاید بازی بسازید بیشتر به دردتون می خوره. من این رو عید امثال لمس کردم.

REZAsys
سه شنبه 10 فروردین 1389, 13:11 عصر
REZAsys جان ممنون. من کار به اندازه ی کافی دارم که وقت خواب نداشته باشم. بعد تصور اشتباه نکنید، من انجین رو بیشتر از دایرکت بلدم. اون بحث ها به خاطر شما بود. خلاصه بگذریم. به نظر من الان شما برید بیشتر چیز میز یاد بگیرید تا اینکه بیاید بازی بسازید بیشتر به دردتون می خوره. من این رو عید امثال لمس کردم.
آقا آرمین من الان به غیر از اینجا تو سایتهای زیادی فعالیت میکنم .
تو گروه بازی سازی هم فعالم .
با این همه در حال یادگیری هم هستم.

amin1softco
سه شنبه 10 فروردین 1389, 14:02 عصر
بازی نوشتن با OpenGL یا دایرکت به نظر من کار عقل نیست در ضمن اگه تو تابستون پایه می شدید خیلی بهتر بود چون سرمون یکم خلوت تر می شه......

mg_mahyar
سه شنبه 10 فروردین 1389, 14:37 عصر
من که گفتم هر کس وقت داره. هم یاد بگیریم کم کم هم در طول اون مدت بازی رو بسازیم.
من تقریبا چیز زیادی نمیدونم.
همون یه فیلمه که لینکشو گزاشتم.
اما برنامه نویسی با سی بلدم یه نمه اپن جی ال بلدم (با همون یه کم میگم لقمه دور سر چرخوندنه کار کردن باهاش)
و بیشتر از همه مدل ساز سه بعدی هستم.
حالا کسی نیست ایراد نداره اجباری نداریم که. با همون بچه های دانشگاه تیم میشیم.

REZAsys
سه شنبه 10 فروردین 1389, 16:32 عصر
اگر انجین کار کنید.
من هستم ، شاید دو ، سه نفر دیگه هم بیارم.

REZAsys
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 09:45 صبح
Unity-3D خوبه؟ یا آنریل؟
ما فعلا سه نفریم.
یکیمون اصلا چیزی نمیدونه یکی یه بازی دوبعدی ساخته قبلا منم که گفتم
من نظرم اینه طر یه بازی تجاری رو بریزیم و قدم به قدم بسازیم و یاد هم بگیریم. اخرشم اگر پولی نصیب شد چه بهتر نشد تجربه خوبی کردیم
ببینید من و یکی از دوستانم داریم3d game studio کار میکنیم .
موتور خوبیه ، شما باهاش کار کردید؟؟

mg_mahyar
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 17:07 عصر
نه ولی منبع اموزشی مهمه براون ضمنا این دو تا رو فیلماشو دیدم پسندیدم.
در ضمن ترجیح میدیم کسی باش که برنامه نویسی بهتر بلد باشه. و یا اسکریپت اون موتور رو.
چون میتونه کمک کنه بیشتر. توی تشکیل یه گروه مهمه خاصیت ها متفاوت باشن. ما الان یه برنامه نویس سی داریم کهارش خوبه ولی بازی چیزی نمیدونه.
یه نفر که انریل کار کرده و مدل سازه
خود من که مدل سازم
یه گیمر خوب که اهنگ سازی بلده.
و چیزی که توی ما مشترکه همه ما سی رو بلدیم. تا حدودی. و تا حدی opengl
بهتره با این ها هماهنگ باشیم.
تا اینکه یه موتوذ نا شناخته وسه 4 تاییمون.

REZAsys
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 17:32 عصر
این موتور اتفاقا شناخته ترین تو ایرانه...
من نمیدونم اگر میخوای بیام ، اگر نه که نیام.
ضمنا برنامه نویسه موتور هیچ ربطی با سی و از این زبانها نداره.
آنریل هم من نمیشناسم و تازه میخوام دانلودش کنم.

mg_mahyar
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 19:50 عصر
این موتور اتفاقا شناخته ترین تو ایرانه...
من نمیدونم اگر میخوای بیام ، اگر نه که نیام.
ضمنا برنامه نویسه موتور هیچ ربطی با سی و از این زبانها نداره.
آنریل هم من نمیشناسم و تازه میخوام دانلودش کنم.

نه منظورم این نیست که ربط داره ولی خوب خیلی چیزا رو کسی که برنامه نویسه حتی اکشن اسکریپت فلش نوشته باشه با کسی که هیچی از برنامه نویسی نمیدونه بهتر میفهمه.
مکس هم شناخته ترین تو ایرانه و 94 درصد کارای دنیا با اون انجام میشه ولی بتهرین برنامه نبوده و نیست. یعنی تعداد طرفداران یا تعداد کاربران یک برنامه لزوما ربزی به حرفه ای و کامل بودنش نداره.
ما هم خیلی آنریل نمیشناسیم ولی میخواییم استفاده کنیم. بالاخره یه روز یاد میگیریم. دیگه.
ولی نمیخوام خیلی این شاخته اون شاخه بشه. ما نهایت تا چند هفته دیگه تصمیم قطعی برای موتور رندر میگیریم بعد نوع بازی و ....بعد اجرا.
:بوس:

REZAsys
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 20:13 عصر
ولی در آخر بازم میگم ، اگر با 3d game کار میکنید ، من هستم.
البته تو فکرش هستم آنریل هم یاد بگیرم ، ولی طول میکشه.