PDA

View Full Version : مبتدی: آیا امکان استفاده از Button یا text در win32 بدون کد نویسی وجود داره ؟

Irejx64
دوشنبه 09 فروردین 1389, 23:19 عصر
با سلام
من قبلا ویژوال بیسیک (ره) کار میکردم و به راحتی میتونستم رابط کابری بسازم بدون کد نویسی ، ولی برای انجام بعضی کار ها مجبور به استفاده از API تو VB می شدم که اونم محدودیت هایی داشت.
الان هم به win32 علاقه مند شدم و چند فصل اول کتاب Programming Windows by Charle's petzold رو مطالعه کردم.چیزی که متوجه شدم اینه که برای انجام هر کاری تو این روش برنامه نویسی باید کد نوشت و از توابع API استفاده کرد که البته اصولش هم همینه و منکر این مساله نمی شم .الیته میدونم که از Resource هامیشه استفاده کرد و لی تو هیچ جای کتاب ندیدم که یک command یا یک TextEdit را رواز یک منبع خارجی مثل همین Resource ها تو ی پنجره لود کنه.
.سوالی که از اساتید win32 دارم اینه که میشه UI برنامه رو بدون کدنویسی ایجاد کرد منظورم از UI همه رابط کاربری برنامه نیست بلکه فقط اشیای پر کاربردی مثل دکمه و تکسته که گفتم.ببخشید اگه سوالم اینقد بزرگ شد اگه بخوام خلاصه ش کنم آقاجان هیچ ابزاری توی VS وجود نداره که بشه بصورت ویژوال اشیای مورد نیاز رودرست کرد و کد نهایی ساخت و چینش اشیا رو خودش تولید کنه؟
لازم به ذکره که نمیخوام از MFC یا CLR استفاده کنم می خوام کد نهایی win32 باشه.
قبلا از کسانی که به سوالم جواب می دن تشکر میکنم.

Nima_NF
سه شنبه 10 فروردین 1389, 02:24 صبح
بله، از resource explorer یک dialog اضافه کنید، سپس منوی toolbox را باز کنید و از موارد داخل آن استفاده کنید.

در کتابی که ذکر کردید بیشتر قسمت ها از پنجره (window) استفاده شده است که دارای client area هست و می توانید ددر قسمت سفید اشکال رسم کنید. اگر می خواهید visual رسم کنید به جای window باید Dialog بسازید و dialog را به جای window فراخوانی کنید. فقط فراخوانی در win32 باید توسط کدنویسی و توابعی مثل CreateDialog انجام شود که چند خط بیشتر نیست.

کتاب را با دقت مطالعه کنید، یعنی به بخش کار با دیالوگ ها بروید و آن قسمت ها را مطالعه کنید.