PDA

View Full Version : نمایش یک progress تا زمان خواندن اطلاعات از Database

mohsen_zelzela00
سه شنبه 10 فروردین 1389, 19:21 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم

من در یک قسمت از سایت یک سری اطلاعات رو از database می خونم می خوام وقتی که کاربر بر روی آن لینک کلیک کرد یک Loding نمایش داده بشه تا زمانی که تمام اطلاعات از database خونده بشن

ممنون میشم دوستان راهنمایی می کنند

ironman
سه شنبه 10 فروردین 1389, 19:34 عصر
برای این کار میتونید از ajax استفاده کنید....
از کنترل update progress در قسمت ajax ویزوال استودیو استاده کنید ..
برای راهنمایی بیشتر
http://www.ajaxpro.info/
موفق باشین

mohsen_zelzela00
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 02:30 صبح
برای این کار میتونید از ajax استفاده کنید....
از کنترل update progress در قسمت ajax ویزوال استودیو استاده کنید ..
برای راهنمایی بیشتر
http://www.ajaxpro.info/
موفق باشین

دوست عزیز بدون استفاده از کنترل Toolkit میشه این کار رو انجام داد؟؟ ممنون میشم اگه لینک معرفی کنید

zr_1364
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 10:30 صبح
اگر نخواید صفحه رفرش بشه باید از اجاکس استفاده کنین که دوستان گفتم اما راههای دیگه ای هم هست ...

meysampaknahad
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 10:44 صبح
سلام
اگر نمی خواید از Ajax استفاده کنید می تونید به این ترتیب عمل کنید که کنترل هاتون رو داخل یه Panel قرار بدید و سپس هنگام انجام پردازش ، Panel رو موقتاً Disable کنید و یه Ajax Loader رو هم به عنوان تصویر در حال پردازش روش قرار بدید.
اگر اشتباه نکنم کامپوننتش هم وجود داره که می تونید با سرچ پیداش کنید.
موفق باشید.

mohsen_zelzela00
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 11:26 صبح
سلام
اگر نمی خواید از Ajax استفاده کنید می تونید به این ترتیب عمل کنید که کنترل هاتون رو داخل یه Panel قرار بدید و سپس هنگام انجام پردازش ، Panel رو موقتاً Disable کنید و یه Ajax Loader رو هم به عنوان تصویر در حال پردازش روش قرار بدید.
اگر اشتباه نکنم کامپوننتش هم وجود داره که می تونید با سرچ پیداش کنید.
موفق باشید.

دوست عزیز من می خوام از Ajax استفاده کنم ولی فکر کنم با استفاده از راحل زیر بتونم این کار رو انجام بدم

اون progress رو درون یک div قرار می دم و visible بودنشو با javascript برابر false قرار می دو و وقتی که عملیات شروع شد visible بودنشو برابر true می کنم و ...

meysampaknahad
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 12:56 عصر
بله اینم یه راهشه .
ولی اگر از این روش استفاده کنید فکر می کنم کاربر در زمان نمایش Progress می تونه رویه فیلد های داخل صفحه اعمال تغییرات داشته باشه.
بهتر که این امکان رو هم تا زمان اتمام پردازش از کاربر سلب کنید.
موفق باشید.