View Full Version : سوال: اطلاعات فایلهای ضمیمه من نشان داده نمی شوند
fdaliry
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 15:43 عصر
با سلام
اطلاعات فایلهای ضمیمه من نشان داده نمی شوند
ممنون میشم مشکلم را حل کنید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=942897&posted=1#post942897
vcldeveloper
جمعه 13 فروردین 1389, 01:12 صبح
منظور از اینکه اطلاعات ضمیمه شما نشان داده نمیشه، چی هست؟ فایل ضمیمه شما به درستی دانلود میشه.
اگر منظورتون اطلاعات فایل (مثل اندازه فایل، نام فایل و غیره هست)، برای نمایش خودکار همچین اطلاعاتی باید در هنگام ارسال پست، گزینه "مدیریت ضمیمه ها" را کلیک کنید؛ و فایل را آپلود کنید. بعد از آپلود شدن فایل، برای نمایش فایل ضمیمه، نیازی نیست کاری انجام بدید. فقط پست را ارسال کنید، سایت خودش ضمیمه آپلود شده را به پست شما ضمیمه میکنه، و اطلاعاتش را در یک کادر پایین پست شما نمایش میده.
fdaliry
جمعه 13 فروردین 1389, 01:24 صبح
منظور از اینکه اطلاعات ضمیمه شما نشان داده نمیشه، چی هست؟ فایل ضمیمه شما به درستی دانلود میشه.
اگر منظورتون اطلاعات فایل (مثل اندازه فایل، نام فایل و غیره هست)، برای نمایش خودکار همچین اطلاعاتی باید در هنگام ارسال پست، گزینه "مدیریت ضمیمه ها" را کلیک کنید؛ و فایل را آپلود کنید. بعد از آپلود شدن فایل، برای نمایش فایل ضمیمه، نیازی نیست کاری انجام بدید. فقط پست را ارسال کنید، سایت خودش ضمیمه آپلود شده را به پست شما ضمیمه میکنه، و اطلاعاتش را در یک کادر پایین پست شما نمایش میده.
سلام
معذرت میخام من باید دقت بیشتر می کردم
و ممنونم از اینکه به این سرعت به مشکلات رسیدگی می نمایید
من برای ضمیمه به "مدیریت ضمیمه" دقت نکرده بودم و از منوی بالای پستها استفاده می کردم که اطلاعات ضمیمه مثل حجم و دفعات بازدید نشان داده نمی شدن
با گزینه مدیریت ضمیمه که در پایین پست است ابهام رفع شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.