ورود

View Full Version : محاسبه زمان عمیات

عقاب سیاه
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 17:39 عصر
سلام دوستان می خواستم بدونم امکان محاسبه زمان انجام یک عمیات قبل از انجام عمیات برای نشان دادن به کاربر اماکن پذیر است؟

خیلی ممنون

SAASTN
پنج شنبه 12 فروردین 1389, 20:59 عصر
سلام
فکر نمی کنم روشی برای این کار باشه. اگر توجه کرده باشید تمام نرم افزار ها هم از واژه estimate به معنی تخمین زدن استفاده می کنن. یعنی اگر مثلا هزار فایل باید کپی بشن مدت زمان صرف شده برای ده فایل اول رو اندازه گیری می کنن و با ضرب زمان بدست اومده در صد نتیجه نهایی رو تخمین می زنند. این عمل تخمین زدن می تونه متناوبا اجرا بشه و هر بار تخمین دقیقتری زده بشه.
موفق باشید

alinikaein
جمعه 13 فروردین 1389, 01:52 صبح
به پاسخ دوست‌مون اضافه كنم كه شما مي‌تونيد نتايج محاسبات مشابه را ذخيره كنيد و با ميانگين‌گيري از اون‌ها، زمان را (راحت‌تر و حتي شايد بهتر) تخمين بزنيد.

عقاب سیاه
جمعه 13 فروردین 1389, 09:02 صبح
خیلی ممنون!
ببخشید وقتی من مثلا زمان عملیات را محاسبه کنم (برای تخمین) این زمان در سیستم های دیگر (ویندوز های دیگر و یا سیستم هایی با Ram و CPU متفاوت) تفاوت دارد ! یا می شود به تخمین اطمینان کرد؟

Felony
جمعه 13 فروردین 1389, 09:24 صبح
خوب تخمین یعنی همین دیگه ، مثلا تو همون مثال قبلی که یکی از دوستان زده بود ، شما در هر سیستمی مقداری که کپی 10 فایل طول میکشه رو حساب میکنی ( این مقدار با توجه به سخت افزار و ... متفاوت هست ) و بعد با یک فرمول ساده تخمین میزنی 1000 تا فایل چقدر طول میکشه ...

البته تو تخمین زدن از تعداد فایل ها نباید استفاده کرد ، چون ممکنه یک فایل 1 گیگابایت باشه و فایل دیگه 10 کیلوبایت و این تخمین شما رو به یک عدد نجومی تبدیل میکنه ، تخمین رو با حجم بزنید مثلا اگر 10 فایل اول حجمشون 80 مگابایت بود و کپی اونها 20 ثانیه زمان گرفت ، فایل ها باقی مانده رو بر حسب حجم تخمین بزنید ...