gbox26
جمعه 13 فروردین 1389, 19:42 عصر
من جدیدا می خوام برنامه ای بنویسیم که برای گزارش گیری هست. بعنی یه بانک اطلاعات کلی داره که هر اسم جدید وارد بشه در بانک قرار می گیره ولی فقط اسامی جدید وارد شده برای گزارش لازم هست و بانک اطلاعات کلی را برای این می خوام که دوباره مجبور به تایپ مجدد کل اسم نباشم. حالا این اسامی کلا چهار گروه هستند. نمی دونم از چطور باید این کار بکنم یعنی برای گزارش از کریستال ریپورت استفاده کنم یا از ریپورت های خوده ویژوال. از MFC استفاده کنم یا windows form و C# (کتابای اموزشی اکثرا با این زبان یا vb یاد می دند) لطفا راهنمایی کنید باید این کار را تا آخر ماه تمام کنم.
من خودم C++ بلدم و دیتا بیس ms access و ODBC . البته جون فعلا کریستال ریپورت ندارم راه دیگه ای باشه بهتره.
و نمی دونم همه اسامی را در یک جدول قرار بدم یعنی جدول مادر یا بانک کلی همه اسامی که تا حالا وارد شده تو اون قرار می گیره و بعد براساس تاریخ وارده و نوع دسته افراد از اسامی گزارش بگیرم یا تو یه جدول دیگه تو همون فایل (ms access) اسامی جدید را قرار بدم.
من خودم C++ بلدم و دیتا بیس ms access و ODBC . البته جون فعلا کریستال ریپورت ندارم راه دیگه ای باشه بهتره.
و نمی دونم همه اسامی را در یک جدول قرار بدم یعنی جدول مادر یا بانک کلی همه اسامی که تا حالا وارد شده تو اون قرار می گیره و بعد براساس تاریخ وارده و نوع دسته افراد از اسامی گزارش بگیرم یا تو یه جدول دیگه تو همون فایل (ms access) اسامی جدید را قرار بدم.