ورود

View Full Version : نكاتي كه بايد هنگام تحويل پروژه در نظر داشت

csharpprogramer88
جمعه 13 فروردین 1389, 21:40 عصر
سلام به همه دوستان
اميد وارم تعطيلات خوش گذشته باشه و سال 89 سال خوبي براي تمام اساتيد برنامه نويس باشه
اين تاپيك اختصاص دارد به نكاتي كه بايد هنگام تحويل پروژه در نظر داشت تا اساتيد محترمي كه بصورت انفرادي براي ادارات يا شركت هاي مختلف ، پروژه نوشتن و زماني كه خواستن تحويل بدهند ، احيانا با مشكلي يا نكته مفيدي مواجه شدن ، كه بايد حتما يك برنامه نويس هنگام تحويل پروژه در نظر داشته باشد ، به ما تازه كارها هم بگويند تا ما هم رعايت كنيم .
عزيزان لطف كنن بيشتر در مورد پروژه هايي كه از ديتابيس در آن استفاده شده ، مباحث مربوط ساخت setup ، يا تجربيات شخصي برخورد با كاربر نرم افزار جهت آموزش كار با نرم افزار و ... توضيح بيشتري بدهند .
خلاصه كلام ، اساتيد محترم ما براي تحويل پروژه چه نكاتي را بايد رعايت كنيم .

mohammad diba
شنبه 14 فروردین 1389, 08:07 صبح
با تشکر از شما دوست عزیز
اولین نکته ای که من خودم خیلی وقتها فراموش می کنم add کردن تمام فونتهای استفاده شده است
2- اسکریپت گرفتن از دیتابیس برای ساختن دیتابیس در کامپیوتر مقصد
3-بعد از نصب برنامه تعریف یک JOB برای پشتیبان گیری اتوماتیک برنامه و....

mohammad_2039
شنبه 14 فروردین 1389, 09:23 صبح
با سلام و تبریک سال نو
از جمله کارهای مهم تهیه یه setup کامل برای برنامه می باشد. باید بدونید اکثر کاربرانی که قراره از برنامه شما استفاده کنن Data Entry رو هم به زور انجام میدن:لبخند: پس نمیتونی بهش بگی sql server نصب کنه و بانک ها رو attach کنه بعد netframework نصب کنه، فونت ها رو کپی کنه و هزارتا کار دیگه:گیج::گیج: پس حد اقل باید یه setup بسازی که SqlDE رو نصب کنه بانک رو attach کنه netframework رو نصب کنه و فونت ها رو هم کپی کنه و خلاصه بگم ،کاربر setup رو که زد با چند تا nex همه چیز ردیف شه:تشویق: وگرنه :گریه::عصبانی++::قهقهه::متفکر:

csharpprogramer88
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 20:29 عصر
چرا هيچكس هيچي نميگه يعني واقعا دوستان تجربه تحويل پروژه ندارن

teona asemani
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 21:52 عصر
سلام اگه جواب این درخواست داده بشه خیلی خوبه .من یه برنامه برای یک شرکت ساختم با این مشکل روبرو هستم و اینکه تازه کارم واقعا اگه کسی تجربه داره بذاره.

teona asemani
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 22:07 عصر
به این یه نگاه بندازین الآن پیدا کردم
جستجو کنید پیدا میکنید
نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت

csharpprogramer88
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 20:28 عصر
يكي از نكاتي خودم نمي دونستم و با ياري بچه ها متوجه شدم

مرحله اول :
در مسير \bin\Debug كه مسير فايل exe برنامه است ديتابيس خودت رو به اينجا منتقل كن
مرحله دوم :
به محيط پروژه برو و كانكشن استرينگي را كه تعريف كردي طبق چيزي كه مي گم تغيير بده
منوي data/add new datasource و next را بزن و از كومبو ديتابيس خودت را انتخاب كن و روي new connection كليك كن و change را بزن و microsoft sql server database file را بزن از اينجا brows را بزن و برو در مسير bin\Debug و ديتابيس خودت را كه به اينجا انتقال دادي انتخاب كن پس از ok روي +connection string كليك كن و از connection string ساخته شده كپي بگير و cancel را بزن كانكشن استرينگ كپي گرفته شده را جاي كانكشن استرينگ قبل كپي كن
با اين روش مي توني ستاپ خودت را به هر كامپيوتري منتقل كني يعني من با اين روش به چندتا سيستم انتقال دادم مشكي نداشت

التماس دعا

csharpprogramer88
سه شنبه 08 تیر 1389, 12:13 عصر
دوستان عزيز خواهشا تجربه هاشونو به اشتراك بزارن اين تاپيك ميتونه مشكل خيلي ها را حل كنه
با تشكر

abdollah51
شنبه 12 تیر 1389, 07:54 صبح
دوستان عزيز خواهشا تجربه هاشونو به اشتراك بزارن اين تاپيك ميتونه مشكل خيلي ها را حل كنه
با تشكر

برا این کار باید حتما sql express نصب کرده باشیم؟conection ctring را کدو م قسمت برنامه باید جایگزین قبلی کنیم؟