PDA

View Full Version : سوال: مشکل با ورود عدد در ابتدای عبارات

hamidcha
جمعه 13 فروردین 1389, 21:59 عصر
با سلام

مشکل اساسی من این است که تکس باکسی دارم که باید در آن عبارت ها ی متفاوت وارد شود در بعضی وارد ابتدا عدد وارد می شود و این باعث می شود جای عدد که در ابتدا باید باشد تغییر می کند به انتهای متن می آید

Peyman.Gh
جمعه 13 فروردین 1389, 22:25 عصر
بنظرم سوال نا مفهوم میباشد.
بیشتر توضیح دهید یا پروژه را ضمیمه کنید.

hamidcha
جمعه 13 فروردین 1389, 23:45 عصر
با تشکر از شما
به عنوان مثال شما می خواهید عبارت زیر را وارد نماید
5 برنامه نویس
مشاهده خواهید کرد در تکس باکس می شود بصورت
برنامه نویس 5
نوشته خواهد شد

Alireza_Salehi
شنبه 14 فروردین 1389, 00:11 صبح
direction مربوط به TextBox را برابر با rtl قرار دهید.

<asp:TextBox runat="server" Style="direction:rtl"

hamidcha
شنبه 14 فروردین 1389, 00:28 صبح
این مشکل حال میشه ولی مشکل کلی در عباراتی به وجود می آید که با استفاده از علامت / جدا می شوند مثل تاریخی که در متن باید وارد شود یا حالت اعشاری و زمانی که با ویندوز هامختلف اطلاعات خوانده شود جایی اعداد عوض می شود و اطلاعات بهم خورد می شود و برای اینکه بهم خوردگی عبارت در ویندوز های مختلف نداشته باشم که تکس باکس ورود اطلاعات و نمایش آن را بصورت زیر نوشتم باید به اینکته توجه داشت که ما تکس باکس داریم عبارت در آن وارد می شود که متن یک متن حاوی تاریخ و عبارات اعشاری و غیر باشد و باید این عبارت بروی صفحه های مختلف چه ویندوز که فارسی پیش فرض زبان آن است یا نیست یصورت یکسان نمایش داده شود

<div dir="ltr" lang="es-us" style="width: 200px; text-align: right;">
<asp:TextBox ID="txt_rop3" Style="direction:ltr;text-align: right;" runat="server" Text='<%# Bind("rop3") %>' Width="350px"></asp:TextBox>
</div>

<div dir="ltr" lang="es-us" style="width: 100%; text-align: right;">
<samp dir="ltr" lang="en" style ="text-align:right; font-family: tahoma; font-size: 9pt;">
<%#Eval("rop3")%>
</samp>

</div>

Alireza_Salehi
شنبه 14 فروردین 1389, 20:54 عصر
نکته اول این که از inline css استفاده نکنید. یک کلاس در فایل css تعریف کنید و به CSSClass مربوط به TextBox نسبت دهید.

نکته دوم: متاسفانه نحوه برخورد مرورگر اینترنت اکسپلورر با مرورگرهای دیگه در زمینه نمایش جهت متن های bidi متفاوت هستش.

راه حل اینه که مخاطبین سایت خود را شناسائی کنید، یعنی:
1. از چه مرورگرهایی استفاده می کنند
2. از چه سیستم عامل هایی استفاده میکنند

باید برای حالتهای مختلف متن فارسی فایل های CSS مختلف طراحی کنید و در هنگام درخواست کاربر با توجه به سیستم عامل و مرورگر مربوطه استایل مناسب را به صفحات اعمال کنید.

با یک استایل واحد نمی توان همه مرورگرها را ساپورت کرد.

در حال حاظر به نظر من پشتیبانی از مرورگرهای قدیمی تر از این معنی و توجیه مالی و عقلانی ندارد:
1. اینترنت اکسپلورر قبل از 6
2. فایرفاکس قبل از 2
3. اپرا قبل از 9
4. سافاری قبل از 3
5. کروم قبل از 2

وب سایت باید مبتنی بر استاندارد UTF-8 و کاراکتر های فارسی باشد (مثلا ی به جای ي)
نمایش وب سایت در مرورگرهایی که یونیکد ساپورت نمی کنند معنی ندارد، مگر این که کارفرما هزینه اضافی سازگارسازی را پرداخت نماید.

hamidcha
شنبه 14 فروردین 1389, 22:06 عصر
از راهنمایی شما متشکرم

حال یک سئوال دارم مشکلی ندارم کاربرها را محدود می کنم از یک مرورگر استفاده کنند ولی آیا امکان دارد فقط کاربرانی اجاز ورود داشته باشند که regional and language آنها بر روی farsi تنظیم شده باشد در غیر اینصورت اجازه ورود نداشته باشند

hamidcha
یک شنبه 15 فروردین 1389, 11:24 صبح
با تشکر از دوستان مشکلم حال شد

با دستورات دات نت کاربر مجاز به ورود است که regional and language آن بر روی فارسی تنظیم شده باشد اینصورت استیل مورد استفاده درست شده و نمایش اطلاعات اعشاری و تاریخ برای کاربران مختلف یکسان می باشد