View Full Version : دیگر محصولات embarcadero
Unknownlive
جمعه 13 فروردین 1389, 22:41 عصر
سلام،من یه سوال در مورد شرکت معظم embarcadero داشتم که فکر کردم اینجا بهترین جاست زیرا کاربران دلفی این شرکت را بیشتر می شناسن سوال من در مورد سایر محصولات این شرکت بود که ایا کسی می تونه توضیحاتی مختصر در مورد محصولاتش بده مخصوصا در مورد نرم افزار های مربوط به پایگاه داده این شرکت مخصوصا Rapid SQL® که ظاهرا مولتی پلتفرم هم می باشد اگه کسی می تونه لینک دانلود برنامه هاشو بده مخصوصا این رپید را خیلی باحالاه انگار با تشکر
vcldeveloper
شنبه 14 فروردین 1389, 00:26 صبح
اگه کسی می تونه لینک دانلود برنامه هاشو بده مخصوصا این رپید را خیلی باحالاه انگار با تشکر
نرم افزارهای این شرکت تجاری هستند، و قرار دادن لینک دانلود نسخه کامل آنها خلاف قوانین سایت هست.
سوال من در مورد سایر محصولات این شرکت بود که ایا کسی می تونه توضیحاتی مختصر در مورد محصولاتش بده
Embarcadero اساسا یک شرکت تولید نرم افزارهای طراحی و مدیریت بانک های اطلاعاتی بود، و در حوزه تولید نرم افزارهای برنامه نویسی فعالیت نمی کرد، تا اینکه بخش توسعه نرم افزار بورلند را خریداری کرد.
در حال حاضر تمامی نرم افزارهای مرتبط با برنامه نویسی این شرکت محصولات گذشته بورلند هستند.
نرم افزارهای مدیریت بانک اطلاعاتی Embarcadero همگی cross-platform هستند، و قابلیت های خوبی دارند، هر چند از رابط کاربر آنها انتقاداتی میشه. یکی از اهداف شرکت Embarcadero برای دلفی هم گسترش آن بر روی پلت فرم های مختلف هست، و شعارشان در این زمینه Delphi Everywhere هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.