View Full Version : نظر سنجی از اینده دلفی و شرکت embarcadero
Unknownlive
جمعه 13 فروردین 1389, 22:46 عصر
با سلام من به عنوان یک برنامه نویس می خواستم نظر دوستان را در خصوص اینده دلفی بعد از واگذاری ان به embarcadero بدونم مخصوصا این شرکت فعالیت های زیادی در خصوص زبان های برنامه نویسی داستن و ظاهرا با بی طرفی قصد کار بر روی جاوا و سی را نیز هم دارند و محیط های هم برای رابی تولید می کند لطفا نظر های خود را در خصوص این 2 موضوع مطرح کنید به نظر بنده دلفی توسط برلند داشت به سوی نابودی می رفت که نجات یافت تنها امید در نا امیدی جای بود که embarcadero خلاف برلند که دست از گسترش این زبان کشید embarcadero امید نا امیدان را زنده کرد و ....
Unknownlive
جمعه 13 فروردین 1389, 22:55 عصر
با عرض معذرت گزینه embarcadero با مایکروسافت رقابت می کند اما پیروز نیست اطلاح می شود و به embarcadero با مایکروسافت رقابت سنگینی می کند و احتمالا پیروز تغییر می کند
Unknownlive
جمعه 13 فروردین 1389, 22:57 عصر
لطفا دوستان به لینک http://www.embarcadero.com/products مراجعه و تمام محصولات این شرکت را ببینند
این لینک جوایز شرکت http://www.embarcadero.com/news/awards که تنها 4 تای ان در سال 2009 بوده و یکی برای توسعه دلفی.
این لینک نیز رویداد های شرکت http://etnaweb04.embarcadero.com/news/events.php
لطفا لینک ها را ببینید و سپس در نظر سنجی شرکت کنید.
AliReza Vafakhah
شنبه 14 فروردین 1389, 13:21 عصر
دوستان مدیر خیلی عذر می خوام من در نظر سنجی گزینه 2(شرکت برلند برای توسعه بهتر بود.) را اشتباه انتخاب کردم ، اگه امکانش هست ویرایش شود.
با تشکر
SAASTN
شنبه 14 فروردین 1389, 20:43 عصر
سلام
تمام گزینه های نظرسنجی به نوعی به رویارویی مایکروسافت و دلفی اشاره دارند، شاید با توجه به ارائه محصولی مانند prism جای گزینه "این دو با هم همکاری کرده و در نهایت همه سفیدبخت می شوند" خالی باشد.
البته احتمال اضافه شدن سینتکسی مانند پاسکال هم به مجموعه VS خیلی ضعیف نیست. درست مانند کاری که بورلند با C#Builder و C++Builder کرد.
هرچند من خودم با بسم الله گفتن گزینه اول رو انتخاب کردم.
Unknownlive
شنبه 14 فروردین 1389, 20:55 عصر
SAASTN جان نمیشه برایه prism این دو شرکت را دوست دانست همانطور که مایکروسافت با اینتل نزدیک ترین همکاری را می کنند می بینیم که اختلاف های گسسته ای باهم دارند از گسترش لینوکس توسط اینتل گرفته تا توسعه سی پلاس و .... دلفی یک برنامه نویسی کاربردی کاملا هم کاربرد سی شارپ و استدیو بانک اطلاعاتی و ای ار کشی و ده ها برنامه دیگر نیز از سوی امبرا ارائه شده که نظیر ان را مایکروسافت نیز دارد و رقابت نزدیکی بین این 2 شرکت هست همیشه رقابت سالم بوده و بخاطر یک برنامه به عنوان prism با هم دوست نمیشن مثلا AMD با اینتل برای Fusion همکاری کرده ایا حالا میشه بگی باهم دوست هستند ؟!!! مایکروسافت با در افتادن با برلند تا به حال نیت خود را نشان داده امبرا که چه بد تر
SAASTN
شنبه 14 فروردین 1389, 21:20 عصر
مثلا AMD با اینتل برای Fusion همکاری کرده ایا حالا میشه بگی باهم دوست هستند ؟!!!
AMD و اینتل احتمالا در مورد Fusion به این نتیجه رسیدند که همکاری در مورد این موضوع خاص بهتر از رقابته. من هم با توجه به موضوع تاپیک این مسئله رو تنها در مورد دلفی عنوان کردم. prism نشون میده که امبرا (ما رو راحت کردی، اسم کاملش درست تو زبونم و انگشتام نمی چرخه :لبخند:) فعلا مایکروسافت رو راضی کرده که کاری به بازار توسعه دهنگان پاسکال نویس نداشته باشه. اگه قرار بود کاملا دوست باشن که می شدن یه شرکت با یه اسم.
alinikaein
یک شنبه 15 فروردین 1389, 09:07 صبح
ضمن اين كه شما فقط به فكر مايكروسافت نبايد باشيد، در آينده به احتمال زياد شاهد سيستمعاملي خواهيم بود كه توسط گوگل ارائه خواهد شد، در اين حالت چه بسا امبرا (واقعاً دستت درد نكنه كه راحت كردي تلفظش را)، با توجه به سياست Cross Platform خودش، پيروز ميدان خواهد بود.
يا علي... موفق باشيد...
Felony
یک شنبه 15 فروردین 1389, 09:41 صبح
با توجه به سیاست ها در پیش گرفته شده توسط Embarcadero ، در صورت ادامه دادن این سیاست ها بی شک دلفی قدرت بی چون و چرا در توسعه نرم افزار خواهد بود .
Unknownlive
یک شنبه 15 فروردین 1389, 19:41 عصر
در خصوص به جواب چندی از دوستان باید عرض کرد در خصوص صحبت اول که سیستم عامل گوگل است به عقیده بنده حالا حالا نه گوگل می تونه در حیته کاری مایکروسافت دخالت کنه و نه مایکروسافت در حیته گوگل من نمی دانم جنگ این دو شرکت برسر چیه دقیقا اما عرضه یک سیستم عامل نیاز به حمایت شرکت های سخت افزاری داره و در وحله بعدی حمایت توسعه دهندگان نرم افزاری و بعد کاربران در خصوص اینکه گوگل بر روی هسته لینوکس کار می کنه و امیدی نیست چیزی فراتر از یک لینوکس با ابزارهای گوگلی(در بهترین حالت پیشرفته) عرضه کنه هم اکنون سال هاست لینوکس ناکامی داشته و گوگل نمی تواند چندان فراتر برود از روی دیگر سال ها نیاز به عرضه یک سیستم عامل می باشد تا سخت افزار ها بتوانند خود را مورد پشتیبانی ان قرار دهند امری که هنوز لینوکس نتوانسته به کاملی انجام دهد از طرفی توسعه دهندگان بزرگ که مایکروسافتی هستند سال ها وقت نیاز دارند تا در صورت تعیید سیستم عامل لینوکس نسخه قابل اجرا بر ان تولید کنند از بزرگترین شرکت ها اتودسک،ادوبی،سایبرلینک،کا رل و. .. می باشند از طرفی چون مایکروسافت با سیاست خاص خود یکی از بزرگترین تولید کننده سخت افزاری و توسعه نرم افزار است بعید به نظر میاد گوگل کاری کند مایکروسافت سال ها تجربه خصوصا در توسعه نرم افزار دارد مخصوصا اینکه ارائه دهنده زبان های برنامه نویسی می باشد و حتی سی پلاس نیز کراس پلت فرم هست می تواند مزایای خاصی باشد همه برنامه نویسان می دانند قوی ترین زبان سیستمی سی پلاس هست و قوی ترین کامپایلر نیز در اختیار مایکروسافت می باشد پس گوگل بی تجربه در امر سیستم عامل نمی تواند کاری بکند مخصوصا مایکروسافت که داره سیاست لینوکس دوستی را اجرا می کنه از جمله این سیاست ها شناسای لینوکس در بوت ویندوز در اینده !!! عرضه سیستم فایلی با قابلیت شناخت فایل های لینوکس !!! ارائه خانواده دات نت بر روی لینوکس !!!گسترش و همکاری بسیار نزدیک با ناول و اراه سوزی که از لینوکس مایکروسافتی نیز یاد می شود می تواند اینده روشن برای مایکروسافت داشته باشد ازطرفی کم کردن قیمت سیستم عامل و کار بر روی سیستم عاملی به غیر از ویندوز به نام میدوئی که اپن سورس هست و خیلی فوق العاده می تواند تمام این ها را شمشیر اینده مایکروسافت دانست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.