View Full Version : عدم امکان قراردادن لینک در امضاء
Soroush.Sarabi
شنبه 14 فروردین 1389, 11:02 صبح
سلام طبق صحبتی که با آقای کشاورز داشتم قرار شد محدودیت درج لینک در امضاء حذف شود.
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 14 فروردین 1389, 18:18 عصر
سلام، موضوع به آقای کرامتی مربوط میشه. ایشون چند روزی نیستند، به همین دلیل فعلا نمیشه کار خاصی در این زمینه کرد، و باید صبر کرد.
حامد مصافی
یک شنبه 15 فروردین 1389, 10:46 صبح
ببخشيد كدام محدوديت؟ الان كه در امضاي همه لينك هست!!!
vcldeveloper
یک شنبه 15 فروردین 1389, 10:53 صبح
ظاهرا این دوستان در ویرایش امضاء خودشان مشکل دارند. امضاء هایی که از قبل دارای لینک بودند، تا زمانی که ویرایش نشند، نباید این مشکل را داشته باشند.
heartshunter
یک شنبه 15 فروردین 1389, 10:54 صبح
اگر الان بخواهید لینک جدید قرار بدید امکانش وجود نداره.
لینک هایی که قبلا ایجاد شدن , پابرجاست
mohammad.sakhidel
شنبه 21 فروردین 1389, 10:10 صبح
سلام به همگی مخصوصاً مدیرای سایت و مخصوصاً آقای کرامتی عزیز
لطفاً اگه امکانش هست قرار دادن لینک تو امضا رو فعالش کنین ، امضای منو ببینین مجبور شدم تکست بنویسم.
تا اونجایی که من میدونم این لینک توی امضا ها به ارتقاء سایتمون توی گوگل هم کمک میکنه.
لطفاً:بوس:
-----------------------------------------------------------------
بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت (http://www.bazaremarzi.com)
mohammad.sakhidel
شنبه 28 فروردین 1389, 20:00 عصر
آقای علی کشاورز پس چی شد؟ با آقای کرامتی صحبت نکردین؟
vcldeveloper
شنبه 28 فروردین 1389, 20:16 عصر
آقای علی کشاورز پس چی شد؟ با آقای کرامتی صحبت نکردین؟
من جایی گفتم با آقای کرامتی در این مورد صحبت می کنم؟! گفتم موضوع به آقای کرامتی مربوط میشه.
شما اگر نقطه نظری در این زمینه دارید، می تونید با خودشون در میون بزارید.
mohammad.sakhidel
یک شنبه 29 فروردین 1389, 10:54 صبح
سلام طبق صحبتی که با آقای کشاورز داشتم قرار شد محدودیت درج لینک در امضاء حذف شود.
با تشکر
سلام، موضوع به آقای کرامتی مربوط میشه. ایشون چند روزی نیستند، به همین دلیل فعلا نمیشه کار خاصی در این زمینه کرد، و باید صبر کرد.
فکر می کنم باید از این دوتا نتیجه گرفت که شما با آقای کرامتی صحبت میکنین.
من جایی گفتم با آقای کرامتی در این مورد صحبت می کنم؟! گفتم موضوع به آقای کرامتی مربوط میشه.
شما اگر نقطه نظری در این زمینه دارید، می تونید با خودشون در میون بزارید.
فکر می کنم جاش همینجا باشه.
آقای کرامتی خواهشاً محدودیت لینک تو امضا رو لغوش کنین.
من چند تا تاپیک دارم که میخوام لینکشونو بذارم تو امضام و همچنین لینک سایتمو.
فکر میکنم کاربرای زیادی اینو میخوان.
-----------------------------------------------------------------
بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت (http://www.bazaremarzi.com)
Apache66
جمعه 14 خرداد 1389, 10:39 صبح
همچنان منتظریم !
alireza_s_84
جمعه 14 خرداد 1389, 11:36 صبح
من فکر میکنم همونطور که مدیران سایت از کاربران انتظار دارند تا قوانین سایت رو رعایت کنند و اگر پستی هم حذف شد (چه با دلیل موجه چه بی دلیل موجه) اعتراضی نکنند خب این حق برای کاربران هست که از مدیران انتظار داشته باشند تا کار به این کوچکی رو براشون انجام بدهند.
نهایتا سودی که کاربر از اینکار میبره درج یک لینک وب سایته خودشه (اگه داشته باشه) و بیشتر مزایا بر میگرده به ارتقای سطح کیفی سایت. از اونجا که اکثر کاربران در امضای خودشون تاپیکهای پرمحتوا و مفیدی رو (از نقطه نظر شخصی خودشون) قرار میدن لذا با اینکار میشه گفت تعداد پستهای تکراری کاهش پیدا میکنه ، امتیاز و رتبه کاربر با بازدید اون تاپیک بالا میره ، شناسایی کاربران فعال و با دانش راحتتر میشه و در نهایت خیلی از مطالبی که باید با جستجو بدست بیاد رو میشه در امضای افراد مشاهده کرد.
بنظر من این کمترین حقی هست که متاسفانه از بیشتر کاربران گرفته شده بخصوص کاربرانی که روزانه بیش از چند ساعت وقت گرنبهای خودشون رو توی این وب سایت هستند و واقعا بی انصافیه اگر کاربری که فعال هست و منظم نتونه یک لینک ناقابل رو توی امضای خودش قرار بده.
البته فکر میکنم این مورد به آقای کرامتی مربوط باشه که از اینجا تقاضا میکنم حداقل برای کاربران فعال سیستم این قابلیت رو فعال کنند تا حقوق دو طرف مقابل رعایت بشه.
Apache66
جمعه 14 خرداد 1389, 12:02 عصر
حداقل لینک ها را آزاد کنید ولی گذاشتن عکس در امضا را بردارید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.