ورود

View Full Version : دیروز اولین روز فروش iPad این انقلاب تکنولوژی

firelinemx
یک شنبه 15 فروردین 1389, 00:35 صبح
دیروز تمام کسانی که این محصول را پیش خرید کردند به فروشگاه Apple رفتند و iPad خود را تحویل گرفتند. بازار نرم افزار آن هم داغ داغ است من نمی دانم این همه پول از کجا برای تبلیغات گیر می آورند.

تو این آدرس (http://www.bebinim.com/posts/34) درباره دیروز و همچنین سوال من یک حدس هایی زده که برام جالب بود.

http://www.bebinim.com/posts/34 (http://www.bebinim.com/articles/34)

JaguarXF
سه شنبه 17 فروردین 1389, 08:22 صبح
امروز یکی از همکاران با خودش آورده بودش . همچین آش دهن سورزی نیست . گرچه به نظر من نون امثال nook رو میتونه آجر کنه . لقمه حروم هم که خوردن نداره

Alireza_Salehi
سه شنبه 17 فروردین 1389, 09:41 صبح
انقلاب تکنولوژی!:قهقهه:

میشه چند تا از انقلاب هاش رو نام ببرید؟
افزایش طول و عرض iPhone هم شد انقلاب؟

Felony
سه شنبه 17 فروردین 1389, 10:08 صبح
لقمه حروم هم که خوردن نداره
:متفکر:منظورتون چیه ؟ یعنی اگر الان مایکروسافت یک محصول بهتر از iPod شرکت Apple بده و فروش iPod کم بشه این پول به دست اومده حرام هست ؟!؟!؟!

:قهقهه:

Open-Source
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:29 عصر
امروز یکی از همکاران با خودش آورده بودش . همچین آش دهن سورزی نیست . گرچه به نظر من نون امثال nook رو میتونه آجر کنه . لقمه حروم هم که خوردن نداره

با این حرفتون موافقم.
من منکر خوب بودن و جدید بودن محصولات اپل نیستم ولی به نظر من 80 درصد فروش محصولات اپل در دلیل تبلیغات گسترده این شرکت و دوستاران این شرکت هستش.(مثلا همین آی پد)

JaguarXF
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 08:03 صبح
:متفکر:منظورتون چیه ؟ یعنی اگر الان مایکروسافت یک محصول بهتر از iPod شرکت Apple بده و فروش iPod کم بشه این پول به دست اومده حرام هست ؟!؟!؟!

و البته طبیعیه که جمله آخرش sense of humor بود.

firelinemx
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 16:05 عصر
به نظر بزرگان این فن انقلاب بوده است. ارزش یک تابلوی هنری را هنرمند می داند نه نانوا.

Alireza_Salehi
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 16:19 عصر
به نظر بزرگان این فن انقلاب بوده است. ارزش یک تابلوی هنری را هنرمند می داند نه نانوا.
بزرگان فن را نمی شناسید، به موازارت اپل شرکت های دیگر هم چنین تبلتی ارائه کرده اند.
از لحاظ فنی برخی قابلیت های ipad بهتر و بعضی بدتر بوده اند.
فناوری جدیدی در ipad ارائه نشده است.

بالای صفحه نوشته برنامه نویس، نانوائی جای دیگست.

HamedNet_ir
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 19:06 عصر
اگر بزرگان شما همان وبلاگهای فارسی زبان طرفداران سخت اپل هستند که ...
میشه بفرمائید این چه انقلابی بود؟ بقول یکی از عکسها , آی پد نتیجه ی چسباندن 4 تا آیفون بوده و بس!
این نوآوریست؟

بالای صفحه نوشته برنامه نویس، نانوائی جای دیگست.

armanqd
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 00:32 صبح
دوستان راست میگن دیگه این که نشد تبلیغ
من هم با این کارای اپل موافق نیستم همش تبلیغاته ولی واقعا جی هستن این محصولاتی که درست میکنه

بعداز معرفی ipad سایت engadget یه پست زد که شما تا چه حد به حرفای اپل اعتماد دارید
همه ی اهل تکنولوژی با این محصول موافقت نکردن
الان شما میتونید با این پول
یه joojoo بگیرید با سخت افزار قویتر یا این دستگاه هایی که با tegra 2 کار میکنن که اتفاقا یکیشون دیروز بود به نمایش در اومد
البته قبلش معرفی شده بود ولی جزات نداشت
اخه خودتون بگید یه دستگاه با os ipad بیشتر میارزه یا یه تبلی با تگرا 2 که خیلی قویتر از چیپ ای پد هست و روش میشه از اندروید استفاده کرد

programmer2010
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 01:14 صبح
در اولین روز عرضه قفل Ipad شکسته شد.
منبع
(http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=92217)

firelinemx
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:23 صبح
اگر بزرگان شما همان وبلاگهای فارسی زبان طرفداران سخت اپل هستند که ...
میشه بفرمائید این چه انقلابی بود؟ بقول یکی از عکسها , آی پد نتیجه ی چسباندن 4 تا آیفون بوده و بس!
این نوآوریست؟

آقا نه من سرمایه گذار iPad هستم و نه سودی ازفروش iPad می ره تو جیبم. نه تا حالا سایت فارسی خوندم جز یک سایت که فکر می کنم اطلاعاتشون منطقی است. اونم اینه www.bebinim.com/ipad (http://barnamenevis.org/forum/www.bebinim.com/ipad)

احساس می کنم یک ذره کم لطفی است که دوستمان اشاره کردند که iPad همان iphone است که دو سرش را کشیدن و این تکنولوژي نیست؟؟؟ واین حرفی ایست که تو سایت برنامه نویس از طرف آدم های حرفه ای یک ذره غیر حرفه ای و غیر فنی است.

یک دوست دیگرمونم اشاره کرد یکی از دوستانشان تو شرکت داره. اگر ایران هستید لطفا به من یاد بدید چطور اینقدر سریع بدست آوردند. من که خودم پیش خرید کردم اونم فقط یک عدد و تازه ۳ روز پیش تو آمریکا دوستم تحویلش گرفت و برام فرستاد هنوز بدستم نرسیده!!!!!؟؟؟؟؟

من فکر کنم هر ۱ میلیمتر بزرگ تر کردن آن هنره. بعدشم حالا امروز iPad بود فردا هم DELL و HP و بقیه هم می آیند تو بازی (از لحاظ تکنولوژی همه با هم آمدند ولی اپل اول به بازار آورد). تازه همین سایت ببینیم امروز گفت نوکیا هم می خواهد بسازد چند روز دیگم LG و SUMSUNG هم می سازن! به نظر من اگر انقلاب نبود پس چرا این همه کمپانی دارن شروع به طراحی و ساختش می کنن.

بعدش فکر می کنم درک ما از تکنولوژی جدید با هم متفاوت است اونم تو زبان فارسی. من نمی دونم اگر به این محصول تکنولوژی نگم واقعا چی باید بگم. شما اسم بگذارید من از این به بعد صداش کنم. iPhone کشیده - تکنولوژی تخت دراز و...

ممنون از همه نظرات

firelinemx
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:24 صبح
تازه خبر نداری که Wifi آن هم مشکل (http://bebinim.com/posts/37/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%20%D8%B1%D9%88%D8%B 2%20%D9%BE%D8%B3%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%AA%D8%AD%D9% 88%DB%8C%D9%84%20iPad:%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF% D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%20iPad%20%D8%A8%D8%A7%20Wi fi%20%D8%A2%D9%86%20%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%20%D8 %AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF.html)داره. همه شاکین -

HamedNet_ir
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:45 صبح
من فکر کنم هر ۱ میلیمتر بزرگ تر کردن آن هنره. بعدشم حالا امروز iPad بود فردا هم DELL و HP و بقیه هم می آیند تو بازی (از لحاظ تکنولوژی همه با هم آمدند ولی اپل اول به بازار آورد). تازه همین سایت ببینیم امروز گفت نوکیا هم می خواهد بسازد چند روز دیگم LG و SUMSUNG هم می سازن! به نظر من اگر انقلاب نبود پس چرا این همه کمپانی دارن شروع به طراحی و ساختش می کنن.

دوست من! نوکیا که کلی وقت پیش تبلت داده بیرون! پس نتیجه میگیریم که نوکیا انقلاب کرده چون اپل هم یکی داده بیرون! دوست گل من! تکرار و الگو برداری که انقلاب نیست! اگر اینطوریه , پس فروم برنامه نویسی هم انقلاب بوده که اومدن این سایت رو ساختن!
نظر ما این هست که اینقدر هم آش دهن سوزی نیست که بهش گفت انقلاب!

من فکر کنم هر ۱ میلیمتر بزرگ تر کردن آن هنره.
هنر اون هست که شما با گرفتن کمترین فضا , توان مصرفی بیشترین کارایی رو داشته باشین!
اگر بخواین من همون ipad رو براتون میسازم در ابعاد 10 در 10 متر! ( خیلی هنر میکنما! )

احساس می کنم یک ذره کم لطفی است که دوستمان اشاره کردند که iPad همان iphone است که دو سرش را کشیدن و این تکنولوژي نیست؟؟؟ واین حرفی ایست که تو سایت برنامه نویس از طرف آدم های حرفه ای یک ذره غیر حرفه ای و غیر فنی است.

من خودم رو حرفه ای نمیدونم ( کلی راه پیش رو دارم تا به گرد پای بسیاری از استادان این فروم برسم ) ولی تا اونجایی که من خوندم ( چه انگلیسی و چه فارسی ) تفاوتی محسوسی بین آیتاچ و آی فون با این آی پد جدید اپل نمیبینم!

بهر حال امیدوارم این بحث به جنجال کشیده نشه و منطقی و به دور از توهین ( همچنان که هست ) ادامه پیدا کنه!

موفق باشید!

Alireza_Salehi
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 13:57 عصر
آقا نه من سرمایه گذار iPad هستم و نه سودی ازفروش iPad می ره تو جیبم. نه تا حالا سایت فارسی خوندم جز یک سایت که فکر می کنم اطلاعاتشون منطقی است. اونم اینه www.bebinim.com/ipad (http://barnamenevis.org/forum/www.bebinim.com/ipad)

یک دوست دیگرمونم اشاره کرد یکی از دوستانشان تو شرکت داره. اگر ایران هستید لطفا به من یاد بدید چطور اینقدر سریع بدست آوردند. من که خودم پیش خرید کردم اونم فقط یک عدد و تازه ۳ روز پیش تو آمریکا دوستم تحویلش گرفت و برام فرستاد هنوز بدستم نرسیده!!!!!؟؟؟؟؟

بعدش فکر می کنم درک ما از تکنولوژی جدید با هم متفاوت است اونم تو زبان فارسی. من نمی دونم اگر به این محصول تکنولوژی نگم واقعا چی باید بگم. شما اسم بگذارید من از این به بعد صداش کنم. iPhone کشیده - تکنولوژی تخت دراز و...

ممنون از همه نظرات
اصلا بحث کم لطفی و این چیزها نیست بحث فنیه و نه هنری...
اول این که چنین چیزی را قبل از اپل هم ارائه داده اند...
ثانیا این آی پد آنقدر اشکال داره که صدای همه رو درآورده...
ثالثا بسیاری امکانات بدوی و اولیه که در هر محصولی پیدا میشه رو نداره ...

اصلا تبلت ساختن که چیز جدیدی نیست قبلا هم تبلت بوده است. منتها اون قبلی ها اینقدر تبلیغ نکرده بودن.

جستجو در گوگل که بلدید؟ این موارد را سرچ کنید:
ipad a disappointment
ipad problems
ipad drawbacks
ipad limitations
ipad doubts
ipad issues
ipad jokes
آنقدر کمبود و مشکل داره که همه جا نوشتن.

اپل = تبلیغات و دیگر هیچ

قیمت به امکاناتش نمی ارزد
کانکتورهای رایج ندارد (برای هر وسیله ای آداپتور جداگانه لازم دارد) - الان دیگه همه چی پورت USB داره
سیم کارت معمولی نمی خورد
خروجی تلویزیون ندارد یا هر نوع خروجی دیگری ندارد
باتری قابل تعویض ندارد (خراب شه باید کل آی پد رو عوض کنید)
پردازنده ای که در آن استفاده شده به اندازه قیمتش کارائی ندارد
از فلش پلیر پشتیبانی نمی کند
مموری کارت نمی خورد - یعنی محدود به همان حافظه خودش هستید
نمی توان چند برنامه را همزمان اجرا کرد
تایپ کردن به استناد بسیاری سایتها خیلی سخت است (کیبورد جدیدش بدرد نمیخوره)
به اذعان بسیاری سایتها اصلا خوش دست نیست (چه موقع بازی چه موقع تایپ کردن)
رزولوشن صفحه نمایشش مثل تلویزیون است و عریض نیست. (آن هم در دنیای HD)
3G داره ولی بدون VoIP ...
همه اینها به کنار به قیمتش اصلا نمی ارزه...

شاید به درد بعضی ها بخورد...