View Full Version : سوال: هماهنگی سایت با Firefox
emperor8778
یک شنبه 15 فروردین 1389, 11:50 صبح
سلام به همگی. من در حال طراحی یه سایت تقریباً ساده ASP.NET در محیط VS2008 و با استفاده از C# هستم. مشکلی که من دارم اینه که در مرورگر IE سایت من بطور صحیح و کامل نمایش داده میشه، ولی در مرورگر فایرفاکس خاصیت وسط چین جدول اصلی سایت کار نمی کنه و وقتی که سایت رو با فایرفاکس باز می کنم همیشه محتویات سایت در سمت چپ مانیتور قرار داره. من سایت های زیادی رو دیدم که با ASP.NET در محیط VS2008 طراحی شدن و با فایرفاکس هم مشکلی ندارن. خواهشاً بهم بگین چطور می تونم سایتم رو با فایرفاکس هماهنگ کنم. پیشاپیش ممنون.
mehdi.mousavi
یک شنبه 15 فروردین 1389, 12:58 عصر
سلام به همگی. من در حال طراحی یه سایت تقریباً ساده ASP.NET در محیط VS2008 و با استفاده از C# هستم. مشکلی که من دارم اینه که در مرورگر IE سایت من بطور صحیح و کامل نمایش داده میشه، ولی در مرورگر فایرفاکس خاصیت وسط چین جدول اصلی سایت کار نمی کنه و وقتی که سایت رو با فایرفاکس باز می کنم همیشه محتویات سایت در سمت چپ مانیتور قرار داره. من سایت های زیادی رو دیدم که با ASP.NET در محیط VS2008 طراحی شدن و با فایرفاکس هم مشکلی ندارن. خواهشاً بهم بگین چطور می تونم سایتم رو با فایرفاکس هماهنگ کنم. پیشاپیش ممنون.
سلام.
اشکال از IDE نیست، اشکال از طراحی HTML، CSS یا کدهای Client-Side (یا هر سه با هم) هستش. من تاپیک رو به بخش Web Development منتقل می کنم، تا اونجا جزییات رو مطرح کنید و پاسخ مقتضی رو دریافت کنید.
موفق باشید.
alireza_s_84
یک شنبه 15 فروردین 1389, 14:00 عصر
سلام خاصیت align جدول رو برابر centre قرار بده و یا جدول رو بین دو تگ <center> موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.