V60
دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 18:27 عصر
سلام
من یک جدول دارم که توسط یک adoquery اون را محدود می کنم بعد می خواهم توسط دستور post مقادیری را به فیلدهای این query واریز کنم
کدش اینجوریه
adotable2.open;
while not (ADOTable2.Eof) do
begin
ADOQuery7.Filter:='id='+ADOTable2id.AsString;
ADOQuery7.Filtered:=true;
if ADOQuery7id.AsString=ADOTable2id.AsString then
begin
ADOQuery7.Edit;
ADOQuery7money.Value:=ADOTable2money.Value;
ADOQuery7Badanehnumber.AsString:=ADOTable2badanehn umber.AsString;
ADOQuery7.post;
end;
ADOTable2.Next;
end;
البته همینجوری که می بینید یک کم کار پیچیده است ( تازه من خلاصه اش کرده ام) من می خواهم یک جدول باز شود و بعد از باز شدن ان جدول تک تک رکوردهای آن جدول در query جستجو شود و در صورت وجود مبلغ آن جدول به این یکی واریز شود
برای پیدا کردن این رکورد هم از دستور fillter استفاده کردم که بتوان رکورد را در query پیدا کرد ولی متاسفانه روی بعضی از رکوردها این ایراد را می گیرد البته اگر نخواهم مقداری را در فیلد money بریزم این ایراد را نمی گیره و عملیات ثبت انجام می شه ( البته ثبت هیچی!!) دوستان لطفا کمک کنند , ضمنا تمام هر دو فیلد من از نوع رشته می باشند و در اکسس کار می کنم نمی دانم دیگه چی کنم :گیج:
من یک جدول دارم که توسط یک adoquery اون را محدود می کنم بعد می خواهم توسط دستور post مقادیری را به فیلدهای این query واریز کنم
کدش اینجوریه
adotable2.open;
while not (ADOTable2.Eof) do
begin
ADOQuery7.Filter:='id='+ADOTable2id.AsString;
ADOQuery7.Filtered:=true;
if ADOQuery7id.AsString=ADOTable2id.AsString then
begin
ADOQuery7.Edit;
ADOQuery7money.Value:=ADOTable2money.Value;
ADOQuery7Badanehnumber.AsString:=ADOTable2badanehn umber.AsString;
ADOQuery7.post;
end;
ADOTable2.Next;
end;
البته همینجوری که می بینید یک کم کار پیچیده است ( تازه من خلاصه اش کرده ام) من می خواهم یک جدول باز شود و بعد از باز شدن ان جدول تک تک رکوردهای آن جدول در query جستجو شود و در صورت وجود مبلغ آن جدول به این یکی واریز شود
برای پیدا کردن این رکورد هم از دستور fillter استفاده کردم که بتوان رکورد را در query پیدا کرد ولی متاسفانه روی بعضی از رکوردها این ایراد را می گیرد البته اگر نخواهم مقداری را در فیلد money بریزم این ایراد را نمی گیره و عملیات ثبت انجام می شه ( البته ثبت هیچی!!) دوستان لطفا کمک کنند , ضمنا تمام هر دو فیلد من از نوع رشته می باشند و در اکسس کار می کنم نمی دانم دیگه چی کنم :گیج: