ورود

View Full Version : cssدر C#

samira3
یک شنبه 15 فروردین 1389, 13:19 عصر
يا سلام
من يك TEM ياCSS دارم كه اون با DREMWEVERاصلاح كردم حالا ميخوام ازش در طراحي سايت استفاده كنم حالا اين من چه طوري بيارو در C#.NET
مرسي

Mah
یک شنبه 15 فروردین 1389, 13:33 عصر
فكر ميكنم بهتر باشه اين سوال را در بخش C#‎ بپرسين .

alireza_s_84
یک شنبه 15 فروردین 1389, 13:37 عصر
يا سلام
من يك TEM ياCSS دارم كه اون با DREMWEVERاصلاح كردم حالا ميخوام ازش در طراحي سايت استفاده كنم حالا اين من چه طوري بيارو در C#‎.NET
مرسي
سلام دوست عزیز:
خوب توی یک صفحه aspx میتونی مثل یک صفحه html عادی از این قالب استفاده کنی مشکل شما چیه؟

samira3
دوشنبه 16 فروردین 1389, 11:09 صبح
سلام
ممنون از جوابتون
ولی من جواب سوالم نگرفتم
هر تم دارای یک سری فایل است که htm و cssو......است
من تم بردم داخل محیط c#ولی مشکل این است که htmlدر حالت طراحی و sourceبدرد نمی خورد من می خوام با همین style،css صفحه بکنم در aspxکار کنم حالا بگید من چه طوری کنم

Keramatifar
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 18:16 عصر
دوست عزیز
شما باید یک فولدر Theme به پروژتون Add کنید، برای اینکار در پنجره Solution Explorer روی نام پروژه رایت کلیلک کنید و Add-->Add ASP.NET Folder-->Theme را انتخاب کنید و بعد توی فولدر Theme یک NewFolder ایجاد کرده و اسم دلخواه برای Theme تون بهش بدید و فایل های مورد نظر را داخلش کپی کنید.
بعد داخل فایل aspx در بالای صفحه و در قسمت Page خاصیت Theme رو برابر اسم Theme مورد نظر قرار بدید.

مثال:

<%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Reports.aspx.cs" Inherits="Sample.Reports"
ValidateRequest="false" Theme="MyTheme" %>

BahmanDB
شنبه 21 فروردین 1389, 00:41 صبح
دوست عزیز
اونطور که من متوجه شدم. ..
شما می تونید یه پروژه جدید باز کنید و اون تم رو با تصاویر بکشید و بیاندازید داخل همو پروژه جدید و خیلی هم راحته .
و اما واسه اینکه اون قالب در صفحات asp.net هم بیاد کد Html رو کپی کنی و داخل صفحه قسمت source
Paste کنید .
موفق باشید .