ورود

View Full Version : تعداد ستاره هاي كاربران

ryonis
دوشنبه 16 فروردین 1389, 12:44 عصر
مديران عزيز سايت! ميشه بفرماييد شناسه هايي كه كنار اسامي بچه ها مي خوره چه جوري تغيير خواهد كرد؟ منظورم اينه كه آيا شرايطي تعريف شده كه بدونيم مثلاًً چه كاربري تازه وارد لقب مي گيره و چه كاربري كاربر ثابت؟

ضمناً ، عيدتان مبارك ....

http://up.iranblog.com/Files/b53697654fc44adeb0cd.jpg

sara.f
دوشنبه 16 فروردین 1389, 13:04 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=29428

Peyman.Gh
دوشنبه 16 فروردین 1389, 13:52 عصر
البته ملاک خوبی نیست !

earse+erse
دوشنبه 16 فروردین 1389, 19:42 عصر
البته ملاک خوبی نیست !
بله درسته هرکی ستاره هاش بیشتر باشه ؛ بیشتر برنامه نویس نیست و کارش حتما بهتر از دیگران نیست

این ستاره ها نشون میده که چه کاربرانی بیشتر در فروم فعالیت داشتن و بس

ryonis
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 23:43 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=29428
خب ستاره ها رو فهمیدیم. اما عبارت های کنار اسامی چگونه است؟:متفکر:

Peyman.Gh
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 23:47 عصر
خب ستاره ها رو فهمیدیم. اما عبارت های کنار اسامی چگونه است؟:متفکر:

فکر کنم بالای 100 یا 150 تا پست میشه کاربر دائم .

ryonis
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 08:31 صبح
بهتر نيست كه دائم بودن /تازه وارد بودن و اين قبيل اسامي به مدت زمان حضور كاربر در تالار (آنلاين بودن) ارتباط پيدا كنه؟؟ و تعداد پست ها همان تعداد و رنگ ستاره ها باشند بهتره. نظر دوستان چگونه است؟ :گیج:

ryonis
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 17:02 عصر
بهتر نيست كه دائم بودن /تازه وارد بودن و اين قبيل اسامي به مدت زمان حضور كاربر در تالار (آنلاين بودن) ارتباط پيدا كنه؟؟ و تعداد پست ها همان تعداد و رنگ ستاره ها باشند بهتره. نظر دوستان چگونه است؟ :گیج:
دوستان كسي نظري نداره؟ يا همه موافقند؟ :-) :لبخندساده:

#Elahe#
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 19:40 عصر
چنین امکانی نیست
فقط به ازای تعداد پستها میشه درجه تعیین کرد !! وی بولتین بیشتر از این امکانش رو نداره

armiya
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 21:55 عصر
با سلام خد مت دوستان محترم :
من معتقدم به جای پرداختن به ستاره ها یا اینکه چه کسی کاربر دائم یا غیر دائم هستش به ارتقاء سطح آموزش و هم افزایی به پردازیم وگرنه من فکر می کنم که از اصل مطلب دور
می شوم

با تشکر دلیری

mohsen507
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 01:03 صبح

اگر اينطور بشه من ميشم 20 ستاره:لبخند:

me2009
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 20:07 عصر
نظر به پیشنهاد ryonis

از لحاظی بد نیست:متفکر:

ryonis
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 09:32 صبح
با سلام خد مت دوستان محترم :
من معتقدم به جای پرداختن به ستاره ها یا اینکه چه کسی کاربر دائم یا غیر دائم هستش به ارتقاء سطح آموزش و هم افزایی به پردازیم وگرنه من فکر می کنم که از اصل مطلب دور
می شوم

با تشکر دلیری
دوست عزيز! ارتقاء سطح آموزش و هم افزايي در باقي تاپيك ها در حال انجامه. سوالي در ذهن بنده بود كه خواستم با باقي دوستان نيز مطرح اش كنم. پيشنهاد مي كنم شما از تاپيك هاي مورد علاقه تان خارج نشويد .... :ناراحت:

developing
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 14:33 عصر
با سلام.

به نظر بنده هم اگر ستاره ها و القابی که به کاربر داده می شود از قوانین بهتری تبعیت کنه بهتر می شه.

مثلا می شود آیتم های زیر را برای ستاره دار کردن و یا لقب دادن کاربران در نظر گرفت:

تعداد تشکرهایی که از کاربر شده
تعداد پست هایی که ایجاد کرده با تعداد خوانده شدن و یا پاسخ دادن به آن
تعداد پست ها در روز
آمار مفید دانستن پاسخ کاربر

در این صورت یک رتبه بندی عادلانه تری وجود خواهد داشت. چرا که هر کسی می تواند پست ایجاد کرده و یا پاسخ هایی در آن درج کند

مثلا همین پست من یک درجه من را به ستاره دار شدن نزدیک تر می کند.
و یا یک جایی دیدم که کاربری سوالی پرسیده بود بعد که کسی به آن پاسخ نداده بود در پاسخ به سوال خودش نوشته بود " پس چی شد!" و دوباره در پاسخ بعدی نوشته بود "کسی نبود به من کمک کنه."
ولی کسی هم بوده که یک مقاله ی کامل را در یک پست درج کرده است.
با این وجود فرد اول رتبه ی بالاتری نسبت به فرد دوم دارد.

تشکرهایی که از یک کاربر می شود به دلیل مفید بودن مطلب وی از تصور فرد تشکر کننده می باشد که می تواند مورد خوبی برای رتبه دادن باشد.

تعداد پست هایی که کاربر در روز می نویسد دلیل بر فعال بودن وی می باشد.

افرادی که پست یک کاربر را مفید ارزیابی می کنند در واقع درک کاربر را نشان داده اند.

دیگر زیاده روی نکنم و سرتان را درد نیاورم.

در آخر اینکه تمام مطالب بالا نظرات من بود که مدیران سایت و تالارها در صورت صلاحدید می توانند آنها را مطالعه و اعمال نمایند.

و گرنه که من یک برنامه نویس ساده بیش نیستم( اگر کمتر از این نباشم) و بقیه ی دوستان حداقل به اندازه ی عمر من مدیریت برنامه نویسان را بر عهده داشته اند.

با تشکر از وقتی که برای خواندن این پست کم ارزش گذاشتید.

#Elahe#
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 15:23 عصر
قابل توجه دوستان که دکمه تشکر به این خاطر طراحی نشده که ازش به عنوان رتبه و درجه کاربر استفاده بشه .
سازندگام وی بولتین خودشون هم میگن که دکمه تشکر به این خاطره که تو سرچ نتایج بهتری بدست بیاد . واسه یه موضوع مشخص که دو تا نتیجه داره اونی که بیشترین تشکر رو داره تو سرچ هم اولویتش اول خواهد بود .

واسه بقیه پیشنهاداتی که دوستان مطرح میکنند وی بولتین امکانش رو نداره مگر اینه یه پلاگین خاص واسش طراحی شده باشه !! (من که ندیدم)