View Full Version : نمايش ركورد جديد در كريستال ريپورت؟؟؟
oshnood
سه شنبه 17 فروردین 1389, 09:01 صبح
سلام
من خيلي ساده از طريق ويزارد گزارش كريستال ريپورت رو ايجاد كردم و بعد كنترل CRYSTAL REPORT VIEWER رو كه روي فرم قرار داده بودم رو با گزارش مرتبط كردم.بانكم اكسس هست و از OLEDB ADO استفاده كردم.اما بعد از ثبت ركورد جديد اونرو در گزارش مشاهده نميكنم؟؟؟؟خواهشا كمك كنيد.فوريه
سونیان
سه شنبه 17 فروردین 1389, 11:23 صبح
سلام. با c# کار میکنی یا با access ؟چون من با c# این کارایی که گفتی را انجام میدم میشه.البته باید به فرمت report document هم اضافه کنی
oshnood
سه شنبه 17 فروردین 1389, 17:50 عصر
سلام. با C# کار میکنی یا با access ؟چون من با C# این کارایی که گفتی را انجام میدم میشه.البته باید به فرمت report document هم اضافه کنی
من گزارش رو با تو سي شارپ با كريستال تهيه كردم فقط بانكم اكسس هست.ميشه يه نمونه كد بذاري؟؟؟يا بيشتر كمك كني
سونیان
سه شنبه 17 فروردین 1389, 23:28 عصر
ببین من بوسیله ویزارد گزارش تهیه میکنم و از OLEDB ADO در ویزارد گزارشم استفاده میکنم.بعدش صفحه گزارش که باز شد مثلا از تاریخ تا تاریخ برایش تعیین میکنم که بوسیله پارامتر.یا تاریخ تا تاریخ برایش تعیین نمیکنم تا همش را نشان دهد.
بعد یک فرم اضافه به پروژه میکنم مثلا میخواهیم فرم بدون تاریخ باشه و همه موارد را نشان بده پس
CRYSTAL REPORT VIEWER و report document را از toolbox روی فرم میندازیم.وقتی report document را انداختیم روی فرم صفحه ای باز میشه که از روی اون باید گزینه ای را انتخاب کنی که برایش میخواستی گزارش تهیه کنی.
بعد در لود فرم نوشته مثلا
crystalReportViewer1.ReportSource = member1;
که این member1 همان اسم report document هست که روی فرم انداختیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.