View Full Version : گزارش گیری براساس اطلاعات مختلف
starckczar
سه شنبه 17 فروردین 1389, 10:29 صبح
در نمونه بانک پیوست یکسری اطلاعات در حدود 170فیلد (هر 22 فیلد یک ستون و عنوان جداگانه دارد)ذخیره می شود.
می خوام جوری گزارش گیری کنم که فیلدها برحسب عنوانها و متغیرهای هر فیلد جدا شود(مثلاً در فیلد کلاسه تجهیزات همه فیلدهای کلاس A زیر هم بیاد،یا همه دماهای بالای 100 درجه زیر هم سورت شود).
پیشاپیش تشکر از راهنماییتان
alirezabahrami
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 09:18 صبح
در نمونه بانک پیوست یکسری اطلاعات در حدود 170فیلد (هر 22 فیلد یک ستون و عنوان جداگانه دارد)ذخیره می شود.
می خوام جوری گزارش گیری کنم که فیلدها برحسب عنوانها و متغیرهای هر فیلد جدا شود(مثلاً در فیلد کلاسه تجهیزات همه فیلدهای کلاس A زیر هم بیاد،یا همه دماهای بالای 100 درجه زیر هم سورت شود).
پیشاپیش تشکر از راهنماییتان
سلام
با توجه به اينكه اكثر قريب به اتفاق كاربران اين تالار با اكسس 2003 يا xp كار ميكنند ، براي زودتر به جواب رسيدن ، فايل نمونه را به فرمت 2003 تبديل و آپلود كن !
موفق باشيد
starckczar
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 12:14 عصر
دوباره سلام
اینهم نمونه با فرمت 2003!
starckczar
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 18:49 عصر
کسی نیست جواب بده!
مهدی قربانی
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 22:16 عصر
سلام
دوست گرامی وقتی سئوال شما اینقدر مختصر و بدون توضیحه انتظار دارید چطوری پاسخ دریافت کنید ، ضرورتاً مشخص کنید کدوم جدول ، فرم و کدوم فیلدها و از این دست اطلاعات ، شما یک نمونه با 2 خط توضیح گذاشتید که خیلی مشخص کننده خواسته شما نیست . کامل و واضح مشکلتون رو تشریح کنید .
starckczar
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 17:31 عصر
شرح کامل سئوال:
در این بانک جدولی بنام پست وجود دارد که در آن اطلاعاتی از یک پست برق بوسیله 170 فیلد ذخیره شده است.(البته لزوماً همه ی فیلدها پر نیست)
حالا می خوام از این جدول گزارشی تهیه کنم که بر اساس سه فیلد اصلی (نوع تجهیزات،ماکزیمم دما و کلاسه تجهیزات) سورت یا فیلتر شود.
لازم بذکر است فیلدهای نامبرده شده هر یک دارای 22 فیلد متغیر به این صورت است :(مثال -کلاسه تجهیزات1،کلاسه تجهیزات2،کلاسه تجهیزات3 و... الی 22» هر ردیف یک فیلد) و هر فیلد نیز متغیرهای مختلفی دارد :(مثال- کلاسه تجهیزات1 با متغیرهای A یا B یا C) .
تصویر زیر در فهم مطلب کمک می کند.
Mehrdadtest1
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 22:32 عصر
باید توی یه فروم و یا گزارش یه کوئیری دستی درست کنی که در واقع متنش رو خودت میسازی
اگه تعداد آیتمهات ثابت باشن میتونی از همین کوئری که میسازی گزارش هم تهیه کنی:چشمک:
starckczar
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 13:55 عصر
چطوری ؟
نمونه دارین؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.