View Full Version : یک سوال درباره طراحی فرم
mehdi_naghoos
سه شنبه 17 فروردین 1389, 12:02 عصر
اول وقتی که اجزا را روی فرم قرار دادیم کدام خاصیت را فعال کنم که در حین کد نویسی اندازه و جایشون تغییر نکنه lock بشه
دوم اینکه مثل دلفی 2009 در دلفی 7 هم میشه وقتی مثالان موقعی که میخواهیم 3 تا button بگذاریم خودش خط بکشه و نشون بده که دقیقا زیر هم هستن یا نه
سه شنبه 17 فروردین 1389, 12:17 عصر
درود :
در حین کد نویسی اندازه و جایشون تغییر نکنه lock بشه
در حین کدنویسی، اندازه و جای اشیا تغییر نمی کنه .
خودش خط بکشه و نشون بده که دقیقا زیر هم هستن یا نه
تا جایی که می دونم این قابلیت از نسخه 7 به بالا اضافه شده .
فکر خوش .
Mahmood_M
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:09 عصر
مورد اول رو ابزار CNPack به دلفي 7 اضافه ميكنه ، اما مورد دوم رو نه ، در دلفي 7 هم وجود نداره ، همونطور كه دوستمون اشاره كردن از نسخه هاي بالاتر از 7 به IDE دلفي اضافه شده ...
در همين بخش جستجو كنيد ، لينك دانلود ابزار CnPack قبلا چند بار گذاشته شده ...
موفق باشيد ...
hossein_h62
سه شنبه 17 فروردین 1389, 15:01 عصر
دوم اینکه مثل دلفی 2009 در دلفی 7 هم میشه وقتی مثالان موقعی که میخواهیم 3 تا button بگذاریم خودش خط بکشه و نشون بده که دقیقا زیر هم هستن یا نه
دوست عزیز دلفی 7 این امکان رو نداره از گزینه Align جهت تنظیم و مرتب سازی محل اجزاء فرمتون استفاده کنید.
pezhvakco
سه شنبه 17 فروردین 1389, 16:58 عصر
گزینه Align جهت تنظیم و مرتب سازی محل اجزاء فرمتون استفاده کنید
این گزینه به کار mehdi_naghoos عزیز نمی آید .
امکانات این گزینه برای مرتب سازی دسته ای ( هدف mehdi_naghoos ) رو نداره و فقط یک شی رو به یک قسمت خاص فرم می چسبونه .
فکر خوش .
SAASTN
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 00:45 صبح
وقتی که اجزا را روی فرم قرار دادیم کدام خاصیت را فعال کنم که در حین کد نویسی اندازه و جایشون تغییر نکنه
الان که دوستان می گن من شک کردم ولی تا اونجا که یادم میاد گزینه Lock Controls توی منوی Edit تو دلفی 7 هم بود. اگه نبود پس ما چجوری زندگی می کردیم؟ بعد چه بلایی سر حافظه من اومده؟:گیج:
hossein_h62
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 10:21 صبح
این گزینه به کار mehdi_naghoos عزیز نمی آید .
امکانات این گزینه برای مرتب سازی دسته ای ( هدف mehdi_naghoos ) رو نداره و فقط یک شی رو به یک قسمت خاص فرم می چسبونه .
فکر خوش .
جناب pezhvakco گرامی ،
اتفاقاً گزینه Align برای مرتب سازی دسته ای استفاده میشه و برای یک شیء معنی نداره.پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنید.
Edit > Align
vcldeveloper
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 10:54 صبح
الان که دوستان می گن من شک کردم ولی تا اونجا که یادم میاد گزینه Lock Controls توی منوی Edit تو دلفی 7 هم بود. اگه نبود پس ما چجوری زندگی می کردیم؟ بعد چه بلایی سر حافظه من اومده؟Lock Controls کل کنترل ها را در Designer قفل میکنه، نه یک کنترل خاص رو. Lock Controls زمانی مفید هست که کار طراحی فرم کامل انجام شده باشه، و شما نخواید به صورت اتفاقی هیچکدام از کنترل ها تغییر داده بشند.
دوست عزیز دلفی 7 این امکان رو نداره از گزینه Align جهت تنظیم و مرتب سازی محل اجزاء فرمتون استفاده کنید.
منظور خصوصیت Align یک کنترل نیست، بلکه منظور Alignment Pallete در منوی View هست.
hossein_h62
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 11:22 صبح
جناب آقای کشاورز منظور من گزینه Align از منوی Edit هستش که به کار آقای mehdi_naghoos خواهد اومد.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.