PDA

View Full Version : سوال: اولین سوال یک مبتدی در مورد sql server sxpress 2005

parviz_p_t
سه شنبه 17 فروردین 1389, 12:06 عصر
سلام
این اولین سوال منه در این فروم
لطفا منو راهنمایی کنید
برنامه ای دارم (Surfcontrol Web Filter 5.5) که می خوام توی شبکه نصبش کنم. طبق راهنمای نصب باید ایتدا .Net رو نصب کنم بعد هم Sql Server Express 2005l . من Sql رو نصب کردم اما چون نتونستم درست کانفیگش کنم Surfcontrol نمی تونه Sql رو دیتک کنه و اروور میده که دیتابیس روی سیستم نصب نیست.من این نسخه رو (SQLEXPR32 ) از سایت ماکروسافت گرفتم.
راهنمای برنامه من یه جایی اشاره می کنه که :
· Install the Database and Connectivity Components when prompted during installation.
منتها من همچین گزینه ای روهنگام نصب ندیدم. لطفا منو راهنمایی بفرمایید که این مشکل رو چطوری حلش کنم و یا نسخه Sql رو عوض کنم . اگر براتون مقدور هست لینک دانلود نسخه مناسب برام بذارید. واقعا تحت فشارم به خاطر این برنامه.
از صبر و حوصله ای که به خرج می دید صمیمانه سپاسگذارم

pezhvakco
سه شنبه 17 فروردین 1389, 12:44 عصر
درود :

طبق راهنمای نصب باید ایتدا .Net رو نصب کنم بعد هم Sql Server Express 2005l
اول Net. رو نصب کردی ؟
اگه برنامت خودش Sql رو نصب کنه، پایگاه داده رو هم به اون اضافه و فعال میکنه . نه اینکه شما هر Sql رو نصب کنی .

[QUOTE]راهنمای برنامه من یه جایی اشاره می کنه که :
· Install the Database and Connectivity Components when prompted during installation

این کزینه نیست و یه فرمان کلی برای تصب پایگاه داده و تمام اجزا (کامپوننت) است .

parviz_p_t
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:13 عصر
سپاسگذارم از لطف شما
برنامه خودش Sql رو نصب نمی کنه . باید ابتدا Sql رو نصب کنم( دستی ) و بعد برنامه رو.
درسته این یه راهنماست واسه نحوه نصب ، اما من هیچ جای ویزارد نصب این سوال یا گزینه ای در این مورد ندیدم.
یه جایی دارم اشتباه می کنم که نمی دونم کجاست
باز هم از راهنماییتون ممنون

pezhvakco
سه شنبه 17 فروردین 1389, 17:44 عصر
باید ابتدا Sql رو نصب کنم( دستی ) و بعد برنامه رو.
اگه این جوریه، شما کامل Sql رو نصب کردی .

احتمالا برنامه در حین نصب پایگاه داده رو اضافه میکنه .( نگفته که این کار رو هم شما انجام بدی )

فکر خوش .

parviz_p_t
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 08:36 صبح
برنامه پایگاه داده رو خودش نصب نمی کنه . این کاربره که باید پایگاه داده رو نصب و کانفیگ کنه تا وقتی که برنامه نصب می شه اروور can not detect sql server رو نده.
شما این سوال رو اینجوری ببینید : من این راهنما رو به دقت خوندم 2 تا مشکل دارم . اول اینکه install the db & connectivity component یعنی اینکه من در ویزارد نصب کدوم گزینه رو باید فعال یا غیر فعال کنم دوم اینکه چرا وقتی مراحل 1 تا 3 این راهنما ( قسمت ستورات command prompt ) رو میزنم عبارت گزینه 4 نمیشه و اروور cannot میده
این هم راهنمایی که از خود سایتش گرفتم البته مشکل من هم در اجرای خود این راهنماست

About SQL Server 2005 Express Installation and Configuration

Issue Type: Information

Products:

· SurfControl Web Filter for Windows
· SurfControl Web Filter for ISA Server
· SurfControl Web Filter for Citrix
· SurfControl Mobile Filter

Versions: 5.5

Operating Systems with current service packs:

· Windows 2000 Server
· Windows Server 2003

SUMMARY

Following is important information if you choose to use SQL Server 2005 Express instead of the SurfControl-supplied MSDE 2000 database with Web Filter version 5.5.

MORE INFORMATION

· Install .NET Framework 2.0 before installing SQL Server 2005 Express.

· Install SQL Server 2005 Express as detailed in the procedure below before installing your SurfControl product.

· Install the Database and Connectivity Components when prompted during installation.

· By default, SQL Server 2005 Express runs as a Network Service. When performing a database archive or restore, it must run with a local admin account to be able to access all local drives.

· Microsoft specifies that the maximum size for a SQL Server 2005 Express database is 4 GB.

For more information, see Checking to make sure that Express is running via SQLCMD section of the MSDN Blog entry at:

http://blogs.msdn.com/sqlexpress/archive/2004/07/23/192044.aspx (http://blogs.msdn.com/sqlexpress/archive/2004/07/23/192044.aspx)

As with MSDE, you can use the Windows OSQL utility from the command prompt to access data tables. For more details about the OSQL utility, visit www.microsoft.com (http://www.microsoft.com/).