View Full Version : دو جدول و یک کوییک رپورت
ms_raeisy
سه شنبه 17 فروردین 1389, 20:04 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید.
مشکلی در پرینت با کوییک.ریپورت برام پیش اومده:
میخوام بدونم چگونه میشه 2 کوری جداگانه را با هم در یک صفحه پرینت آورد؟
من یک جدول دارم که تعداد روزهای کار کارمند رو نمایش میده، و یک جدول دیگه دارم که حقوقهای پرداخت نشده کارمند توش ذخیره شده. حالا میخوام در صفحه پرینتم هر دو جدول موجود باشه، اما هرکار میکنم نمیشه.
چون ما فقط و فقط یک جدول یا کوری را میتونیم به QuickRep1 وصل کنیم.
اگه کسی راه حلی بده ممنون میشم.
دلفــي
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 10:40 صبح
شما مي تونيد با Join كردن دو Query در يك Query مجزا اين كار رو انجام بديد .
ms_raeisy
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 20:40 عصر
ممنون از راهنماییتون، اما میشه یه مثال بزنید؟
hamid-nic
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 23:04 عصر
سلام
شما موقعی که شی QuickRep1 را روی صفحه گذاشتید و DataSet اون را به عنوان سورس اصلی تعیین کردید می تونید از QRDBText1 ها استفاده کرده و DataSet اونها را به عنوان سورس فرعی تعیین کنید یعنی در یک صفحه همزمان می تونید از چند سورس مختلف اطلاعات روی صفحه بیارید . و البته فکر نکم مشکلی وجود داشته باشه .
البته بهتون پیشنهاد می کنم که کوئیک را کنار گذشته و به ابزار قدرتمند گزارش گیری یعنی Fast Report مهاجرت کنید .
موفق باشید .
ms_raeisy
شنبه 21 فروردین 1389, 18:48 عصر
امتحان کردم بازهم نشد که نشد! پس بهتره برم به دنبال Fast Report بگردم :(
آخه مشکل اینه که اگه QuickRep رو به یه کوری مرتبط کردم، همه QRDBtextهای توی اون باید به همین کوری ربطش بدم.
بازهم ممنون از راهنماییهاتون
hamid-nic
شنبه 21 فروردین 1389, 19:43 عصر
امتحان کردم بازهم نشد که نشد! پس بهتره برم به دنبال Fast Report بگردم :(
آخه مشکل اینه که اگه QuickRep رو به یه کوری مرتبط کردم، همه QRDBtextهای توی اون باید به همین کوری ربطش بدم.
بازهم ممنون از راهنماییهاتون
دوست عزیز شما می تونید هر QRDBtext را بصورت جداگانه به یک کوئری اتصال بدهید از طریق DataSet خود QRDBtext .
فقط باید کوئری اون در صفحه وجود داشته باشه یا اینکه از طریق Use Unit از DataModule مربوطه استفاده کنید .
موفق باشید .
ms_raeisy
دوشنبه 23 فروردین 1389, 22:26 عصر
ممنون از پاسختون
حالا که بحث به درازا کشیده شد، بذار منم حرفهام رو بزنم! ههه
جواب شما در صورتی درسته که من از همه qrdbtextها در یک باند استفاده کنم. اما اگه 2 باند داشته باشیم، که تکستهای باند اولی به کوری1 و تکستهای باند دومی به کوری2 متصل باشه، هرکاری که میکنم اطلاعات باند 2 نمایش داده نمیشه.
واسه مثال، یه برنامه بسیار ساده نوشته ام که اگه یونیت2 رو که مربوط میشه به صفحه report رو ببینی، متوجه منظورم میشی.
danesh1351
سه شنبه 24 فروردین 1389, 10:36 صبح
با سلام
ابتدا يك پرس و جو بساز كه شامل مشخصات لازم در گزارش براي كارمند و روزهاي كاركرد آن باشد و گزارش را به آن وصل كن .
براي مواردي كه در جدول ديگر است از ليبلهاي مخصوص گزارش استفاده كن و آنها را در باند مورد نظر قرار بده و به هر كدام يك نام مستعار بده.
در روتين قبل از چاپ باند مورد نظر يك پرس و جو بنويس كه مقادير مورد نظر را از ديتا بيس بخواند و در ليبلهاي مورد نظر وارد نمايد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.