ورود

View Full Version : سوال: مشكل نمايش صفحات html فارسي در JEditorPane

kobari
سه شنبه 17 فروردین 1389, 22:45 عصر
سلام
JEditorPane در ور‍ژن كنوني جاوا 6 در render كردن صفحات html فارسي بعلت عدم پشتيباني از HTML4 مشكلات بسياري را بوجود مياورد كه براي نمونه مي توان به نمايش بد و نامتناسب فونت هاي فارسي و بهم ريختگي فرمت اشياء در هنگام RTL orientation صفحه ها و همچنين پشتيباني ضعيف فايل هاي css اشاره نمود. آيا از دوستان كسي مي تواند يك راه حل جايگزين براي نمايش html هاي فارسي معرفي كند كه بوسيله آن بتوان صفحات html فارسي را مطابق با browser هاي پيشرفته، به نمابش گذاشت؟

jlover
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 06:39 صبح
http://lobobrowser.org/

kobari
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 21:09 عصر
http://lobobrowser.org/
با سلام و تشكر
شما خودتون صفحات فارسي را با اون تست كرديد؟ چون من api هاي آن را تست كردم همه چي خوب نمايش داده ميشه ولي متون فارسي بهم ميريزند. يعني ترتيب كلمات در جمله بهم مي خوره .

jlover
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 21:19 عصر
با سلام و تشكر
شما خودتون صفحات فارسي را با اون تست كرديد؟ چون من api هاي آن را تست كردم همه چي خوب نمايش داده ميشه ولي متون فارسي بهم ميريزند. يعني ترتيب كلمات در جمله بهم مي خوره .
سلام ؛
نه :خجالت:
من چند وقت پیش بود که دنبال یه چیز دیگه ای بودم و به این برخوردم اتفاقی دیدم مفید میتونه باشه نگهش داشتم ...تا به پست شما رسیدم ...به هر حال ممکنه از همون صفحه بتونید شروع کنید بپرسید...
الان هم فک نکنم برسم تستش کنم متاسفانه و همینقدر در وسعم بود
امیدورام به هر حال مشکلتون حل بشه
پیروز باشید

kobari
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:35 صبح
سلام ؛
نه :خجالت:
من چند وقت پیش بود که دنبال یه چیز دیگه ای بودم و به این برخوردم اتفاقی دیدم مفید میتونه باشه نگهش داشتم ...تا به پست شما رسیدم ...به هر حال ممکنه از همون صفحه بتونید شروع کنید بپرسید...
الان هم فک نکنم برسم تستش کنم متاسفانه و همینقدر در وسعم بود
امیدورام به هر حال مشکلتون حل بشه
پیروز باشید

سلام
راستش من مدتها ست كه راههاي مختلفي را براي درست كردن يك نرم افزار هلپ، تست كردم. از نرم افزارهاي خود سان گرفته تا نرم افزارهاي سورس آزاد. تمامي آنها بنحوي با متون فارسي و امكانات پيشرفته اچ تي ام ال مشكل دارند و از هر كدام از دوستان هم كه در شركتهاي نرم افزاري كار مي كنند پرسيدم شما چگونه هلپ فايل درست مي كنيد جواب دادن كه خيلي ساده است ما اصلا در سيستم ها يا گزينه هلپ نمي گذاريم (بيچاره كاربران) يا اگر مچبور بشيم ،از امكانات سيستم عامل براي اين كار استفاده مي كنيم . اين بود كه من فكر كردم جامعه جاوا در رويكردش با توسعه نرم افزار داره ضعيف عمل مي كنه و با اينكه اساتيد و برنامه نويس هاي خيلي حرفه اي در كشور وجود دارند و لي هيچ مشاركتي در بخش منبع آزاد جاوا بعمل نيامده است تا حد اقل نيازهاي داخلي جامعه را برطرف كنند. از اين رو است كه مي خواستم پيشنهاد بدم تا دوستاني كه توانايي اينگونه كارها را دارند ،‌يك آستيني بالا بزنند و يك كم كمبودهايي را كه در جاوا بخصوص در ارتباط با مسائل فارسي وجود داره بر طرف كنند تا جامعه جاواي كشور هم حركتي را در زمينه توسعه جاوا انجام داده باشه ،‌ضمن آنكه روند توسعه نرم افزار بشكل حرفه اي تري در شركتها انجام خواهد شد. فكر ميكنم مثلا دانشجويان با تجربه بتوانند با تعريف پرو‍ژه هاي دانشگاهي براحتي از پس اين كارها برآيند . يا اينكه مديران اين انجمن اگر مي توانند برنامه ريزي براي اين منظور داشته باشند كه از همه بهتر خواهد بود.