ورود

View Full Version : سوال: قطع شدن اینترنت یه سیستم

root88
سه شنبه 17 فروردین 1389, 23:52 عصر
با سلام من یه جایی کار می کنم که کلید کردن بیا این سیستم رو درست کن با اینکه خودم رشتم نرم افزاره اما خوب نمی دونم اینام ول کن من نیستند.این ساختمان یه تعداد کامپیوتر تو طبقه پایین داره که با هم شبکه اند و به اینترنت وصل اند .تو قسمت بالام یه سیستم هست که اون به اینترنت وصله اما اینترنت این بالایی قطع شده اول رو ایکن شبکه اش علامت هشدار بود منم یه ای پی دستی بهش دادم که علامتش رفت کابلشم چک کردم مشکل نداشت شما به من بگید چیکار کنم ممنون میشم

parsajax
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 01:57 صبح
ببین باید از همون پایینکه سیم بالا رو کشیدن چک کنی تا بیای بالا مشکل میتونه از سیم باشه یا کارت شبکه و یا از ستینگ ویندوز یا فایروال ( من چون سابقه داشتم تو این زمینه میگم )

root88
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 10:48 صبح
کارت شبکه شو چه جوری چک کنم یعنی یه بار دیگه نصبش کنم ؟فایروال چطور ممکنه بیشتر توضیح بدید.

pourang_us
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 09:28 صبح
دوست عزیز
اول از همه اون علامت اخطار برای چی بوده ؟ کانفلیکت دو Ip? یا...
دوم شما باید ارتباط شبکه رو با دستوری مثل پینگ چک کنی و یا از صحت کابل شبکه مطمئن بشی از یه نقطه برای عیب یابی شروع کن
اول از همه سخت افزاری مثل کابل و ابن ها و بعد برو به سمت پینگ و در مرحله بعد اگر آی پی رو دستی دادی ایا تو رنج شبکه اونها هست؟
اینترنت رو با چی تو شبکه تزریق کردن ؟ شبکه مبتنی بر چی هست ؟
آیا در زمان ست کردن آی پی گیت وی رو هم درست ست کردی ؟
و...
موفق باشی

nima_8m
شنبه 21 فروردین 1389, 21:41 عصر
چون میگی اطلاعات زیادی نداری از سیستم ری ستور استفاده کن اگه ستینگ سیستم به هم خورده باشه احتمالا درست میشه در سیستم ری استور روزی رو انتخاب کن که قبل از خرابی باشه