ورود

View Full Version : سوال: طراحي صفحه به صورت cross browser

behnet
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 09:23 صبح
سلام دوستان.

همونطور كه ميدونيد مرورگرهاي مختلف تفسيرهاي مختلفي از تگ ها و خصوصيتهاي اونها دارن.

و من تا حالا واسه طراحيه صفحاتم يا از table استفاده ميكردم يا اگه وقت بوده و حوصلشو داشتم از div استفاده ميكردم اما بازم دردسر چك كردن كدها توي مرورگرهاي مختلف وجود داشته

آيا تگ يا روش خاصي كه توسط همه مرورگرها يكجور تفسير بشه وجود داره؟ به عبارت ديگه واسه cross browser كردن كدهاي html صفحمون راهي هست؟

ممنون

Keramatifar
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 17:54 عصر
دوست عزیز
در واقع همه Browser ها یک استاندارد دارند و بازهم مثل همیشه این مایکروسافته که IE ش سازه خودشو میزنه و استاندارد خاصه خودشو داره
البته هرچی ورژن IE میره بالاتر به استاندارد بقیه نزدیکتر میشه ولی هنوزم یه تفاوتهایی توی بعضی از چیزا دارند که میتونی با سرچ کردن Browser Compatible web Design تو گوگل این تفاوتها و انواع راه حل هاشو پیدا کنی

behnet
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 19:14 عصر
یعنی مثلا تگ هایی مثل li و ... هم باید واسه نمایششون توسط هر مرورگر یه کد css نوشت؟

و آیا کسی کد آماده ای واسه مثال داره ؟
ممنون

Keramatifar
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 00:30 صبح
دوست عزیز
شما باید کد html, xhtml یا css ای رو که می نویسید توی W3C چک (Validate) کنید تا از استاندارد بودن اون اطمینان پیدا کنید، ولی نکته ی حائز اهمیت در همین تگ های استاندارد اینه که مقدار Default Value برای Property ها در مرورگرهای مختلف متفاوت است، مثلا باید همیشه برای یک تگ Image مقدار Border را برابر 0 قرار دهیم چون مقدار DefaultValue آن در بعضی Browser ها 0 و در بعضی 1 است.
کد مشخصی برای این مسئله وجود نداره ولی بعنوان مثال میشه گفت:
تگ q/ معمولا در IE درست کار نمیکنه
تگ bgSound/ فقط در IE کار میکنه
و ...

Mah
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 08:53 صبح
سلام .
شما مي توانيد از كتابخانه هاي YUI استفاده نمائيد .
اگر دقت نموده باشيد سايتهاي بزرگي مثل Yahoo در همه مرورگرها به طور يكسان نمايش داده مي شوند .
خب اين سايت ها با طراحان حرفه اي خود كتابخانه هايي ايجاد نموده اند كه قابل تحسين است و در مرورگرهاي مختلف تقريبا يكسان عمل مي نمايند .

شما از اينجا مي توانيد اين كتابخانه ها را دانلود نمائيد . (http://developer.yahoo.com/yui/)

zari_attari
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 11:17 صبح
خوب حالا باید کدوم کتابخانه رو دانلود کرد و چه جوری باید ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mah
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:24 عصر
شما به لینک ، پست بالا مراجعه کن . بعد از دانلود هم کتابخانه ها را استفاده کن .
توی همون لینک هم نحوه استفاده را نوشته .

موفق باشید .

zari_attari
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 14:17 عصر
شما به لینک ، پست بالا مراجعه کن . بعد از دانلود هم کتابخانه ها را استفاده کن .
توی همون لینک هم نحوه استفاده را نوشته .

موفق باشید .
من YUI 2 و YUI 3 را دانلود کردم که فایل .js بود.
اونارو که باز کردم چیزی نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!!!

اگه ادرسشو توی پروژم بذارم میفهمه؟
توی اونا باید چیزیشو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟؟

Mah
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 07:15 صبح
لینکهای ذیل را ببینید :
http://www.insideria.com/2008/05/writing-your-first-yui-applica.html

http://yuiblog.com/blog/2008/10/17/loading-yui/

zari_attari
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 09:52 صبح
لینکهای ذیل را ببینید :
http://www.insideria.com/2008/05/writing-your-first-yui-applica.html

http://yuiblog.com/blog/2008/10/17/loading-yui/

ممنون از لطفتون
میشه بگین الان چی کار کنم, من چیزی سر درنیاوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر: :افسرده::متعجب:

alireza_s_84
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 11:04 صبح
سلام .
شما مي توانيد از كتابخانه هاي YUI استفاده نمائيد .
اگر دقت نموده باشيد سايتهاي بزرگي مثل Yahoo در همه مرورگرها به طور يكسان نمايش داده مي شوند .
خب اين سايت ها با طراحان حرفه اي خود كتابخانه هايي ايجاد نموده اند كه قابل تحسين است و در مرورگرهاي مختلف تقريبا يكسان عمل مي نمايند .

شما از اينجا مي توانيد اين كتابخانه ها را دانلود نمائيد . (http://developer.yahoo.com/yui/)
سلام من یک سوال از شما دارم:
شما به دوست ما پیشنهاد دادی برای اینکه صفحه استانداردی داشته باشه از کتابخانه هایی مثل YUI استفاده کنه در حالیکه یک صفحه استاندارد حتی بدون جاوا اسکریپت نباید تفاوت چندانی با زمان فعال بودن جاوا اسکریپت داشته باشد. یعنی اگر شما منویی دارید که با جاوا اسکریپت طراحی شده است باید در یک تگ noscript یک نمونه منوی طراحی شده با CSS قرار دهید در اینجا ممکن است شما جلوه های ویژه ی منو رو به خاطر نداشتن جاوا اسکریپت از دست بدید ولی اصل منو و ساب منوها رو خواهید داشت بدین تریتیب با غیرفعال شدن جاوا اسکریپت صفحه شما تفاوت چندانی نخواهد کرد .
توصیه من به این دوست عزیز اینه که شما تمامی تگ های HTML رو یاد بگیرید و اینکه این تگ ها از چه خصوصیاتی پشتیبانی میکنند استفاده از کتابخانه های آماده جز افزایش حجم صفحات شما به نظر من هیچ مزیت دیگری نخواهند داشت(البته در برخی موارد و مطئنا نه این مورد استفاده از این کتابخانه ها الزامیست)
من برای شما یک مثال میزنم: اگر من بخوام یک المنت رو در صفحه وب سایت خودم رو با خاصیت Drag&Drop پیاده سازی کنم آیا درست است که تنها به خاطر این تکنیک یک کتابخانه 70 کیلوباتی رو به صفحه وب خودم اضافه کنم؟؟؟ در حالیکه اینکار تنها با یک تابع 2 کیلوباتی قابل انجامه.
طراحی یک صفحه cross browser نیازی به هیچ کتابخانه ای ندارد و حتی با دانلود این کتابخانه ها هم نتیجه مطلوب بدست نمی آید بلکه باید سه عامل را در نظر گرفت:
1- تعریف doctype مناسب در بالای صفحه.
2- داشتن یک سند خوش ترکیب(یعنی روابط پدر فرزندی المنت ها بخوبی رعایت شده باشد و تگ های باز شده حتما بسته شوند و ...)
3- جهت قالب بندی سایت حتما از مقادیر درصد استفاده شده و از بکار بردن موقعیت دهی مطلق به شدت اجتناب شود.
البته موارد دیگر نیز در این امر دخالت دارند ولی بی شک این سه مورد جز جدایی ناپذیر طراحی صفحات مستقل از مرورگر هستند.
من یک تاپیک جدید ایجاد میکنم تا تمامی دوستان از اون استفاده کنند. به محض تموم شدن تاپیک اینجا لینکش رو قرار میدم.
موفق باشید

alireza_s_84
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 17:21 عصر
همانطور که قول داده بودم اینم هم یک سند استاندارد:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=966398#post966398

Mah
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 10:42 صبح
سلام من یک سوال از شما دارم:
شما به دوست ما پیشنهاد دادی برای اینکه صفحه استانداردی داشته باشه از کتابخانه هایی مثل YUI استفاده کنه در حالیکه یک صفحه استاندارد حتی بدون جاوا اسکریپت نباید تفاوت چندانی با زمان فعال بودن جاوا اسکریپت داشته باشد. یعنی اگر شما منویی دارید که با جاوا اسکریپت طراحی شده است باید در یک تگ noscript یک نمونه منوی طراحی شده با CSS قرار دهید در اینجا ممکن است شما جلوه های ویژه ی منو رو به خاطر نداشتن جاوا اسکریپت از دست بدید ولی اصل منو و ساب منوها رو خواهید داشت بدین تریتیب با غیرفعال شدن جاوا اسکریپت صفحه شما تفاوت چندانی نخواهد کرد .
توصیه من به این دوست عزیز اینه که شما تمامی تگ های HTML رو یاد بگیرید و اینکه این تگ ها از چه خصوصیاتی پشتیبانی میکنند استفاده از کتابخانه های آماده جز افزایش حجم صفحات شما به نظر من هیچ مزیت دیگری نخواهند داشت(البته در برخی موارد و مطئنا نه این مورد استفاده از این کتابخانه ها الزامیست)
من برای شما یک مثال میزنم: اگر من بخوام یک المنت رو در صفحه وب سایت خودم رو با خاصیت Drag&Drop پیاده سازی کنم آیا درست است که تنها به خاطر این تکنیک یک کتابخانه 70 کیلوباتی رو به صفحه وب خودم اضافه کنم؟؟؟ در حالیکه اینکار تنها با یک تابع 2 کیلوباتی قابل انجامه.
طراحی یک صفحه cross browser نیازی به هیچ کتابخانه ای ندارد و حتی با دانلود این کتابخانه ها هم نتیجه مطلوب بدست نمی آید بلکه باید سه عامل را در نظر گرفت:
1- تعریف doctype مناسب در بالای صفحه.
2- داشتن یک سند خوش ترکیب(یعنی روابط پدر فرزندی المنت ها بخوبی رعایت شده باشد و تگ های باز شده حتما بسته شوند و ...)
3- جهت قالب بندی سایت حتما از مقادیر درصد استفاده شده و از بکار بردن موقعیت دهی مطلق به شدت اجتناب شود.
البته موارد دیگر نیز در این امر دخالت دارند ولی بی شک این سه مورد جز جدایی ناپذیر طراحی صفحات مستقل از مرورگر هستند.
من یک تاپیک جدید ایجاد میکنم تا تمامی دوستان از اون استفاده کنند. به محض تموم شدن تاپیک اینجا لینکش رو قرار میدم.
موفق باشید

دوست عزیز هر کسی نظر خودش را داره .
به هر حال هر شخصی بسته به نیاز کاربرانش می تونه نوع تکنولوژی یا سیستم مورد نیازش را انتخاب کنه .

من پیشنهاد مطلوب خودم را دادم . شما هم پیشنهاد مطلوب خودتونو .
به هر حال اگر بخواهیم همیشه یک سویه نگاه کنیم نتیجه ای نمی گیریم .

موفق باشید .

alireza_s_84
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 10:54 صبح
دوست عزیز هر کسی نظر خودش را داره .
به هر حال هر شخصی بسته به نیاز کاربرانش می تونه نوع تکنولوژی یا سیستم مورد نیازش را انتخاب کنه .
من پیشنهاد مطلوب خودم را دادم . شما هم پیشنهاد مطلوب خودتونو .
به هر حال اگر بخواهیم همیشه یک سویه نگاه کنیم نتیجه ای نمی گیریم .
موفق باشید .
دوست من با فرض اینکه هیچ راه حل و Solution ای اشتباه نیست(یعنی همه درست هستند) اما بی شک راه حلی بهتر از راه حل دیگه هست.
مهم اینه که نظریه ای که صادر میشه بشه از اون دفاع کرد و گرنه نظر دادن راحته و دفاع کردن و اثبات سخته.
توجه شما رو به نظریات پیدایش زمین جلب میکنم که چندین نظریه وجود داره اما مطمئنا یکی از اونها بیشترین طرفدار رو داره که علت اون استدلال بهتر نظریه پردازه.
موفق باشید

نرگس پژمان
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 12:42 عصر
سلام ،من یک سوال از شما داشتم ، موضوعی که من روی آن کار می کنم آشنایی با مفاهیم وتکنیک های cross browser است همانطور که از عنوان آن مشخص است یعنی تمام کارهایی که باید انجام داد تا سایت یا صفحه وب در تمام مرور گرها یکسان نمایش داده شود . در این زمینه دوستان اگر مطلبی دارند یا سایت فارسی می شناسند خواهش می کنم من را راهنمایی کنند .البته این موضوع عنوان پایان نامه من نیزمی باشد .
با تشکر از مدیر سایت
somayehkarimi916@gmail.com