View Full Version : سوال: Html to PDF؟
alex_kh58
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 11:14 صبح
سلام
میخواستم بدونم چطوری میتونم صفحه وب رو PDF کنم؟
ممنون
mehdi.mousavi
جمعه 20 فروردین 1389, 23:25 عصر
سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم صفحه وب رو PDF کنم؟
ممنون
سلام.
Component های زیادی برای این منظور وجود دارن. شما برای ساخت صفحات وب، از چه تکنولوژی Server-Side ای استفاده می کنید؟
موفق باشید.
alex_kh58
یک شنبه 22 فروردین 1389, 16:18 عصر
سلام.
Component های زیادی برای این منظور وجود دارن. شما برای ساخت صفحات وب، از چه تکنولوژی Server-Side ای استفاده می کنید؟
موفق باشید.
ما از ASP.net استفاده میکنیم. آره کامپوننت هست اما یا پولی هستن یا اینکه توی زبان فارسی مشکل دارن.
ممنون
mehdi.mousavi
یک شنبه 22 فروردین 1389, 16:30 عصر
ما از ASP.NET استفاده میکنیم. آره کامپوننت هست اما یا پولی هستن یا اینکه توی زبان فارسی مشکل دارن.
ممنون
سلام.
PDFSharp (http://www.pdfsharp.net/Downloads.ashx)رو امتحان کرده اید؟ Open Source هستش اما حقیقتا نمیدونم با فارسی مشکل داره یا خیر.
موفق باشید.
amirjalili
دوشنبه 23 فروردین 1389, 15:14 عصر
برخی سایت ها هستن که آنلاین این کار رو انجام میدن. یه سرچ بزنی میبینی.
alex_kh58
سه شنبه 24 فروردین 1389, 07:49 صبح
سلام.
PDFSharp (http://www.pdfsharp.net/Downloads.ashx)رو امتحان کرده اید؟ Open Source هستش اما حقیقتا نمیدونم با فارسی مشکل داره یا خیر.
موفق باشید.
ممنون.
ببینید من بیشتر منظورم اینه که وقتی یه گزارش مثلا 20 صفحه ای رو توی ASP.net تولید میکنیم یه امکان هم داشته باشیم که بتونیم این گزارش رو PDF اش بکنیم. با این ابزارها خیلی سخت میشه چون دوباره باید گزارش رو کلمه به کلمه تولید کرد. سایتهای آن لاین هم زیاده که این کار رو میکنن (که بعضی هاشون فارسی رو ساپورت میکنن) اما ما میخوایم توی خود سایت این امکان رو داشته باشیم. کریستال امکان Export داره اما توی گزارشهای با دیتای بالا مشکل ساز میشه و سرعتش خیلی پایینه. من شنیدم که ایرانسل قبض موبایلها رو این جور تولید میکنه اما نمی دونم از چی استفاده میکنن.
alex_kh58
سه شنبه 24 فروردین 1389, 07:50 صبح
برخی سایت ها هستن که آنلاین این کار رو انجام میدن. یه سرچ بزنی میبینی.
آره سایتهای آن لاین هم زیاده که این کار رو میکنن اما میخوام توی خود سایت این امکان رو داشته باشیم.
si6arp
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:55 صبح
بحث جالب بود ولی حیف که دیگه ادامه نداره. واقعا حیفیه. خوب ینی هیچ کدام از اساتید کمک نمیکنند ؟
خوب اگر واقعا" راهی هست مارا راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان
alex_kh58
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 17:43 عصر
هیچکی روشی به ذهنش نمیرسه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.