ورود

View Full Version : سئوالی در خصوص ورودی و خروجی های وب سرویس

mhaeri
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 12:33 عصر
سلام
من یک سئوال دارم:من یک وب متد دارم که یک String میگیره،یک استور پروسیجر رو فراخونی می کنه و یک Dataset بر می گردونه.
حالا اگر من بخوام مقدار بازگشتی رو توی یک کلاس بریزم و اون کلاس رو به Cliaent بر گردونم چیکار باید بکنم؟
یعنی Dataset بر نگرده چون کار با datasset در سمت کلاینت مشکله و اگر Class Property باشه خیلی راحت کلاینت می تونه مقادیرش رو بخونه و باهاش کار کنه
خیلی ممنون

Qermezkon
چهارشنبه 18 فروردین 1389, 13:15 عصر
1)از WCF و EF استفاده كن
2) مي توني با استفاده از XMLSerializer يك Object رو به XML تبديل كني بعد بفرستيش (روش بدي نيست اما اولي بهتره، خيلي بهتر)

mhaeri
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 08:58 صبح
ممنون از جوابتون من خروجی رو به Dataset می فرستم و خروجی dataset رو سمت کلاینت.یعنی خروجی متد As DataSet هستش

این کار چه اشکالی داره؟

mehdi.mousavi
جمعه 20 فروردین 1389, 22:24 عصر
سلام
من یک سئوال دارم:من یک وب متد دارم که یک String میگیره،یک استور پروسیجر رو فراخونی می کنه و یک Dataset بر می گردونه.
حالا اگر من بخوام مقدار بازگشتی رو توی یک کلاس بریزم و اون کلاس رو به Cliaent بر گردونم چیکار باید بکنم؟
یعنی Dataset بر نگرده چون کار با datasset در سمت کلاینت مشکله و اگر Class Property باشه خیلی راحت کلاینت می تونه مقادیرش رو بخونه و باهاش کار کنه
خیلی ممنون

سلام.
مگه از Typed-DataSet ها استفاده نمی کنید؟ وقتی از Typed-DataSet ها استفاده کنید، کلاسهای Proxy ای براتون تولید میشه که کار با DataSet رو بسیار ساده میکنه. در نتیجه از دید client و فراخوانی توابع، کار بسیار ساده تر میشه.

در صورتیکه اگر از untyped-dataset ها استفاده کنید، Client کارش بسیار سخت میشه. در واقع باید Schema داده دریافتی رو بدونه، و این نوشتن کد رو بسیار دشوار و tightly-coupled میکنه.

اما اگر به دلیل دیگری قصد دارید تا Object ای رو به Client بفرستید (بصورت Custom Class)، بفرمایید تا براتون توضیح بدم.

موفق باشید.